reklama
Jugosława
Fanka BB :)
smerfik: Będzie dobrze, w końcu się uda. Trzeba myśleć pozytywnie mimo wszystko Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.
julia: wizytę mam za tydzień we wtorek dopiero, wtedy to będzie 23dc. Spróbuję się jeszcze wbić na koniec tego tygodnia, ale nie wiem czy się uda. No tak, pójdziesz z córcią razem na badanka.
lux: tak czy inaczej wolne masz I co zrobisz z tym nadmiarem czasu?
julia: wizytę mam za tydzień we wtorek dopiero, wtedy to będzie 23dc. Spróbuję się jeszcze wbić na koniec tego tygodnia, ale nie wiem czy się uda. No tak, pójdziesz z córcią razem na badanka.
lux: tak czy inaczej wolne masz I co zrobisz z tym nadmiarem czasu?
jazza
Fanka BB :)
Jugoslawa to w takim razie kciuki kochana, aby owulka zakonczyla sie pozytywnie :-). Oj tak mam jedzenia na caly tydzien, pomrozilam troche, bo pozno wracamy okolo 20 i wtedy tylko troche ogarne, kapiel wezme i juz nie ma dnia;-)
Smerfik to kciuki oby wredota nie przyszla ;-)
Smerfik to kciuki oby wredota nie przyszla ;-)
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Noo nie dziekuje .... ale powiem Ci ze juz nie wiem jak siedzieć chyba nospe zapodam ....Anula to trzymam mocno kciuki!
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej
Jazza
Zes zaszalala z tym jedzonkiem mniam ;-) ja tez tesknie za ciepelkiem ale jeszcze tylko luty
:-)
Gochson
Gratki narodzin corci :-)
Oczywiscie w domku jestescie no nie?
Lux
O to tydzien leniu****esz ze mna ;-)
Julcia
Najwazniejsze ze nie w pracy :-) no i chyba nie nocki pozniej no nie?:-) ciesze sie ze poszlas do nowego gina i on chce zbadac ten jajnik bo to wazne dlaczego tak sie dzieje. Moze przyczyna jest blaha i wystarczy ciutke czegos by bylo ok :-) bedzie dobrze ;-)
Blair
No wozki to niezle potrafia kosztowac .... fajnie ze jestes bo tu ostatnio posucha z kreseczkami wiec mam nadzieje ze rozpoczelas dobra passe :-)
Jugoslawa
&& bby owu byla :-) no i zdrowka co by cie nie zlapalo!
Smerfik
Milej pracu! Nie smutaj sie i nie mysl za duzo na zapas ;-)&&& trzymam!ty masz chyba z tym cyklem jak ja z tym w ktorym sie udalo ;-) sialam panike az afera na forum byla no bo to mial byc moj ostatni cykl bo chcialam zrezygnowac i bum!:-) bedzie dobrze:-)
Anula
U mnie tez po feriach. Zeby te twoje jajniki cos dobrego wyrewolucjonowaly ;-)
Aschlee
A ty jak tam dzisiaj ??
Ja po wizycie kolejna 16.02 musze miec co dwa tygodnie z powodu ciazy bardzo wysokiego ryzyka. Wizyta mila z tym mlodym ginem choc stresu przed to sie najadlam bo sie wstydzilam. Tego dnia tez mam kardiologa i bede miala tego holtera zalozonego na te moje omdlenia. Mala ma 670 g. I wsio ok. Odpoczac musze bo mnie cos woreczek zolciowy napiernicza:-\ ale szew trzyma a to najwazniejsze.
Jazza
Zes zaszalala z tym jedzonkiem mniam ;-) ja tez tesknie za ciepelkiem ale jeszcze tylko luty
:-)
Gochson
Gratki narodzin corci :-)
Oczywiscie w domku jestescie no nie?
Lux
O to tydzien leniu****esz ze mna ;-)
Julcia
Najwazniejsze ze nie w pracy :-) no i chyba nie nocki pozniej no nie?:-) ciesze sie ze poszlas do nowego gina i on chce zbadac ten jajnik bo to wazne dlaczego tak sie dzieje. Moze przyczyna jest blaha i wystarczy ciutke czegos by bylo ok :-) bedzie dobrze ;-)
Blair
No wozki to niezle potrafia kosztowac .... fajnie ze jestes bo tu ostatnio posucha z kreseczkami wiec mam nadzieje ze rozpoczelas dobra passe :-)
Jugoslawa
&& bby owu byla :-) no i zdrowka co by cie nie zlapalo!
Smerfik
Milej pracu! Nie smutaj sie i nie mysl za duzo na zapas ;-)&&& trzymam!ty masz chyba z tym cyklem jak ja z tym w ktorym sie udalo ;-) sialam panike az afera na forum byla no bo to mial byc moj ostatni cykl bo chcialam zrezygnowac i bum!:-) bedzie dobrze:-)
Anula
U mnie tez po feriach. Zeby te twoje jajniki cos dobrego wyrewolucjonowaly ;-)
Aschlee
A ty jak tam dzisiaj ??
Ja po wizycie kolejna 16.02 musze miec co dwa tygodnie z powodu ciazy bardzo wysokiego ryzyka. Wizyta mila z tym mlodym ginem choc stresu przed to sie najadlam bo sie wstydzilam. Tego dnia tez mam kardiologa i bede miala tego holtera zalozonego na te moje omdlenia. Mala ma 670 g. I wsio ok. Odpoczac musze bo mnie cos woreczek zolciowy napiernicza:-\ ale szew trzyma a to najwazniejsze.