reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula a który masz dc?
Dzisiaj 21 dc ....ovu byla jakies 6-7 dni temu ... wg sluzu no i testow ovu .... zobaczymy ....

Miss ciesze się ze wizyta udana i E szew trzyma ...ja cie Przepraszam ale ze co to beda ci montować i gdzie to się zaklada ? Ja glupol bie ogarniam .... a powiedz te omdlenia sa jeszcze w takim nasilonyn stopniu czy się uspokoily?

My juz w domu ... dziecko zadowolone z pierwszego dnia szkoły .... ja padam, jeszcze zakupy po drodze zrobilam .... pies narozrabial karton zjadl który byl garażem - placZ był no ale co zrobić .....

reklama
Missiiss melduje sie ze zyje :) zmarzlam dzisiaj straszenie i nie umiem sie zagrzac...chyba strzele sobie potem goraca lawendowa kapiel :)

Jazza ale pysznisci narobilas :tak:

Blair chyba juz gratulowalam ale z moja skleroza roznie bywa takze gratki jeszcze raz :tak:

Miss mnie tez czeka holter :tak:
Super kochana ze wizyta udana

Anulcia
Obklejaja mnie w kolo cyca i ciut pod szyja i kabelki i na pasku male urzadzenie co nagrywa jak moje serducho sie zachowuje. Mialam juz raz;-) tylko teraz to chyba bede musiala w kieszeni trzymac bo zaden pas mojego brzucha chyba nie obejmie ;-)no a dzis rano znow walczylam z utrzymaniem sie na nogach bo mnie z nog zwalalo...
hmm a to ppies niedobry zjadl garaz ;-) musisz mamuska nowy garaz wytrzasnac :-)

Aschlee
Ciesze sie ze u ciebie wsio ok :-) ja tez dzis zmarzlam bbbrrr wlasnie od dwoch godz leze pod kolderka w ciuchach :-)
To bedziemy obie pod aparaturka ;-)..

Miss juz po placzu .... cos zorganizujemy ....
Aaaaa a i ile to trzeba nosić ?

Aschle rozgrzej sie ...a ty na zwolnieniu rozumiem ? I odpoczywasz ?

Anula z checia bym odpoczela ale raczej nie ma takiej mozliwosci...

Nie no staram sie juz nie zwracac uwagi na swoje samopoczucie.

reklama
Do góry