reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Jugoslawa
No ja to rozumiem ze zus dal im kase na mnie do 11 tego cczyli sr. Z 12 mies. A oni reszte dni mi wyplacili czysciutka podstawe i nawet nie wiem czy nie mniej. Na szczescie w nastepnym miechu powinnam dostac cala wyplate sr z 12 mies plus to wyrownanie. I lepiej zeby sie zgadzalo bo ich rozstrzelam. Nie mialam takich problemow w poprzedniej ciazy masakra. No ale trudno. Tylko wiadomo ze czlowiek sie denerwuje.
No a co do mka to ja wiem ze on chcial dobrze ale tak naprawde tylko mnie zdenerwowal. Pozniej po usg poszlismy do jyska i hmu i w hmie juz sie zle czulam i mowilam idz sam do rossmana i lidla kup to to i to bo ja juz nie dam rady i poczekalam w aucie rozlozylam siedzenie i czekalam. Wiec mu wyjasnilam na wczorajszym przykladzie ze zwalniam jak tylko czuje ze cos nie bardzo. Mam nadzieje ze wroci z pracy i bedzie juz ok. Dzieki za wsparcie :-)

Ha! W pt lazanki zrobie :-D

reklama
Miss durny ten Twój stary! Patelnią mu! Babe w ciąży będzie denerwować. Albo drzwi pokazać i niech idzie się wydzierac na dwór. A co do zwolnienia to niestety całości się nie dostaje :(

Lux
No niestety jak sie do 20 go kazdego miecha l4 do zusu nie trafi to zus wyplaca tylko za poprzednie l4. Durne ale zrozumiale i na szczescie bedzie wyrownanie. Ciazowe jest 100% platne sredniej z 12 mies. W pazdzierniku i listopadzie tak mialam a w grudniu wyplacili wyrownania. A z ta patelnia to niezly patent ;-)

Jolasia
No taka prawda tylko ze moj meczy nie oglada a odkat nie mamy konsoli to tylko dzieki bogu gra na komorce ;-)

Firma ale jak dostaje l4 19 tego wieczorem to nie ma bata zeby zus dostal do 20 tego . Bo tak pare razy bylo. Ja juz nawet do wro nie dostarczam tylko priorytetem wysylam do wawy bo we wro wysylaliby do warszawy a oni do zusu daja. Wiec juz zeby nie przeciagac wysylam do warszawy. Ale to pogmatwane heh

Miss jeszcze dzis i jutro i jeden dzien wolny;-) tylko sobote na nocke:/
Cos sie stalo z M? Ze tak cie wkurzyl?
Powiem ci ja tez kupowalam drogie suplementy na wlosy a wystarczylo zwykle zelazo;-)

Jugoslawa niestety sen byl straszny:/ snilo mi sie ze M odszedl ode mnie:-(
&&&&& za cykl i za wizyte

Miss jak po wizycie na polowkowym?
Super ze z m lepiej;-)
A no taa jest ze chlopy inaczej przezywaja...ale nam w tym niepomagaja...

reklama
Do góry