reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej Kochane :) Jugosława-tak wyspalam się :) Aschlee trzymaj się tam jakoś :) Moniusia a Ty nie kloc się z mężem i nie martw się wynikami :) Jazza-fajnie, że napisałas :) buziaki. Jadę do pracy dziś wcześniej, bo na 12-tą.

reklama
Dzień dobry:)

Jugosława, tak właśnie jedynie to mnie trzyma, że w każdej chwili może to się zdarzyć, że będę mamą i nie chcę mieć takich złych wspomnień z okresu starań, może faktycznie hormony.. ooo a u mnie cieplutko i słonko świeci :))

jazza, tak to prawda też mi się wydaje, że chłopaki się przejmują, m-c temu się mi rozpłakał, tak mnie to ruszyło.. ehhh, to prawda..

Aschlee, ehh od kawy się ciężko odzwyczaić.. ale daj się sobą zaopiekować:*

Dziewczyny odebrałam wyniki..

tsh w normie 3,57 [norma 0,27-4,2] (POPRZEDNIO 4,42)
ft4 w normie 1,29 [norma 0,93-1,7]

o czym to może świadczyć? ;/ niedoczynność nie, prawda? ale do zajścia w ciążę za dużo pewnie i czy ten progesteron mógł tak spaść przez te tsh? kto się zna niech się wypowie:p

Lux, tak wiem własnie, czyli pewnie da mi coś na zbicie ewentualnie.. Tylko zastanawiam się czy ten progesteron przez tsh niski czy swoją drogą :)

Asch, - trzymaj się.

Jazza, - oj to widze wykacza cię ta praca.

Co do psa, koty też lubi straszyć i to bardzo.

A ząb. Wczoraj pod wieczór już nic nie bolało a dziś pierwszy raz od czterech dni obudziłam się bez bólu. Łał. Jem ostrożnie, miękie papu i tak by na tą stronę po zębie nie leciało. Za godzine bede mogła przepłukać usta. Dobę nie kazała płukać a wieczorem delikatnie umyje zęby.

Jest nadzieja, tem 37,1....36.9 a dziś 37,4. No i sex to żadna przyjemność bo wszystko w środku mnie bolało podczas.

lux: widzę, że avatar zmieniłaś :D Mam nadzieję, że dzieci będą dzisiaj grzeczne :) Do której jesteś w pracy? Ostatnio na nocki chodziłaś, to może teraz odsapniesz trochę bardziej.

jołasia: ładna temperaturka :) Ulga po bólu zęba jest ogromna. A co do sexu kiedy wszystko w środku boli to niezbyt fajnie, ale co poradzić :( Leki tak działają i tyle :( Ale jak zajdziesz w ciąże to wszystko sobie odbijesz :D

moniusia: mnie się wydaje, że nie jest źle z twoimi wynikami. Tak czy inaczej lekarz podejmie decyzję czy będzie ci zbijał tsh czy nie, bo w sumie ft4 masz ładne. Co do powiązania tsh i progesteronu to pewnie jakieś jest, bo to zwykle tak jest, że jedno na drugie wpływa, czasem bezpośrednio a czasem nie. Tak myślę przynajmniej :)

Ja już po gin. Torbieli podobno nie ma, a za to jest dosyć duży pęcherzyk...Jest szansa, że pęknie i będzie owulacja. Idę pod koniec cyklu zobaczyć czy pękł. Jeśli nie to zaczynam brać zastrzyki na pęknięcie pęcherzyków. Kolejny stopień wtajemniczenia za mną :) W każdym razie jest nadzieja, a o to właśnie chodzi :) :) :)

Luc
Ja tsh mIalam 2,54 niby kazala mi brac euthyrox pol tabsa ale przed wykupieniem zaszlam w ciaze. Moja endo-gin mowila ze do 2,5 jest w normie. Ale to pewnie kazdy endogin ma jakies swoje doswiadczenia

Aschlee
Wez wolne i dojdz do siebie bidulko bo tak nie mozna :-( trzymaj sie :*

Jazza
Jak sie ciesze ze praca ci pasuje :-D swietna wiadomosc :-) uwielbiam ta Twoja energie!:-)

Moniusia
Mam nadzieje ze z mkiem wsio ok juz. Ja z moim sie pozarlam wczoraj tez tego nie lubie...uszka do gory wlacz kochana fajna komedie albo wyjdz z mkiem gdzies co by mysli odsunac.&&& za lepszy humorek

Julia
Bo moj m sie wkurza ze mi sie marysia podobalo ale jak zobaczylam podjaranie tesciowej to mi sie odechcialo :p choc sie wymiguje inaczej;-) bedzie lenka i koniec zgadzam sie jeszcze na blanke i marike i zuzke i na nic wiecej:p jak tam po nocce?

Jugoslawa
No nie ja tyle jem tylko moj szkodnik ale nie ten w brzuchu :-D;-) ja to chyba za malo jem... no ale jak sie lezy to sie nie chce nawet. Jak tam wizyta dzis???

Jolasia
Dobrze ze zeba masz juz z glowy :-) ja az drze bo sie boje ze swoim isc :/ ale mnie nie boli na szczescie.

Kiepsko sie dzis czuje. Chyba bede chora.... niedobrze mi bo gluty mi z zatok splywaja po gardle. Chyba temp. Musze zmierzyc. Mloda wczoraj malo fikala dzisiaj to samo pewnie od cisnienia bo jest niskie a przynajmniej mam taka nadzieje ze u niej wszystko ok. Przede mna najtrudniejszy tydzien od jutra bo bedzie lecial 24.... ten felerny .... to mi chyba tez daje w kosc. Kurcze wiecie jak mi brak staran i sexu i robienia testow o_Oo_O jak wariatka jakas heh... przez dwa lata chyba juz przywyklam do mierzenia tempki podjarania ze rosnie tych emocji przed nasikaniem na patyczek... wezcir mnie kopnijcie w mozg!!!

Jolasia wspolczuje bolu podczas staranek ale dla Fasolka wiele sie przetrwa:tak:

Jugoslawa trzymam kciuki zeby pecherzyk pekl :tak:

Missiiss kochana na pewno wszystko z Malutka dobrze.Nie ma innej opcji
A ten tydzien zleci ani sie obejrzysz.

reklama
Miss no tak jak mowisz kazdy lekarz gada co innego :)
Moniusia czy to ma cos wspolnego z progesteronem to nie wiem.
Jugoslawa-dzis siedze w pracy od 12-tej do 23-30

Do góry