reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Jugosława, to na pewno :) najgorsze są momenty przestoju, jak na cos musimy czekać, a jak się działa to zleci :)) maaatko jak sobie pomyślę co to będzie jak zobaczę tego małego człowieczka jak się urodzi, będę wyć przez cały dzień chyba, często o tym myślę i płaczę już teraz :).. jak dowiem się o ciąży to wiadomo też będę najszczęśliwsza, ale chwili porodu normalnie nie mogę się doczekać :)

mmm, a ja zjadłam właśnie torcik bezowy :))) i kawkę piję :) z jednej strony dobrze, że tego mojego maleństwa jeszcze nie widać.. wprowadzę się może z nim do nowego domku jak zdążymy wybudować, w sumie zawsze chciałam już wejść do domu z dzieckiem i to malutkim, żeby od początku był w swoim miejscu :) coś super humor mam, te wahania mnie wykończą :)

reklama
lux: dobrze, że seksik udany :D Gdzieś znalazłam na forum takie określenie seksu "bobosex" :D Podoba mi się :D Mam nadzieję, ze twoje jajniki bolą na owulację, albo na po :D

moniusia: taaaak wahania nastroju są super doznaniem :D Sama też tak miewam, więc wiem co czujesz :D Ja to się porodu trochę boję :p

A ja jakoś się nie boję porodu, tzn. boję się, żeby wszystko było dobrze, ale bólu czy coś to w ogóle :) Ehhh pewnie do tego momentu jeszcze kupa czasu :)

Aschlee zdrowka kochana, lepiej jux?

Moniusia z tego co wiem TSH jest za wysokie...

Jolasia zaciskam kciuki&&&&&

Jugoslawa no to dobre wiesci sa;-) za pecherzyk by ladnie urosl i pekl;-)
A co mowil ze nie wzielas Clo?

Miss a powiem ci ze zlecialo! A rano jak sie polozylam kurde to po chwili budzik dzwonil ze juz 14 szok:/

Dzis ten dzien ta data, ma zle wspomnienia:-(
O kurde kochana ja ci powiem ze tez bede za tym tesknila;-) weszlo ci to w nawyk:-D

Aschlee ja wiem ze perspektywa zostania na tydzien jest straszna...ale kochana tu chodzi o twoje zdrowie a to nieprzelewki...pamietaj ze corcia cie potrzebuje i wszystko wytrzymiesz dla malej by by zdrowa!

Lux to czekamy teraz na efekty

reklama
Do góry