reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anulcia
Wolalam cie wczoraj:-) co do brzusia to duuuxy. Za duzy... i juz z cyca kap kap :-( znow bede miala mleczarnie... podzielam nie nadawanie sie do zycia... tak mnie zatoki bola ze bede po scianach zaraz chodzic... milego pichcenia!

Jugoslawa
Frytki nawet ok. Tylkoniby pisze 15-20 min piec a to z 35 musze jak nie lepiej. Bbrrr znow dentysta bidulko...

reklama
Julia, no nocki i druga zmiana są najgorsze. Jugosława-ja uwielbiam gotować i Ci powiem, że się rodzina śmieje, że ja tylko na żarciu gadam :D Miss ja normalnie wrzucam je na blachę. Ale patrzę by pisało na opakowaniu, że mogą być do piekarnika :) laski ja zaraz usne, poważnie :D dzieciaki po kolacji, kończą się kąpać i idziemy ny ny :D

Julcia ja trzymam kciuki zeby jednaj jutro byly dobre wiesci po wizycie :tak: ciesze sie ze zakupy sie udaly, ja jeszcze w poniedzialek po pracy musze podjechac odebrac misia dla corki bo ten co mi sie podobal to akurat wykupili :(

fajnie by bylo na swieta miec taki prezent:tak:

Missiiss ale narobilas smaka na frytki chyba wyskocze do Aldika :) kuruj sie kochana.Bol zatok nie fajna sprawa

Do kitu te testy owu... :wściekła/y: znowu taka blada ta druga kreska... dziewczyny, a robicie je wg zaleceń? chodzi mi o taką tabelkę, co jest w ulotce - tam np. jest napisane, że jeśli cykl jest 32-dniowy, to trzeba zacząć testować owu 16 dnia cyklu - no a dzisiaj jest mój 21 dc :p to może już jednak mialam wcześniej owulację? ech....
testować jutro znowu czy dać sobie spokój?

Może miałam... a mierzyć w tym cyklu zaczęłam za późno. No nic, jeśli miałam, to mam nadzieję, że trafiliśmy z mężem w odpowiedni czas :p a jak nie, to w kolejnym cyklu będę lepiej przygotowana ;)
to nie wiem, próbować jutro czy dać spokój?

reklama
Do góry