reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam poniedziałkowo,

jołasia: powodzenia na wizycie :)

blair: no to dobre wieści, że to nie jelitówka. Ceny wózków potrafią człowieka przybić i zaskoczyć. Mnie to zawsze dziwi, kiedy bazowa cena jest jeszcze do zaakceptowania, a w momencie,kiedy chce się dobrać jakieś dodatkowe elementy to nagle cena wybija w górę o kilka tysięcy :|

gochson: no to gratulacje :) Miła niespodzianka :)

jazza: white mocca mhmmmhmmm mniam! Ja też piję kawę z mlekiem bez cukru :) Kokosanki :D Jej ale się za kucharzenie zabrałaś :) Dobrze, bo masz jedzenia na jakiś czas, a wiadomo, że w tygodniu to się człowiekowi nie chce gotować i czasu brakuje.

lux: oj koszmary :( Też nie lubię, bo się budzę wtedy zmęczona :/ Może się zestresowałaś czymś wcześniej? Masz trochę wolnego to się możesz odstresować i odpocząć :D Dzieci ferie mają?

julia: wreszcie wolne masz :) Może mimo zalatania dasz radę odsapnąć :) Kiedy się na badania wybierasz?

U mnie 15 dc i wydaje mi się, że jeśli była owu to wczoraj. Trochę mnie piersi pobolewają i jajniki czasem buzują. Nic na razie sobie z tego nie robię, bo wiele razy mi się wydawało, że była owulka, a potem na usg się okazywało, że jednak nie :) Tak wiec licze, że mój organizm jednak mnie zaskoczy :)
Coś mnie zaczyna przeziębienie pobierać, niby po nocy lepiej, zobaczymy co będzie dzisiaj.

Udanego dnia :)

Jazza ja też lubie gotować;D ale chyba troche mniej ni TY :D hahaha

Dziewczyny ja dzisiaj jakiś mam zły humor, to chyba oznacza ze okres idzie.....
i jeszcze bardziej mnie to dołuje.... ja nie chce dostac tego okresu.................
dobrze ze jade do pracy bo tam przynajmniej nie będę o tym myślec.....z pracy wrocę ok. 19 .... Milego dnia dziewczynki ;)

Jugoslawa a teraz kiedy masz wizyte?
Wiesz co badania chyba w srode zrobimt bo corka tez musi miec

Smerfik &&&&& oby @ nieprzyszla

JUlia ja nie wiem co się ze mną dzieje, ale mój m mówi ze się ze mną wytrzymać nie da,..... stasznie jestem nastawiona że się nie uda....staram się tyle czasu a ten miesiąc jestem tak zestresowana i podenerwowana jakby ten cykl miał być moją życiową szansą....
Nie umiem nawet dokładnie wytłumaczyć co się dzieje.... hahahahhaa :)

reklama
Do góry