reklama
Witam
Jolasia o kurde!!!!! Mega gratuluje kochana!!!!! Piekne wiesci;-);-);-);-);-);-) teraz trzymam kciuki;-) super!!! Coraz lepsze wiesci;-)
Watpliwosci a wiesz ze u nas po koledzie plany sie zmienily?;-) proboszcz z nami pogadal
Super;-) i niemoge sie doczekac foty sukienki;-)
Anula88 zaciskam &&&&&
My wrocilismy z kina teraz kolacja i do spania corka ;-)
Aschlee a bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi?
No tez tak rano nielubie wstawac ale zachwile bedzie jasno o twj godzinie hehe
Jolasia o kurde!!!!! Mega gratuluje kochana!!!!! Piekne wiesci;-);-);-);-);-);-) teraz trzymam kciuki;-) super!!! Coraz lepsze wiesci;-)
Watpliwosci a wiesz ze u nas po koledzie plany sie zmienily?;-) proboszcz z nami pogadal
Super;-) i niemoge sie doczekac foty sukienki;-)
Anula88 zaciskam &&&&&
My wrocilismy z kina teraz kolacja i do spania corka ;-)
Aschlee a bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi?
No tez tak rano nielubie wstawac ale zachwile bedzie jasno o twj godzinie hehe
Właśnie mam owu. Ten ból jajników podejrzany mi się wydał. Zauważyłam teraz płodny śluz, dużo sluzu! Kupiłam rano testy owu na luty i jeden zrobiłam teraz i są dwie kreski. Jest piękna owu. Muszę Tomka dorwac gdy wróci.
reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Tak, no właśnie, wysoka...
Cały tydzień będe sie zastanawiała czy to pregnyl nie zafałszował wyniku. Ale fsh i e2 przemawia za groszkiem.
Ogólnie dr stwierdził ze te wszystkie wyniki co zrobił to bardzo dobre wieści. Tylko czy sie nie przeliczył w thch cyfrach.
Ale ja jestem.
Ścisły umysł na maxa. Wszystko przeliczam zamiast cieszyć się chwilą...
Cały tydzień będe sie zastanawiała czy to pregnyl nie zafałszował wyniku. Ale fsh i e2 przemawia za groszkiem.
Ogólnie dr stwierdził ze te wszystkie wyniki co zrobił to bardzo dobre wieści. Tylko czy sie nie przeliczył w thch cyfrach.
Ale ja jestem.
Ścisły umysł na maxa. Wszystko przeliczam zamiast cieszyć się chwilą...