reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam

Jolasia o kurde!!!!! Mega gratuluje kochana!!!!! Piekne wiesci;-);-);-);-);-);-) teraz trzymam kciuki;-) super!!! Coraz lepsze wiesci;-)

Watpliwosci a wiesz ze u nas po koledzie plany sie zmienily?;-) proboszcz z nami pogadal
Super;-) i niemoge sie doczekac foty sukienki;-)

Anula88 zaciskam &&&&&

My wrocilismy z kina teraz kolacja i do spania corka ;-)

Aschlee a bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi?
No tez tak rano nielubie wstawac ale zachwile bedzie jasno o twj godzinie hehe

Narazie nie dziękuję. Mąż mówił ze będzie się cieszył jak za tydzień będzie coś więcej.
I stanęlo na kiełbasie na gorąco z buraczkami.

Właśnie mam owu. Ten ból jajników podejrzany mi się wydał. Zauważyłam teraz płodny śluz, dużo sluzu! Kupiłam rano testy owu na luty i jeden zrobiłam teraz i są dwie kreski. Jest piękna owu. Muszę Tomka dorwac gdy wróci.

Jula i jak baja?

Jolasia mam nadzieje ze sie nie martwisz na zapas ?

Lux mi tez poprawila humor. ..

Jak siedzę z nogami prostymi to w jajnikach szaleństwo jak pod kule gitessss
.....

Miss hop hop?

reklama
Tak, no właśnie, wysoka...
Cały tydzień będe sie zastanawiała czy to pregnyl nie zafałszował wyniku. Ale fsh i e2 przemawia za groszkiem.
Ogólnie dr stwierdził ze te wszystkie wyniki co zrobił to bardzo dobre wieści. Tylko czy sie nie przeliczył w thch cyfrach.

Ale ja jestem.
Ścisły umysł na maxa. Wszystko przeliczam zamiast cieszyć się chwilą...

Do góry