reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Miss nie ma za bardzo kiedy odpoczac chociaz bardzo bym chciala i chyba pomysle nad tygodniem wolnego.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane :-)

Jolasia kciuki kochana za owocne wykorzystanie owulki:tak:

Anula no z tymi facetami to czasem maskara, jak cos powiedza to nie wiadomo czy się smiac czy plakac, i bardzo dobrze, ze się zdeklarowal zrobic badania, mój tez Am mi powiedział, ze jak jeszcze troche potrwa taka sytuacja to on tez zrobi. No i zycze Wam kochana, aby był piekny prezent na Walentynki;-)

Lux wykorzystujcie owocnie plodny sluz;-)

Moniusia nie daj się @ kochana i oby szybciutko na teście pojawily się piekne dwie kreseczki;-)

Julka witaj po nieobecności, zagladaj czesciej:tak:

Jolasia no to niezle pies nabroil heh, kiedys miałam owczarka niemieckiego i on straszyl koty, nie zabil zadnego, ale je straszyl, no i wykończył na zawal mojego krolika miniaturke, bo po prostu tak go wystraszyl, ze tamten zawalu dostal. Pies mojej sasiadki napadal na koty i dwa z nich staly się jego ofiara.. to było okropne.:szok:

Julia kochana trzymaj się na nockach;-). A dom to niestety studnia bez dna

Aschlee kochana smec, zal ile tylko chcesz i potrzebujesz, po to tu jesteśmy, aby się wspierac, ciezko cos madrego powiedziec w tej sytuacji, ale będę za Ciebie zaciskac ogromne kciuki i puszcze wtedy jak doczekasz się swojego cudu kochana. Masz dla kogo zyc i codziennie zaczynac każdy dzien, wiem, ze dla corci i meza będziesz silna:tak:

Jugoslawa kochana to wypadanie włosów może być przez braki żelaza, jak miałam anemie to leciały mi masakrycznie, niedawno tez miałam tak, ze wiecej ich wypadalo, ale teraz jest ok., może mineraly uzupełniłam, bo staram się wsłuchiwać w swój organizm j jeśli czegos potrzebuje i czuje to to organizmowi dostarczam, np jak mam ochote na banany wcinam je, jak na brokuly wcinam itd., no i pije duzo sokow pomarańczowych i marchwiowo owocowych oraz jabłkowe tloczone (bo znajomy taty nam przywozi, zawiozl czesc swoich jablek i mu zrobili z nich sok tloczony, jest pyszny) i pije ostatnio duzo soku z czarnej porzeczki, aronii itd. na żelazo dobry jest sok buraczany z dodatkiem soku z cytryny i jabłka np ale to robiłam sobie zawsze sama:tak:

Jolasia fajna ta fryzurka. A co do osemek, to ja mam dwie i czasem maja takie akcje, ze czuje je, dziąsła mam spuchnięte itd. i wtedy mam ochote strzelic sobie w skron, ale potem przechodzi;-)

Jugoslawa kochana powodzenia jutro an wizycie, będę trzymac kciuki :tak:

Co do łazanek i klusek z kapusta to mi smaka narobiłyście, uwielbiam pierogi z kapusta i grzybami, łazanki itd. oczywiście z kapusta hehe:-D

Missiiss kochana nie przejmuj się starym, oni często nie maja wyczucia, a jak chca dobrze to okazuja to tak, ze wychodzi na zle, a dobrymi uczynkami pieklo jest wybrukowane niestety, zobaczysz będzie dobrzem a jak malutka się urodzi to będzie dla niego calym swiatem, bo ojcowie bez corek to swiata nie widza. Najwanziejsze kochana, ze z malenka w porządku i ze Twoje marzenie o corci się spelnia:tak:

Jestem, jestem kochane. Wczoraj probowalam Was poczytac i odpisac, ale usnelam na klawiaturze i M musial mnie do lozka transportowac hehe, ale bol jajnikow zdarzylismy wczensiej wykorzystac :-D. w pracy jeszcze nie mam jak do Was zagladac, bo dziewczyna, ktora odchodzi mi wszystko przekazuje i tyle tego jest, ze hehe mozg mi staje czasami :-D. No ale niedlugo bede mogla i w pracy Was czytac kochane ;-). W pracy narazie ok, a wczoraj do mnie dzwonili z innego miejsca gdzie bylam na rozmowach i chcieli mnie przyjac, a ja musialam odmowic, bo zaczelam dopero co tu prace. Ale i tak mam zamiar na spokojnie teraz pracowac tu gdzie teraz, a po cichu szukac czegos jeszcze lepszego, bo ambitna jestem ;-).
U nas pogoda zmienna jak kobieta, raz deszcz, raz snieg, pochmurno, rzadko slonce wychodzi i juz tesknie za sloncem i cieplem, zimno mi ciagle, ze masakra ;-).

