reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula, miałam kiedyś krótkie włosy i same się układały. Jedynie to poprawki prostownica bedzie wymagała ta długa grzywa.
Lux, jajniki na owulacje czy moze czasami już po owulce. Wlasnie jak pekna jajeczka to progesteron moze podraznic i bedzie olal brzuch.

Aschle, no coż, kawa bezkofeinowa ze wzgledu na cisnienie, dobra ksiazka, bardzo dobry pomysl.

Julia, - spokojnej pracy.

Nom niby mam zakaz kawa tylko maly problem jest...jestem uzalezniona od kawy ale pije jej teraz mniej bo troche sie boje.Dzis musze sie pochwalic wypilam tylko jedna :tak:
Narazie to cykora zalapalam bo serducho nie chce mnie przestac napierniczac.Co jak,co ale malo przyjemny bol bo mi cholerka reka dretwieje.Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

Lux tak z malym dzieckiem w domu nieda sie spac tak...
Ale dzis M dojechal do domu wiec moglam wiecej pospac;-)

Miss super ze z coreczka wszystko w porzadku;-) no i ze Lenka zostala Lenka.
Gdy kiedys uda mi sie zajsc w ciaze i bedzie dziewczynka to z M mamy juz imie;-)

Anula mi tez niektorzy graja na nerwach ale mam nadzieje ze za jakis czas juz na nich niebede musiala patrzec;-)

Aschlee to juz leki na serce masz tak? Odpoczywaj kochana

Jolasia wzajemnie;-)

Ja rowniez kawy niepije;-)

Julia tak dostalam a po konsultacji z lekarzem albo beda dalej te albo je zmieni.

Jolasia bezkofeinowa probowalam ale nie przechodzi a o zielonej ziarnistej nie slyszalam ale poczytam i z checia sprobuje :tak:

Moze to glupio zabrzmi ale czasem mam wrazenie ze to serce tak mocno wali ze az mi w uszach szumi a tetnice na szyi to czuje jakby mi mialo rozerwac.Nie mierzylam jeszcze cisnienia ale nie wiem czy chce sobie wieczor schrzanic bo czuje ze cos nie do konca ok jest

reklama
Do góry