reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula-no to niedługo będziesz wiedzieć co i jak. Miss bardzo się cieszę, że na wizycie wszystko ok :) Aschlee oj miałaś odpoczywać.
No jakos 10.01 bede testowala .... biore się na wstrzynanie. Właśnie się dowiedziałam ze koleżanka w ciąży ;-) ehh ....

reklama
Anulka ja tez sie dowiedzialam dzisiaj ze kolezanka w ciazy.Czeka na 4 dziecko.Ma samych synow teraz liczy na corke:)

Aschle ja tam się ciesze ale odsrodkowo jakos tak lipa ..
Mlody rodzinke.pl zapodal to ogladamy .... odkurzyc musze ale nie mam weny

A ja powiem Ci ze nauczylam sie podchodzic do tego tak ze skoro nie moge cieszyc sie na razie swoim szczesciem to staram sie cieszyc czyims...ale gdzies tam z tylu glowy paleta sie mysl dlaczego niektorzy moga miec 4 a ja mam takie problemy ze zmajstrowaniem 2 :(
Ale mysle ze i dla nas w koncu zascwieci slonko i bedziemy wklejac zdjecia najpierw testow,potem USG a potem pieknych bobaskow:tak:

Ostatnia edycja:
Tak ...przyjdzie i na nas czas ....

Lux ja to jeszcze nie jestem na etapie " obojętności " ....

Lux jak minol dZien wolny ?

jazza: ja ostanio też robię więcej i mrożę. Dzięki temu można mieć różnorodne posiłki przez jakiś czas :)

lux: nadal się nudzisz? :D Byłać u koleżanki na plotkach?

anula: jak tam twoje podbrzusze? Nadal wariuje? Ten wasz piesek to niezły agent :D Czyli do testowanka tydzień i jeden dzień :) Szybko zleci, tylko trzeba czymś głowę zająć :D

missiiss: dobre wieści przynosisz kochana, bardzo się ciesze, że wszystko dobrze. Mała rośnie najważniejsze :) Oo dobrze, że ci holter założą, może coś zarejestruje i będą mogli pomóc przy tych omdleniach, żebyś ich nie miała.

aschlee: ja ostatnio też jakoś marzne :/ Kąpiel lawendowa...cudo! Dzisiaj już w pracy? O kurczę, szalejesz. A dobrze się już czujesz?

jołasia: jak tam wizyta u dr?

Ja skończyłam właśnie sosik robić do klusek śląskich. U mnie dzisiaj ładny dzień był, ale że się wykąpałam nad ranem to nie wychodziłam na długo, tyle co do sklepu. Dzisiaj niby lepiej z zatokami, ale zobaczymy co będzie w nocy i jutro.

Jugoslawa no staram się jakos trzymac fason ... zobaczymy ;-)
Kuruj się tam kochana .... chyba przy będę na te twoje kluseczki

Jugoslawa staram sie juz ignorowac swoje samopoczucie bo inaczej bym zglupiala.

Jedyne czego sie boje to zeby nie uslyszec ze bede musiala odlozyc starania bo ciezko byloby mi z tym...

Czuje sie raz lepiej raz gorzej nie wiem od czego to zalezy.Ale....dzis mialam tylko jeden taki napad zlego samopoczucia.Juz nie moge sie doczekac kiedy nie bedzie ich wcale :tak:

reklama
Do góry