reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyny,

julia: ufff to na szczeście dzisiaj ostania twoja nocka w tym roku. Ja trzymam kciuki za twoją dzisiejszą wizytę &&&&&&. Widzę, że pokoik małej już na ukończeniu. Czeka cie intensywny weekend :)

lux: mam nadzieję, że uda ci się pogadać. W sumie od poniedziałku mamy nowy miesiąc więc dzisiaj to dobry czas, żeby o finansach rozmawiać :) U mnie też kiedyś tak było, że miałam powodzie podczas @. Co prawda zwykle 2-3 dni, ale to była masakra :/ Teraz po dupku znowu intensywne są.

noelka: hihi ja już nie liczę, że piątek będzie spokojny :D Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby był :D Chociaż nie...kiedyś jak w piątek wypadało 2.11 to wtedy tak, był spokojny. Wszyscy wtedy wyjechali :D

moniusia: musisz sama zdecydować. Mnie testy owu stresowały chyba bardziej niż wizyta u gin. Teraz jak na moinitoring idę to owszem denerwuję się, ale przynajmniej jestem pewna na 100% czegoś co widać na usg. A testy owu mnie osobiście denerwowały :(

annamaria: to musi być piękne uczucie, kiedy czuje się dziecko pod serduchem :)

Ja już po dentyście. Ostatnia wizyta w kolejnym tygodniu i temat kanałowego leczenia tego zęba zostanie zamknięty. Ząb trochę pobolewa, ale daje się wytrzymać. Uff...Moja @ na ukończeniu. Cieszę się, bo tak mi dała w kość, że mam dosyć. Dzisiaj 4 dzień a ja w dalszym ciągu odczuwam lekki ból :/ Może to jeszcze pęcherz się odzywa. Wezmę jeszcze dzisiaj furaginę, żeby doleczyć do końca. W sumie dopiero 3 dzień będzie leczenia pęcherza, może to za krótko.
Właśnie sobie obliczyłam, że jeśli nie zajdę w ciążę w tym cyklu to kolejna @ pojawi się w okolicach wigilii :/ Normalnie jak będzie taka jak ta to współczuję mojej rodzinie. Albo ja zagryzę ich, albo oni mnie...:D

Jugosława no wczoraj tak do 17-tej taka powódź i skrzepy, że brak słów. A w nocy zobaczyłam, że ledwo co poleciało. Dziś już prawie nie mam @. Kurczę wkurza mnie to!

Hej :)
Julia współczuje nocek ja uwielbiam spac a w nocy bym nie usiedziala:) ale dobrze ze do stycznia bd miała spokoj;-)
Jugosławia ja tez zawsze mam bolące @ przez dzien potrafię 5-7 tabletek wziąść...masakra my kobitki to mamy co dobrego :-(
Lux walcz o swoje!!! pogadaj...trzymam kciuki aby sprawa się rozwiązała pozytywnie;-)
Moniusia co do testów ovu to robiłam ale jak wyszedł mi jeden pozytywny to nast 3 tez więc sama nie wiedziałam co o tym myśleć ;/ ale mierzenie temp duzo daje polecam :)
A ja miałam ciężki tydzień ciągle myślalam o wizycie...miałam jakieś złe przeczucie...ale jest moje małe szczęście :-)Pęcherzyk ma 9,,6mm a pęcherzyk żółtkowy 2,9mm:-D następna wizyta za 2 tygodnie. Ja jestem najlepszym przykładem ze trzeba wierzyc...równy miesiąc temu androlog powiedział ze z takimi wynikami męża aby in vitro a tu proszę :-D

Tinus kochana super wiesci.Bardzo sie ciesze :tak:

A ja sie wzielam za porzadki bo od poniedzialku zas mniej czasu bedzie.Pomylam okna, wstawilam pranie, poukladalam ciuchy i zabawki w pokoju corki, poodkurzalam, wstawilam obiadek teraz jeszcze zmyc podlogi pozniej rozwiesic firanki i bedzie :)

lux: ja kiedyś miałam takie obfite @, że normalnie masakra. W zasadzie to co jest teraz to jest nic. A brałaś coś kiedyś na unormowanie cyklu?

tinuś: super wieści :D Dbaj o siebie i fasolkę :) Oj tak, my kobiety to mamy przekichane z @. Nie dość, że z nas kapie to jeszcze boli :/

aschlee: widzę, że kolejna wśród nas perfekcyjna pani domu :) Super kobitki :D

U mnie jakoś zimno :/ Nie mogę się jakoś dogrzać konkretnie.
Zaplanowałam na jutro kupno wszystkich prezentów. Wyrobię się w tym roku wcześniej! Schowam do szafy, a zapakuje już bliżej świąt, żeby czuć świąteczną atmosferę :) Mam plan zrobienia kartek świątecznych...Kiedyś robiłam sama na wszystkie możliwe okazje :)

reklama
Jugoslawa kochana do perfekcji to jeszcze daleko;)...a stwierdzilam ze zrobie to teraz zeby mysli czyms zajac a i pewno potem juz weny nie bedzie zeby po pracy sie za to wziac.Kupilam ostatnio plyn do plukania lawendowy...cudnie pachnie.

U mnie tez dzisiaj zimnooooo jak nie wiem kompletnie sie z domu nie chce wychodzic.

Do góry