reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej Dziewczyny dzisiaj humorek mam lepszy... mam nadzieje ze nic go nie zepsuje... hehee....miałam sen ,że dostałam okres ;D ale go nie ma ;D na szczęście...dzisiaj do pracy na po południe ,ale za to jutro wolne;D jupi ju ;D miłego dzionka dziewczyny ;)

reklama
Hej ;) wpadłam sie przywitać ;) cieżko mi Was nadrobić, ale stram sie podczytywać ;) czekam na dwie kreseczki Wasze ;)
U mnie ok, czuje sie dobrze, tylko G denerwuje, no ale cóż...
Miłego dnia ;)

Cześć dziewczyny,

julia: dobrze, że ten nowy lekarz ma jakiś pomysł na diagnostykę i ewentualne leczenie. Może obudzi lewy jajnik :) &&&&& Udanego dnia, mimo, że zabiegany będzie :)

moniusia: głowa do góry, nawet jeśli to hashimoto to nic straconego. Dziewczyny zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci. Grunt, żeby dobrze leki ustawić i będzie dobrze. Ważne, że diagnozują i będą leczyć. Będzie dobrze, zobaczysz.

jazza: udanego dnia, prostuj i porządkuj kolejne sprawy :) Będzie biuro tak tralala jak skończysz :D

smerfik: dobrze, że humorek powrócił :) Ale sen :D

U mnie 16 dzień, więc po śniadanku był duphaston.
Miałam w planie wynieść pościel na dwór, ale mrozu nie ma :/ Poczekam do końca tygodnia, bo na wtedy nadają nawet -13 :D

Udanego dnia :)

Jak to mrozu nie ma? U nas śnieg sypie.

Nie moge sie doczekac wyników. Pod wieczór będą.

Julia udanego zalatwiania spraw dzisiaj:-)

Moniusia najwazniejsze, ze juz cos wiesz i teraz mozna z tym walczyc. Niestety tak jest, ze wydaje nam sie, ze wszystko z nami ok, po czym idziemy na badania i wychodza rozne rzeczy, ale my kobiety placimy za te problemy przez rpzwoj cywilizacyjny niestety, stad wiele chorob i problemow i bardziej podatni jestemy, ale co zrobic:tak:

Smerfik no i bardzo dobrze, ze humorek lepszy i tak trzymac:-D

Jolasia ogromne kciuki za wyniki;-)

A u nas snieg nie sypie, ale swieci slonko i fajnie jest, bo juz dawno nie bylo sloneczka:-)

Cześć dziewczyny :)
Blair a mamo super!!! Nudnej i spokojnej ciąży :) oczywiscie zdjęcie kropeczki wyslesz po wizycie prawda?
Anula i Jolasia trzymam przeogromnie kciuki dziewczyny!!!:)
Aschlee trzymaj sie zdrowo:* dbaj o siebie :)
Jazza gratuluję nowej pracy:) moze zaczęła sie dobra passa?:)
Julka oby wyniki były dobre :)
Miss kochana wypoczywających :) a Lenka to juz dużą kobietka hihih :) ale sie cieszę ze będzie wymarzona dziewusia twoja :-)

Dziewczyny u mnie jak zwykle zmiany :/ jednak ksiadz przyszedł na kolędę do moich rodziców i powiedział ze on nam zrobi ślub wtedy kiedy miał byc cywilny zeby nie robić dodatkowych kosztów później drugi raz z koscielnym:)
Nie mamy co prawda kursów przedmalzenskich ale ksiądz powiedział ze zrobi wszystko zeby nam pomoc :)
Rodzina stwierdziła ze tak mialo byc i to byl znak bo po kolędzie chodził inny ksiądz ale strzyklo mu coś w plecach i wrócił do kościoła i tylko do nas i sąsiadów zawitał proboszcz:p.
O ludzie powiem Wam dziewczyny ze stres przez ten kościelny wzrósł o 100% :/
Sukienka zmieniona .. dzisiaj albo jutro zamawiam też z ebaya.. ale pokaże jak przyjdzie za miesiąc Hahaha .. boję sie jak cholera bo to też z chin (bardziej o to czy przyjdzie ) ..

Trzymajcie sie kochane :-))

reklama
Watpliwosci przyjdzie kochana ja tez kiedys zamawialam kiecke z chin i nie dosc ze bardzo szybko przyszla to jeszcze nic nie bylo przeklamane:tak: byla boska.

Takze glowka do gory

Ale super kochana strrs na pewno jest ale ja juz sie nie moge doczekac fotki ze slubu :tak:

Do góry