reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

anula z tym wysypem na twarzy to witaj w klubie,.... tez się czuje jak nastolatka.... Czujesz ze jestes w ciazy ? Masz jakies przeczucia?

Jugosława to jet straszne....bolą mnie cyce,ale już nie wiem czy mnie bolą od tego ze non stop sprawdzam czy mnie bolą czy faktycznie bolą.... .masakra co się ze mna dzieje to ja nie wiem... psyhicznie sie wykoncze..... i trzymam kciuki za Twoja wizyte;) TY sie kobieto kuruj .... bo zatoki to nie fajna sprawa....

Jazza trzymaj mocno i nie puszczaj :)

Misssis to jest dziwne zjawisko bo ja sie nigdy nie nastawialam nakrecalam az tak... a teraz mam wrazenie ze swiat mi sie zawali jak sie okaze ze to nie ten cykl.... a najgorsze jest to ze nie mam niby zadnych objawow , bo co mozna uznac za objaw chyba wysyp na buzi , ktory tez moze byc po hormonach ... bol piersi normalny przed @ no ja po prostu na sile szukam objawów... Misss a ktorym cyklu Ci sie udalo zaciazyc? i dlacego masz szew zalozony bo przepraszam ale nawet nie wiem?

Julia chce wytrzymac do sobotty :p Test kupiony;D

Ashllee TY dranciuchu odpoczywaj

Luxourius mnie nie boli np ze ktos jest w ciazy ,ciesze się ale zawsze zastanawiam sie jak to bedzie jak ja bede miala dzidzie w brzuszku.... i jak ja to bym bardzo chciala....

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfik do poludnia bylam prawie pewna jak mi jajniki buzowaly na maxa ....
Teraz spokój ... podłogi przemylam i kosc ogonowa nawala

Anula ja trzymam mocno za Ciebie;D a ja właśnie sobie obiadek ugotowałam ;D filecika w ciescie francuskim z pieprzynkami ziemniaczanymi ;D mniam

anula: kluseczek starczy dla wszystkich :D Szkoda, że nie mam gołębi pocztowych :D

aschlee: no i grunt to dobre nastawienie :)

smerfik: nie wiem jak masz ty, ale ja jak myślę o czymś co mnie może boleć, albo czytam o objawach różnych to nagle wszystkie je mam :D Mam nadzieję, że test potwierdzi twoje objawy &&&& Ale obiadek wypasiony masz :D

Jugosława no właśnie tak nie mam , ale piersi mnie bolą ,syfki mam.... Ale tak jak mowie dla mnie to nie są takie objawy pewne ,ze wzgl na to ze leki biorę.... ale nie potrafie sie nakrecic ze mnie cos boli a tak naprawde mnie nie boli... dlatego nie mam objawow i koniec;p hahaha ale spokojnie czekam;p .... jeszcze kiedys wam tu napisze dziewczyny jak ja bym chciala zeby mnie juz cycki nie bolaly , zeby mnie nie mdlilo... czego sobie i wam zycze :p

Po wizycie u dr.
Lewy jajnik torbiel 35mm, prawy jajnik ciałko żółte 17mm. Grube endometrium.
Apetytu ciąg dalszy.
Kłade się spać. Zatoki dają popalić.

jołasia: czyli owulacja była, skoro ciałko żółte widoczne :) Super. Endometrium obiecujące. A co z torbielą? Sama się wchłonie? Pewnie przetrwały pęcherzyk? Też tak miałam ostatnio :/

lux: ja bardziej od manii czystej podłogi mam manię odkurzania :) Podłogę myję przy okazji odkurzania, więc hmmmm mogę stwierdzić, że mam też jej manię :D:D:D

smerfik: nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki :):):)

reklama
Ja już w pościeli.
Prektycznie @ powinna być w porywach od wczoraj do środy. Taką mam rozbieznosc dni cyklu. Od 22 do 27dni. Dziś 25dc.
Torbiel mocna jak nie pekla po 15tys pregn.
Z jednej strony to dziwaczne. Na obu jajnikach podobnej wielkosci pecherzyki, peka ten wiekszy a mniejszy rośnie i to tak bardzo.
Pobrali krew, zaleznie od wynikow leczenie dupfast nawet do 3 tabl dziennie.

Do góry