reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja wiem.Zostalam w dosc bezposredni sposob poinformowana o ewentualnych skutkach...teraz i tak chyba nie mam wyjscia jak czekac na kardiologa
Dobra zmobilizowalyscie mnie.Zmierze i zobacze co i jak.Tylko troche sie uspokoje bo na samo slowo mierzenie cisnienia mi skacze :)

mississ: faktycznie pogmatwane to z tym wysyłaniem l4 :) Na szczęście masz sposób i od razu wysyłasz do warszawy. Super, że dziewczyna już potwierdzona :D Teraz tylko musisz Lenkę przeforsować :D

julia: ojej co za sen :/ W takim razie tu sprawdzi się podejście rozumienia na opak :D Miła perspektywa 4 dni wolnego. Szybko zleci i sobie odpoczniesz i naładujesz akumulatory :) A jakie imię macie dla córeczki?

jołasia: dobrze, że ci się skrzep zrobił bo to znaczy, że dobrze się zrasta wszystko. Wbrew pozorom jak nie ma komplikacji to po wyrwaniu szybko wraca wszystko do normy. No tylko uważać trzeba, żeby sobie tam nic nie rozwalic przed zagojeniem.

lux: może faktycznie przed owulką cię dorwało, pęcherzyki rosną jak szalone :) Dopadnij chłopa jeszcze dzisiaj, albo zaraz po północy :D

anula: jeszcze trochę przetrzymasz i będziesz mogła odetchnąć :) relaksuj sie relaksuj :) Po cięzkim dniu jak znalazł :)

aschlee: z tą kawą to ciężko się odzwyczaić. Weekend już blisko, więc niedługo sie zrelaksujesz :) Co do serca to jak ciśnienie jest wysokie to w uszach może być szum :( Kochana odpoczywaj ile możesz i jak wysokie to działaj z IP.

jazza: jak tam nowa robota? Pewnie padasz jak wracasz :)

Mnie się dzisiaj ciągle chce jeść...normalnie coś mi się poprzestawiało :/ Jajniki jakieś zbyt spokojnie. Nie mogę się doczekać jutrzejszego usg.

Spokojnej nocy dziewczyny :)

Aschle spokojnej nocy ....

Dzwonie do syna a ten mi krzyczy " mama Riko ( nasz pies ) umie sikać na stojąco ! " mowie co ? A mlody noo normalnie podniósł nogę i obsikal babci szawke - wymieklam ;-)

Dziś 16dc .... głowa mnie coś ćmi wiec dzisiaj to juz chyba nici z przytulanek .... ide się ogarnąć i spac ....

Milego. ...

Julcia
Dobrze ze bedzie pare dni wolnego :-) a jakie imie ci sie podoba? Bo mi najbardziej marika ale stary kategorycznie odmawia abu...

Anulcia
Tak na 100% mam dowody hehe zdziwie sie jak inaczej bedzie ;-) relaxuj sie :-)

Aschlee
Odpoczywaj.... ja jak mam omdlenia to piecze mnie w klacie i po prawej stronie do ramienia az i w glowie mam serce... okropne uczucie...

Jugoslawa
:-) haha a z tym ze ci sie chce dzis ciagle jesc to tak jak z moim synem od wczoraj pochlania wszystko ;-)

Dobrej nocki!

reklama
Do góry