reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Anula, miałam kiedyś krótkie włosy i same się układały. Jedynie to poprawki prostownica bedzie wymagała ta długa grzywa.
Lux, jajniki na owulacje czy moze czasami już po owulce. Wlasnie jak pekna jajeczka to progesteron moze podraznic i bedzie olal brzuch.
Aschle, no coż, kawa bezkofeinowa ze wzgledu na cisnienie, dobra ksiazka, bardzo dobry pomysl.
Julia, - spokojnej pracy.
Lux, jajniki na owulacje czy moze czasami już po owulce. Wlasnie jak pekna jajeczka to progesteron moze podraznic i bedzie olal brzuch.
Aschle, no coż, kawa bezkofeinowa ze wzgledu na cisnienie, dobra ksiazka, bardzo dobry pomysl.
Julia, - spokojnej pracy.
Nom niby mam zakaz kawa tylko maly problem jest...jestem uzalezniona od kawy ale pije jej teraz mniej bo troche sie boje.Dzis musze sie pochwalic wypilam tylko jedna
Narazie to cykora zalapalam bo serducho nie chce mnie przestac napierniczac.Co jak,co ale malo przyjemny bol bo mi cholerka reka dretwieje.Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Narazie to cykora zalapalam bo serducho nie chce mnie przestac napierniczac.Co jak,co ale malo przyjemny bol bo mi cholerka reka dretwieje.Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Lux tak z malym dzieckiem w domu nieda sie spac tak...
Ale dzis M dojechal do domu wiec moglam wiecej pospac;-)
Miss super ze z coreczka wszystko w porzadku;-) no i ze Lenka zostala Lenka.
Gdy kiedys uda mi sie zajsc w ciaze i bedzie dziewczynka to z M mamy juz imie;-)
Anula mi tez niektorzy graja na nerwach ale mam nadzieje ze za jakis czas juz na nich niebede musiala patrzec;-)
Aschlee to juz leki na serce masz tak? Odpoczywaj kochana
Jolasia wzajemnie;-)
Ja rowniez kawy niepije;-)
Ale dzis M dojechal do domu wiec moglam wiecej pospac;-)
Miss super ze z coreczka wszystko w porzadku;-) no i ze Lenka zostala Lenka.
Gdy kiedys uda mi sie zajsc w ciaze i bedzie dziewczynka to z M mamy juz imie;-)
Anula mi tez niektorzy graja na nerwach ale mam nadzieje ze za jakis czas juz na nich niebede musiala patrzec;-)
Aschlee to juz leki na serce masz tak? Odpoczywaj kochana
Jolasia wzajemnie;-)
Ja rowniez kawy niepije;-)
Julia tak dostalam a po konsultacji z lekarzem albo beda dalej te albo je zmieni.
Jolasia bezkofeinowa probowalam ale nie przechodzi a o zielonej ziarnistej nie slyszalam ale poczytam i z checia sprobuje
Moze to glupio zabrzmi ale czasem mam wrazenie ze to serce tak mocno wali ze az mi w uszach szumi a tetnice na szyi to czuje jakby mi mialo rozerwac.Nie mierzylam jeszcze cisnienia ale nie wiem czy chce sobie wieczor schrzanic bo czuje ze cos nie do konca ok jest
Jolasia bezkofeinowa probowalam ale nie przechodzi a o zielonej ziarnistej nie slyszalam ale poczytam i z checia sprobuje
Moze to glupio zabrzmi ale czasem mam wrazenie ze to serce tak mocno wali ze az mi w uszach szumi a tetnice na szyi to czuje jakby mi mialo rozerwac.Nie mierzylam jeszcze cisnienia ale nie wiem czy chce sobie wieczor schrzanic bo czuje ze cos nie do konca ok jest
reklama