reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jugosława, też chciałam w tym roku zrobić kartki świąteczne, ale chyba mi to nie wyjdzie :) jakoś ciągle czasu brak... a jak robisz takie kartki?

reklama
aschlee: ja to nawet nie wiem jaki zapach mam płynu :D Zawsze wącham kilka i wybieram ten co mi się w danej chwili podoba :D A że ja zmienna jestem, to często raz kupuję taki, a za chwilę inny :)

noelka: zależy ile mam czasu na kartki. No bo można kupić gotowe, już wycięte wzorki/naklejki i tylko nanieść/nakleić na karton, albo zrobić można samemu to co chcemy umieścić na kartce. Powycinać jakieś choinki, kokardki zrobić, bałwanki wyciąć. Ja robię kartki takie wyklejane bardziej niż malowane. W środku kartki robię wklejkę z wydrukowanymi życzeniami, albo ręcznie piszę. Nie mam jeszcze pomysłu na tegoroczne. Zobaczę co znajdę w sklepach, a co mam u siebie w szufladach.

Jestem dziś z mała u siebie, starsze dzieci są u kolegi. Mama młoda odbierze pod wieczór, bo ma wolne i jakieś sprawy załatwia. Pisałam do jej męża, że ma zadzwonić, gdy będzie mieć czas i pogadam z nim o tej kasie.

noelka: kupuję taki grubszy i bardziej fikuśny np. ciemno zielony z brokatem, bordowy z brokatem, albo jakiś o teksturze falistej, czy cos jakby papier czerpany. To się chyba nazywa arkusze zdobne do scrapbookingu lub po prostu arkusze ozdobne.

lux: mam nadzieję, że facet oddzwoni.

Anna zazdroszczę wspanialego uczucia. .. pamietam jak to jest ...ktory u ciebie tc?

Tinus super! Lubie dobre wieści ;-)

Jugoslawa porządki juz świąteczne?
Ja też muszę się ktoregos dnia zebrac i zrobić tylko kiedy ...
W ogóle jakoa nie czuje klimatu świat ... a to juz grudzień ....

Dobrze ze w pracy zamknelam prawie miesiac .... w pon juz luuz ... najgorsze za mną ....

Powiem wam ze ja odpuscilam starania a mężowi chyba to raczej nie po drodze i "stara" sie codziennie hehe dzisiaj to nawet o 2 w nocy go wzielo ....
Impreza dzis u ze tak powiem "starych znajomych" ale nie czuje ich klimatu i nie mam zbytnio ochoty ....

Jugosława, no liczę, że on dziś lub jutro zadzwoni i to załatwie. Kurczę, ewidentnie kończy mi się @ :D jutro dorwe faceta i zaczniemy działać. Miałam dziś specie z teściowa, wkurzyła mnie kobieta. Znów! Anula, a nóż widelec się teraz uda? Takie z niencaka :D

Lux a tesciowa co szaleje ?
Kochana ponad rok staran bez owocnych dał mi tak w kosc psychicznie ze dotarlo do mnie ze pora dac na luzz bez oszukiwania samej siebie. ..nie myślę i dobrze mi .... a jeszcze ci powiem ze inofolik bralam i to cholernie rozregolowalo mi cykl a teraz znowu jak w zegarku 28 ... a z ino to i po 37

Anula, no ponad rok to bardzo długo :( u mnie teraz leci 8 cykl. O stracona ciążę walczyłam 8 cykli. A infolic chciałam zacząć brać, ale nie wiem...a teściowa? Ciężki temat. I ona i szwagierka nie wspierają nas w staraniach o bobo. Ciągle tylko głupie komentarze, docinki i gadanie, że po co nam dziecko. To przykre i mam dość. Szwagierka ma już dziecko, ale chciałaby drugie, a jej facet nie chce i gdy mi się kolejny miesiąc nie udaje, to ona triumfuje i głupio się uśmiecha. Słów mi brakuje. Mam ochotę walnąc jedna i druga w łeb i wykrzyczec wszystko, ale póki co się powstrzymuje.

reklama
Do góry