reklama
Jugosława
Fanka BB :)
Dzień dobry,
jołasia: świetną fryzurkę wybrałaś! Asymetria w baaaardzo kobiecym wydaniu Mam nadzieję, że zdrzemniesz się trochę i wstaniesz pełna energii
julia: tobie również odpoczynku życzę po nocce w pracy. Niech ci się przyśni coś przyjemnego
missiiss: ja kiedyś jak anemię miałam to mnóstwo specyfików testowałam. I suplementy w tabletkach, i szampony, maski...Nie wiem co ostatecznie pomogło. Może żelazo na receptę A co się dzieje u ciebie kochana? Chłop cię denerwuje? Normalnie powinnaś mieć spokój, żeby móc się w końcu wyciszyć po tym całym pobycie w szpitalu. Odstresować. Kochana, mam ogromną nadzieje, że w końcu odetchniesz z ulgą i będziesz się w 100% cieszyć z życia. Bez wątpienia na to zasłużyłaś.
lux: przynajmniej pospałaś dobrze Smacznego
U mnie kolejny dzień cyklu, nie czuję nadchodzącej owulacji...jutro wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że mnie nie opierdzieli za odstawienie CLO bez jego wiedzy. No ale nie mogłam zrobić inaczej skoro nie mam z nim kontaktu...Ciekawe jak tam torbielka. Może się wchłonęła, albo chociaż dalej się zmniejsza. No nic nie przyspieszę, muszę wytrzymać do jutra
Udanego dnia
jołasia: świetną fryzurkę wybrałaś! Asymetria w baaaardzo kobiecym wydaniu Mam nadzieję, że zdrzemniesz się trochę i wstaniesz pełna energii
julia: tobie również odpoczynku życzę po nocce w pracy. Niech ci się przyśni coś przyjemnego
missiiss: ja kiedyś jak anemię miałam to mnóstwo specyfików testowałam. I suplementy w tabletkach, i szampony, maski...Nie wiem co ostatecznie pomogło. Może żelazo na receptę A co się dzieje u ciebie kochana? Chłop cię denerwuje? Normalnie powinnaś mieć spokój, żeby móc się w końcu wyciszyć po tym całym pobycie w szpitalu. Odstresować. Kochana, mam ogromną nadzieje, że w końcu odetchniesz z ulgą i będziesz się w 100% cieszyć z życia. Bez wątpienia na to zasłużyłaś.
lux: przynajmniej pospałaś dobrze Smacznego
U mnie kolejny dzień cyklu, nie czuję nadchodzącej owulacji...jutro wizyta u ginekologa. Mam nadzieję, że mnie nie opierdzieli za odstawienie CLO bez jego wiedzy. No ale nie mogłam zrobić inaczej skoro nie mam z nim kontaktu...Ciekawe jak tam torbielka. Może się wchłonęła, albo chociaż dalej się zmniejsza. No nic nie przyspieszę, muszę wytrzymać do jutra
Udanego dnia
Ostatnia edycja:
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Miss, - a co ten stary zamarudził, że ciśnienie podniósł?
Lux, no nieźle. Chciała bym tyle sobie pospać.
Jugosława, - oj spania niet. Obudziłam się o 9tej i stwierdziłam że *-ka nie przestanie boleć. Więc jestem właśnie po wizycie u stomatologa. I po bólu. Raczej dopiero się zacznie jak znieczulenie póści ale pozbyłam się problemu raz na zawsze.
Później wstawię rosół. Na drógie co to nie wiem bo po tym dramatycznym przeżyciu nie mam na nic ochoty
Lux, no nieźle. Chciała bym tyle sobie pospać.
Jugosława, - oj spania niet. Obudziłam się o 9tej i stwierdziłam że *-ka nie przestanie boleć. Więc jestem właśnie po wizycie u stomatologa. I po bólu. Raczej dopiero się zacznie jak znieczulenie póści ale pozbyłam się problemu raz na zawsze.
Później wstawię rosół. Na drógie co to nie wiem bo po tym dramatycznym przeżyciu nie mam na nic ochoty
Jugosława
jołasia: współczuję bólu zęba. Teraz po powinno być lepiej - w wizji długoterminowej, bo jak mówisz, kiedy zejdzie znieczulenie może być różnie. Ale ulgę powinnaś odczuć. Dobrze, że się szybko dostałaś do stomatologa, bo niby z bólem mają od ręki robione, ale różnie to bywa.
U mnie w planach ogórkowa, ale to dopiero na jutro, więc wstawie na wieczór. Szukam jakiegoś fajnego przepisu na pączki. Zastanawiam się czy polecieć klasycznie czy zrobić jakieś serowe może, albo jeszcze jakieś inne...
