reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Lux
No dokladnie. Ale czasem sie nie da wziac kontynuacji l4 przed 20 wlasnie jak sie lezy w szpitalu hehe. Teraz juz bede brac max do 10 tego zeby miec te 5 dni na przeslanie i by dotarlo do firmy.

Julia
No pisalam w wczesniej jak moj m sie wczuwa ;-) a humavit nie drogi byl bo kolo 30 zl za 200 tabletek bo to ziolowe. Ale mi to niestety nic nie pomagalo ze wzgledu na chorobe skory. No ale to juz kiedys pisalam.
A to nie jest tak ze jak niskie zelazo to hemoglobina niska wychodzi? O wlasnie doczytalam ze doczytalas hehe ;-) no to jeszcze dwie nocki ... szkoda ze ze dwa trzy dni wolnego po nich nie massz:-\ a polowkowe ok. 510 gram i pipulinda potwierdzona i uwieczniona.

reklama
Miss ja gdy robilam kiedys kontynuacje to zawsze patrzylam na daty i choc by swiat mial stanac na glowie to gnalam do lekarza hi hi, ale lezac w szpitalu to juz takie proste nie jest

Ja też zawsze spie na raty. Inaczej nie daje rady.

Juz jem. Pawie nic nie boli tylko szczenke slabo otwieram.
Mialam mega sopel krwi. O 16stej zaselam A jak wstalam to opla nie bylo. Chyba polknelam. Ble.

Pisze jedna reka druga karmie psa miesem z rosolu. I M. On nie lubi dlubac gotowanego mieka a xostalo wiec ja grebie w miexie a oni jecza.

Hey kobietki ....

Miss ciesze się ze usg wyszlo ok ... to co Lenka jest Lenka na 100% ?

Jula miłej pracy
...

Lux jak dzionek moja ?

Jolasia fajna fryzurka ... no i samopoczucie pewnie lepsze hmm ? A powiedz same ci się ukladaja czy rano jazda ?

Jugoslawa kciuki za wizyte .... a ovu pewnie nie zapowiedziana w tym cyklu ....

Ja po pracy ... u syneczka byłam bo u babci .... teraz padam ....
W pracy pierwsza jazda E stuknieta byla o 7:30 ;-) .... Potem dala spokój .... ehhh ... jeszcze trochę trzeba wytrzymac .....
Mezu jeszcze w pracy a ha relax .....

Lux jak staranka ?

Aschle robaczku lepiej dzisiaj ?

Jazza hop hop .... ? Jak w pracy ?

Moniaa jak samopoczucie ?

Anulka jakie mam wyjscie jak starac sie zebrac:( ciezki dzien dzisiaj w pracy mialam i oczywiscie serducho mi o tym przypomina cobym nie zapomniala...
Wzielam leki i odpoczywam ale marze o weekendzie zaszyje sie w domu z kawa, ksiazka i Wami oczywiscid.Chce troche ciszy, spokoju i braku ludzi :tak:

reklama
Do góry