reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

missiiss: hahaha niezła jesteś z tą tęsknotą do staraczkowych emocji :D Ciśnienie jest ostatnio bardzo kiepskie i potrafi z człowieka zrobić roślinę :/ Może w końcu zacznie rosnąć :/ Tydzień szybko minie, nie wiem może książkę poczytaj? Albo filmy obejrzyj? Żeby trochę głowę zająć czymś innym, to bardziej o to chodzi. Trzeba być dobrej myśli. A co do mojego cyklu to mam podejrzenie, że ten duży pęcherzyk co widać dzisiaj było to ten z zeszłego cyklu tylko się zmniejszył...nie wiem co ma być to będzie. Cykl i tak spisałam na straty, więc cokolwiek będzie będzie dobre. Mam oczywiście nadzieję, że pęknie i będzie owulacja :) A co do jedzenia to może pobudź kruszynkę czymś? Ponoć czekolada dobrze pobudza :D

reklama
Dziewczyy, no cóż. Nie mam sówaczka. Ten bol to wynik opuchniecia w środku i tedo co moze sie dziac w jajniku po ewentualnym zaplodnieniu. Temp wzrosla i to bardzo wiec jest nadzieja ze cos sie tam juz dzieje. Dzis 21dc. Testu nie zrobie nawet w 10dpo bo pregnyl wysoka dawka.

Moniusia, - co do tsh. Ja caly czas takie mialam i okazalo sie że mam Hashimoto.

Dzis na obiad wątróbka. Kupowalam podroby dla psa i pomysł na obiad przyszedł od tak.

Tylko gardlo mnie z lewej stony mega mocno boli. Tak ze az w uchu czuje.

jołasia, ehhh ząb to cholerstwo.. co Ty mówisz? ehh no tak, bo to też objawy się liczą, nie tylko wynik..
Jugosława, no właśnie pani mi powiedziała jak pobierałam krew, że tsh rozwala progesteron i to się u mnie potwierdziło, ale żeby aż tak? może tylko będę reperować progesteron :) Super! Chyba od razu Ci lepiej prawda? :) Przecierasz szlaki, nie wiadomo co mnie czeka, więc będę się Ciebie radzić w przyszłości! Oby Ci się kochana udało już tym razem :*

miss, ogarnij mózg :p możesz nas przeklnąć z tej złości, żebyśmy miały bobaski i miały takie dni jak Ty :p pozwalam :p Ciesz się babo :) ale wierzę Ci, że brakuje takiego czegoś :) mi tak samo brakuje przygotowań do ślubu :) a co do mnie to mój mąż nie lubi komedii, nie lubi nigdzie wychodzić tylko ćwiczy, pali w piecu, ogląda seriale kryminalne i tyle :p i zasypia na kanapie o 21:p także nie mam zbytnio czasu, aby się z nim kłócić i godzić tym bardziej :p

Ostatnia edycja:
lux: noooo to dobrze dobrze ;D

aschlee: a ty jak się czujesz? Nadal pod kroplówką? A czemu aż na tydzień? Może to dobrze, bo chcą cię podleczyć trochę?

jołasia: zjadłabym wątróbkę :D Na gardło polecam septolete d :)

moniusia: lżej, pewnie, że lżej :) Jak tylko będę mogła w czymś pomóc to chętnie :) Wiadomo jak to jest, dopóki nie zajdziemy w ciążę i nie urodzimy zdrowego maleństwa to zawsze będzie niedosyt :) No ale trzeba iść do przodu.

Ostatnia edycja:
Wszystko co wymienilyscie mam w swej awaryjnej aptecce. Pije herb z lipy i imbiru. Kupilam syrop na przeziebienie dla kobiet w ciazy. Dr odpisal mi ze leki wziewne sterydowe w ciazy moga byc tylko tabletki ble. Odstawilam tabsy na astme miesiac temu. Caly czas biorę acard 75 mam w nodze przetokę dokładnie w łydce. Ostatnio dala mi popalic. Nie chce zadnego skrzepu więc zaczelam brac. Nie zaszkodzi.

Rozmraza sie makowiec jablkowiec.

reklama
Do góry