U mnie w planach ogórkowa, ale to dopiero na jutro, więc wstawie na wieczór. Szukam jakiegoś fajnego przepisu na pączki. Zastanawiam się czy polecieć klasycznie czy zrobić jakieś serowe może, albo jeszcze jakieś inne...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
A moj stary truje i traktuje mnie jak niepelnosprytna przy tym drze sie do mnie i rozkazuje. Wczoraj czekalam z rana az otworza lumpek bo dostawa byla i chcialam corci cos kupic. Odwiezlismy rano jaska i czekalam 30 min w aucie z nim az otworza a ten doprowadzAl mnie do bialej goraczki... w koncu mu powiedzialam ze droga wolna 4 km z buta moze sobie isc do domu a ja jak skoncze grzebac to przyjade do domu. Jeszcze oczywiscie musial sobie pogadac... otworzyli lumpek kazalam mu siedziec w aucie i czekac. No i tak caly dzien sie do siebie prawie nie odzywalismy nawrt jadac na polowkowe albo milczelismy albo sie zarlismy... dzis napisal z rana z pracy zla jestes na mnie? To mu powiedzialam o co mi chodzi ja wiem ze on sie troszczy i boi ale kuzwa nie w taki sposob. Ze nakazuje rozkazuje i to podniesionym glosem. Na ttyle sobie pozwalam na ile czuje ze moge do cholry. A tak calymi dniami gnije w lozku. Tez chce zeby wszystko bylo dobrze ale niestety prawda jest taka ze jezeli ten na gorze chce inaczej to bedzie jak ma byc chocbym wisiala caly czas do gory nogami. Na szczescie z mala wsio ok wod mi przybylo i mam foto pipki. Ale co sie wczoraj nawkurzalam to ło....
Lux
Mmmm fryty to bym wciagnela :-) z reszta lazanki tez
Jugoslawa
Dzieki za post :*
Ogorkowa u mnie dzis tez :-) mialam nalesniki jeszcze zrobic ale jutro zrobie. Paczki mmmmm ja bym chciala sama zrobic albo oponki ale nigdy nie probowalam i sie boje ze zrypie i nie wyjda.. moim zdaniem dobrze zrobilas odstawiajac clo bo co jest torbiel by rosla?? Ja tez bym tak zrobila. Mysle ze gin tez to poprze. &&& za wizyte!
Jeszcze znow sie wnerwilam dzis bo przez pobyt w szpitalu pozniej wystawili mi l4 i niestety znow mi obcieli i to sporo... bo 400 zl... teraz moze sie uda 11 tego kazdego miesiaca brac l4 to bede calosc dostawala. Nie nadaje sie dzis do niczego bbbrrr
Lux
Mmmm fryty to bym wciagnela :-) z reszta lazanki tez
Jugoslawa
Dzieki za post :*
Ogorkowa u mnie dzis tez :-) mialam nalesniki jeszcze zrobic ale jutro zrobie. Paczki mmmmm ja bym chciala sama zrobic albo oponki ale nigdy nie probowalam i sie boje ze zrypie i nie wyjda.. moim zdaniem dobrze zrobilas odstawiajac clo bo co jest torbiel by rosla?? Ja tez bym tak zrobila. Mysle ze gin tez to poprze. &&& za wizyte!
Jeszcze znow sie wnerwilam dzis bo przez pobyt w szpitalu pozniej wystawili mi l4 i niestety znow mi obcieli i to sporo... bo 400 zl... teraz moze sie uda 11 tego kazdego miesiaca brac l4 to bede calosc dostawala. Nie nadaje sie dzis do niczego bbbrrr
Jugosława
missiiss: cieszę się, że z córcią dobrze i ładnie ci usg wyszło. Sporo ci obcięli kasy :/ Ja to tego nigdy nie zrozumiem, żeby jeszcze ludziom zabierać, którzy czekają na dziecko, mają kłopoty zdrowotne. Ja nie wiem jak to jest, że nie dobiorą się do tych co bez powodu na zwolnieniach siedzą :/ Wiem, wiem uogólniam, ale się zdenerwowałam :/ A chłop widać się przejmuje tylko na swój męski sposób to okazuje. Wiadomo, że nie może być tak będzie na ciebie krzyczał i rozkazywał...wiem też że nerwusa trudno poskromić, może jakoś małymi kroczkami się uda. Chociaż są przypadki, że mija im z dnia na dzień. A ponoć to my jesteśmy zmienne Trzymaj się kochana.
reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Znieczulenie schodzi, rosol ugotowany na drugie ryz z miesem i warzywami, sobie blenderem zmiele, lzej bedzie sie jadlo.
Nie mam sily na nic. Nie wyspana. Nie moge klasc sie ppki krew leci. Nie mam nawet sily zejsc do centralnego.lerze se pod kocem. Na razie wzglednie jezeli chodzi o bol. Tylko jakies ograniczenie wszczenie i nie moge ziewac.
Miss, - a to paskoda. Powiedz mu tak: wiesz po co facet z swa kobieta jedzie na zakupy? By poczol to co czuje kobieta gdy oglada mecz lub namietnie gra w gre.
Nie mam sily na nic. Nie wyspana. Nie moge klasc sie ppki krew leci. Nie mam nawet sily zejsc do centralnego.lerze se pod kocem. Na razie wzglednie jezeli chodzi o bol. Tylko jakies ograniczenie wszczenie i nie moge ziewac.
Miss, - a to paskoda. Powiedz mu tak: wiesz po co facet z swa kobieta jedzie na zakupy? By poczol to co czuje kobieta gdy oglada mecz lub namietnie gra w gre.