reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Lux u nas juz dzisiaj po feriach ... no to odpoczniesz ....

Smerfik uda się, przyjdzie i czas na nas ....

Kuzde ale mam rewolucję w jajnikach jak nigdy .... grr ....

reklama
smerfik: Będzie dobrze, w końcu się uda. Trzeba myśleć pozytywnie mimo wszystko :) Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.

julia: wizytę mam za tydzień we wtorek dopiero, wtedy to będzie 23dc. Spróbuję się jeszcze wbić na koniec tego tygodnia, ale nie wiem czy się uda. No tak, pójdziesz z córcią razem na badanka.

lux: tak czy inaczej wolne masz :D I co zrobisz z tym nadmiarem czasu? :D

Jugoslawa to w takim razie kciuki kochana, aby owulka zakonczyla sie pozytywnie :-). Oj tak mam jedzenia na caly tydzien, pomrozilam troche, bo pozno wracamy okolo 20 i wtedy tylko troche ogarne, kapiel wezme i juz nie ma dnia;-)

Smerfik to kciuki oby wredota nie przyszla ;-)

Kurcze chyba nie mam wątpliwości ze cos się kroi bo zaraz mi podwozie rozsadzi ... no wytrzymac nie idzie ....

Az skupić się na pracy nie moge ....

Lux odpoczniesz ;-)

Jazza a jak robaczku w pracy?

reklama
Hej

Jazza
Zes zaszalala z tym jedzonkiem mniam ;-) ja tez tesknie za ciepelkiem ale jeszcze tylko luty
:-)

Gochson
Gratki narodzin corci :-)
Oczywiscie w domku jestescie no nie?

Lux
O to tydzien leniu****esz ze mna ;-)

Julcia
Najwazniejsze ze nie w pracy :-) no i chyba nie nocki pozniej no nie?:-) ciesze sie ze poszlas do nowego gina i on chce zbadac ten jajnik bo to wazne dlaczego tak sie dzieje. Moze przyczyna jest blaha i wystarczy ciutke czegos by bylo ok :-) bedzie dobrze ;-)

Blair
No wozki to niezle potrafia kosztowac .... fajnie ze jestes bo tu ostatnio posucha z kreseczkami wiec mam nadzieje ze rozpoczelas dobra passe :-)

Jugoslawa
&& bby owu byla :-) no i zdrowka co by cie nie zlapalo!

Smerfik
Milej pracu! Nie smutaj sie i nie mysl za duzo na zapas ;-)&&& trzymam!ty masz chyba z tym cyklem jak ja z tym w ktorym sie udalo ;-) sialam panike az afera na forum byla :p no bo to mial byc moj ostatni cykl bo chcialam zrezygnowac i bum!:-) bedzie dobrze:-)

Anula
U mnie tez po feriach. Zeby te twoje jajniki cos dobrego wyrewolucjonowaly ;-)

Aschlee
A ty jak tam dzisiaj ??

Ja po wizycie kolejna 16.02 musze miec co dwa tygodnie z powodu ciazy bardzo wysokiego ryzyka. Wizyta mila z tym mlodym ginem choc stresu przed to sie najadlam bo sie wstydzilam. Tego dnia tez mam kardiologa i bede miala tego holtera zalozonego na te moje omdlenia. Mala ma 670 g. I wsio ok. Odpoczac musze bo mnie cos woreczek zolciowy napiernicza:-\ ale szew trzyma a to najwazniejsze.

Do góry