reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyny,

julia: ufff to na szczeście dzisiaj ostania twoja nocka w tym roku. Ja trzymam kciuki za twoją dzisiejszą wizytę &&&&&&. Widzę, że pokoik małej już na ukończeniu. Czeka cie intensywny weekend :)

lux: mam nadzieję, że uda ci się pogadać. W sumie od poniedziałku mamy nowy miesiąc więc dzisiaj to dobry czas, żeby o finansach rozmawiać :) U mnie też kiedyś tak było, że miałam powodzie podczas @. Co prawda zwykle 2-3 dni, ale to była masakra :/ Teraz po dupku znowu intensywne są.

noelka: hihi ja już nie liczę, że piątek będzie spokojny :D Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby był :D Chociaż nie...kiedyś jak w piątek wypadało 2.11 to wtedy tak, był spokojny. Wszyscy wtedy wyjechali :D

moniusia: musisz sama zdecydować. Mnie testy owu stresowały chyba bardziej niż wizyta u gin. Teraz jak na moinitoring idę to owszem denerwuję się, ale przynajmniej jestem pewna na 100% czegoś co widać na usg. A testy owu mnie osobiście denerwowały :(

annamaria: to musi być piękne uczucie, kiedy czuje się dziecko pod serduchem :)

Ja już po dentyście. Ostatnia wizyta w kolejnym tygodniu i temat kanałowego leczenia tego zęba zostanie zamknięty. Ząb trochę pobolewa, ale daje się wytrzymać. Uff...Moja @ na ukończeniu. Cieszę się, bo tak mi dała w kość, że mam dosyć. Dzisiaj 4 dzień a ja w dalszym ciągu odczuwam lekki ból :/ Może to jeszcze pęcherz się odzywa. Wezmę jeszcze dzisiaj furaginę, żeby doleczyć do końca. W sumie dopiero 3 dzień będzie leczenia pęcherza, może to za krótko.
Właśnie sobie obliczyłam, że jeśli nie zajdę w ciążę w tym cyklu to kolejna @ pojawi się w okolicach wigilii :/ Normalnie jak będzie taka jak ta to współczuję mojej rodzinie. Albo ja zagryzę ich, albo oni mnie...:D

Jugosława no wczoraj tak do 17-tej taka powódź i skrzepy, że brak słów. A w nocy zobaczyłam, że ledwo co poleciało. Dziś już prawie nie mam @. Kurczę wkurza mnie to!

Hej :)
Julia współczuje nocek ja uwielbiam spac a w nocy bym nie usiedziala:) ale dobrze ze do stycznia bd miała spokoj;-)
Jugosławia ja tez zawsze mam bolące @ przez dzien potrafię 5-7 tabletek wziąść...masakra my kobitki to mamy co dobrego :-(
Lux walcz o swoje!!! pogadaj...trzymam kciuki aby sprawa się rozwiązała pozytywnie;-)
Moniusia co do testów ovu to robiłam ale jak wyszedł mi jeden pozytywny to nast 3 tez więc sama nie wiedziałam co o tym myśleć ;/ ale mierzenie temp duzo daje polecam :)
A ja miałam ciężki tydzień ciągle myślalam o wizycie...miałam jakieś złe przeczucie...ale jest moje małe szczęście :-)Pęcherzyk ma 9,,6mm a pęcherzyk żółtkowy 2,9mm:-D następna wizyta za 2 tygodnie. Ja jestem najlepszym przykładem ze trzeba wierzyc...równy miesiąc temu androlog powiedział ze z takimi wynikami męża aby in vitro a tu proszę :-D

Tinus kochana super wiesci.Bardzo sie ciesze :tak:

A ja sie wzielam za porzadki bo od poniedzialku zas mniej czasu bedzie.Pomylam okna, wstawilam pranie, poukladalam ciuchy i zabawki w pokoju corki, poodkurzalam, wstawilam obiadek teraz jeszcze zmyc podlogi pozniej rozwiesic firanki i bedzie :)

lux: ja kiedyś miałam takie obfite @, że normalnie masakra. W zasadzie to co jest teraz to jest nic. A brałaś coś kiedyś na unormowanie cyklu?

tinuś: super wieści :D Dbaj o siebie i fasolkę :) Oj tak, my kobiety to mamy przekichane z @. Nie dość, że z nas kapie to jeszcze boli :/

aschlee: widzę, że kolejna wśród nas perfekcyjna pani domu :) Super kobitki :D

U mnie jakoś zimno :/ Nie mogę się jakoś dogrzać konkretnie.
Zaplanowałam na jutro kupno wszystkich prezentów. Wyrobię się w tym roku wcześniej! Schowam do szafy, a zapakuje już bliżej świąt, żeby czuć świąteczną atmosferę :) Mam plan zrobienia kartek świątecznych...Kiedyś robiłam sama na wszystkie możliwe okazje :)

reklama
Jugoslawa kochana do perfekcji to jeszcze daleko;)...a stwierdzilam ze zrobie to teraz zeby mysli czyms zajac a i pewno potem juz weny nie bedzie zeby po pracy sie za to wziac.Kupilam ostatnio plyn do plukania lawendowy...cudnie pachnie.

U mnie tez dzisiaj zimnooooo jak nie wiem kompletnie sie z domu nie chce wychodzic.

Do góry