Uciekam spac kochane :-)

Jugosława, 3mam kciuki za usg :)) obyś zobaczyła to co trzeba :*

Aschlee, uważaj na siebie i odpoczywaj, dobrej nocki.

jazza, baaardzo ambitna jesteś :)) ale to dobrze kochana :) ja nie mogę się zebrać żeby poskładać cv do szkół, żeby pracować w zawodzie eh :) prawidłowo, że wykorzystałaś ból jajników^^

A ja wstałam z łóżka, bo coś mnie nosiło, mężu usnął i chyba tym się wkurzyłam też.. wypiłam 2 lampki wina właśnie.. mam jakieś pretensje do mężula.. sama nie weim o co.. przeklnął do mnie dzisiaj, czasami się zapomina, choć ja też nie jestem bez grzechu.. i mam takie głupie myśli czasami przez takie akcje :(((

Jutro odbieram wyniki tsh i ft4, jestem ciekawa jak to będzie się przedstawiać, czy jakieś skoki czy tak jak było i jak te ft4, bo wcześniej nie robiłam, eh..

meeega dół mnie łapie, boje się, że wpadnę w depresję, chyba mam skłonności ku temu.. :( boję się trochę..

Dobrej nocki kochane :* ja jeszcze lecę oglądnąć koncert Ich troje, bo powtarzają :p i też lecę spatki.

Ostatnia edycja:
Witajcie,

aschlee: ojej, serducho dało o sobie mocniej znać? Może cię jakoś ustabilizują, żebyś nie miała tych skoków ciśnienia. Trzymaj się kochana i bądź dobrej myśli. Jednak organizm sam się upomniał o swoje wolne :) Tulam.

julia: kornelia ładne imię i niezbyt często dawane :)

anula: hahaha uśmiałam się z tekstu twojego dziecka :D Niezły pies :D Ciekawe czy babcia też była tak zadowolona jak młody :D Jak tam głowa? Przeszło?

moniusia: ja też się czasem boję, że popadnę w jakiś dłuższy smutek i niemoc. Wiem też, że nie chcę się poddać, bo wtedy faktycznie byłoby kiepsko. Myślę, że to ważne chcieć walczyć i mieć świadomość tego co może się zdarzyć. Wydaje mi się, że to nie pozwala się tak zatracić w tym wszystkim. Może hormony ci buzują i dlatego nie wiesz czemu jesteś zła na chłopa. Mam nadzieję, że wyniki będą ok :)

jazza: bardzo dobrze, że jesteś ambitna :) Dzięki temu człowiek się nie nudzi zbyt długo :D Ale ten twój M dobry, że cię do łóżka zanosi :D Mój to pewnie łokciem by mnie pacnął, mówiąc "eeej idź spać" :D:D:D Chociaż może powinnam wypróbować :D Hahaha!

lux: jak tam? Wyspałaś się ? :D

missiiss: ooo od razu mi lepiej, wiedząc że nie tylko ja pochłaniam :D Jakoś tak mi się lżej zrobiło :D Hyhyhy :D Dobrze, że ci apetyt dopisuje, dzidzia rośnie :D

U mnie 11 dc, z objawów owulacyjnych to zaczyna się mokro robić, na razie jajniki nie bolą. Pogoda beznadziejna, bo pada deszcz :/ Już wolę jak śnieg sypie...haha nie ma to jak zacząć dzień od narzekania :D Kończę wodę z cytryną i zabieram się za śniadanie :)

Udanego dnia!

Witajcie kochane:-)

Moniusia ehh ci faceci, ale on tez moze przezywac to co teraz sie dzieje, ale niestety oni to tak glupio okazuja... a odnosnie popadania w smutek to normalne, ja robie wszystko, wszystkim innym glowe zajmuje, aby nie dac sie smutkowi, grunt to walczyc ze smutkiem i walczyc o swoje marzenia do konca, bo wytrwalym ich trudy sa wynagradzane:tak:

Aschlee kochana trzymaj sie tam dzielnie i odpoczywaj, organizm sam pokazal, ze chce odpoczynku, sciskam:tak:

Jugoslawa oj tak ambitna to ja jestem , ale jak cos sobie postanowie to daze do tego:-), u nas pada snieg, juz mam dosc tej zimy bleee, powodzenia dzisiaj u lekarza i smacznego sniadanka:-)

Julia milego spania kochana ;-)

A ja wlasnie dotarlam, teraz kawusia i wafle ryzowe i ruszam do pracy:-)

Milego dnia:-)

reklama
Mam nadzieje ze bede mogla wrocic do domu...w zasadzie to nie mam nadzieje tylko musze wrocic dzis do domu.Z checia tez bym sie kawusi napila ale na razie moge o tym tylko pomarzyc

Do góry