reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
anula: uwielbiam babeczki :D I chyba bardziej niż piec lubię je dekorować :D:D:D Musisz się zregenerować jakoś, bo długo nie pociągniesz na pełnych obrotach kochana. Co do staranek to u mnie zaczyna się 2 cykl z duphastonem. Idę w następnym tygodniu na podglądanie jajka...zobaczymy.

julia: zaczęłam ci pisać "dobrej nocki..." i wtedy coś mnie tknęło, że ty nockę masz dzisiaj. Potem czytam niżej i faktycznie dobrze pamiętałam. Trzymaj się tam, żeby ci noc szybko zleciała. I żeby tiger zadziałał :)

missiiss: e tam za duży brzusio :) na pewno śliczny :)

lux: pewnie śpisz, albo czekasz na powrót mamy dzieci :)

aschlee: ja jak się stresuję to nie mogę spać, może i u ciebie przez stres taka bezsenność?

noelka: ja kiedyś kupiłam testy owu na allegro i powiem ci, że nigdy mi się nie zdarzyło, żeby dwie kreski były równie czerwone, równie wyraźne. Dawno to było co prawda, ale mam do tej pory obraz przed oczami wyklejanki, którą z nich robiłam. Każdy dzień sobie opisywałam :) Ja zaczynałam testować w dzień przed połową cyklu. Myślę, że to nie ma większego znaczenia. Więcej testów się tylko zużywa. 21 dc to trochę późno na owu, no chyba, że masz strasznie długie cykle.

Jak to dobrze, że @ mi słabnie. No w końcu już 3 dzień się kończy. Ciekawa jestem czy lewy jajnik bujnie się do pracy i zobaczę piękne jajka na usg w następnym tygodniu. Ja nie wiem czemu te lewe są takie leniwe...

Dobrej nocy dziewczyny.

Witam

Nocka w miare zleciala ale pewnie dzieki wspomagaczowi...cale szczescie to ostatnia dzis nocka bedzie i nastepna w po Nowym roku;-)

Jugoslawa no to trzymam &&&&& za piekne pecherzyki

Ja dzis wizyte bede miala kolo 20,

Aschlee wekeend mam zalatany:/
W sobote po nocce z rana jedziemy do Ikei po reszte mebli, jakies jeszcze dodatkowe zakupy, pozniej skrecanie, imieniny taty, niedziela troche luzniejsza ale bede przenosic mala do jej pokoju...a kolejny tydzien na popoludniowki...

Noelka tiger pomogl;-)

Milego dnia kochane

Hej Kochane :* wczoraj miałam taką powódź, że aż się wystraszyłam. A dziś? Dziś cisza, ledwo co leci. Kiedy to mi się w końcu ureguluje? Szlag mnie trafia. Pogoda za oknem okropna, zimno i wietrznie. Tomek jechał na fuche, ja rozmrozilam gołąbki, tyle co ziemniaki ugotuję. Do pracy jadę tylko na kilka godz, także pewnie nie zdążę porozmawiać z tata dzieci, bo on wraca wieczorem :( będę musiała czekać do poniedziałku. Jugosława no ja wczoraj poległam po 19-tej. Wyszło mi to wstawanie przez ostatni miesiąc o 4-ej rano, organizm w końcu się poddał. Trzymam kciuki za Twoje jajeczka.

Ostatnia edycja:
Hej kobietki :)

Ja cały czas myślę czy szarpać i denerwować się też z tymi testami owu. jak się nie uda teraz.. skoro i tak idę na badania od początku cyklu. Chyba póki co się wstrzymam..

Od dziś właściwie mogę się spodziewać @, ale u mnie to różnie, ale myślę , że max do poniedziałku powinna być ..

noelka, ja kupowałam w aptece 3 cykle temu i też w żaden dzień nie miałam identycznych kresek. W jeden dzień 15dc. miałam prawie identyczne, ta druga też była intensywna, no ale takie same nie były.

Lux, ajj to tak zawsze jak chcesz coś załatwić to pod górkę.

Ostatnia edycja:
Moniusia no ja liczę, że on zdąży wrócić przed nią. Bo chciałabym to dziś załatwić. Zadzwoniłabym do niego, ale takich spraw się przez tel nie załatwia.

Julia, cieszę się, że tiger zadziałał ;)

Jugosława, no ja kupiłam w Rossmannie, firmy Facelle. Jest 5 testów, wykorzystałam 2 i resztę zostawiam na kolejny cykl. Może rzeczywiście trochę za późno się za to wzięłam ;)

Moniusia_, nie chodzi o to, że nie były identyczne, ale ta druga była naprawdę bardzo blada...
No nic, nastawiam się na kolejny cykl ;)

Liczyłam dzisiaj na spokojny dzień w pracy, ale się przeliczyłam, hehe :-D

reklama
hej dziewczynki :D

Mississ mnie tez czesto bola zatoki... a ja juz pomalu czuje Natanka :D delikatnie ale czuje.

Ja tez mierzylam tempke i do tego testy owulacyjne i inofolic i sie udalo :D fajne te mierzenie tempki nawet z ciekawosci jak reaguje organizm itp. :D

Do góry