reklama
Jugosława
Fanka BB :)
aschlee: ja to nawet nie wiem jaki zapach mam płynu Zawsze wącham kilka i wybieram ten co mi się w danej chwili podoba A że ja zmienna jestem, to często raz kupuję taki, a za chwilę inny
noelka: zależy ile mam czasu na kartki. No bo można kupić gotowe, już wycięte wzorki/naklejki i tylko nanieść/nakleić na karton, albo zrobić można samemu to co chcemy umieścić na kartce. Powycinać jakieś choinki, kokardki zrobić, bałwanki wyciąć. Ja robię kartki takie wyklejane bardziej niż malowane. W środku kartki robię wklejkę z wydrukowanymi życzeniami, albo ręcznie piszę. Nie mam jeszcze pomysłu na tegoroczne. Zobaczę co znajdę w sklepach, a co mam u siebie w szufladach.
noelka: zależy ile mam czasu na kartki. No bo można kupić gotowe, już wycięte wzorki/naklejki i tylko nanieść/nakleić na karton, albo zrobić można samemu to co chcemy umieścić na kartce. Powycinać jakieś choinki, kokardki zrobić, bałwanki wyciąć. Ja robię kartki takie wyklejane bardziej niż malowane. W środku kartki robię wklejkę z wydrukowanymi życzeniami, albo ręcznie piszę. Nie mam jeszcze pomysłu na tegoroczne. Zobaczę co znajdę w sklepach, a co mam u siebie w szufladach.
Jestem dziś z mała u siebie, starsze dzieci są u kolegi. Mama młoda odbierze pod wieczór, bo ma wolne i jakieś sprawy załatwia. Pisałam do jej męża, że ma zadzwonić, gdy będzie mieć czas i pogadam z nim o tej kasie.
Jugosława
Fanka BB :)
noelka: kupuję taki grubszy i bardziej fikuśny np. ciemno zielony z brokatem, bordowy z brokatem, albo jakiś o teksturze falistej, czy cos jakby papier czerpany. To się chyba nazywa arkusze zdobne do scrapbookingu lub po prostu arkusze ozdobne.
lux: mam nadzieję, że facet oddzwoni.
lux: mam nadzieję, że facet oddzwoni.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Anna zazdroszczę wspanialego uczucia. .. pamietam jak to jest ...ktory u ciebie tc?
Tinus super! Lubie dobre wieści ;-)
Jugoslawa porządki juz świąteczne?
Ja też muszę się ktoregos dnia zebrac i zrobić tylko kiedy ...
W ogóle jakoa nie czuje klimatu świat ... a to juz grudzień ....
Dobrze ze w pracy zamknelam prawie miesiac .... w pon juz luuz ... najgorsze za mną ....
Powiem wam ze ja odpuscilam starania a mężowi chyba to raczej nie po drodze i "stara" sie codziennie hehe dzisiaj to nawet o 2 w nocy go wzielo ....
Impreza dzis u ze tak powiem "starych znajomych" ale nie czuje ich klimatu i nie mam zbytnio ochoty ....
Tinus super! Lubie dobre wieści ;-)
Jugoslawa porządki juz świąteczne?
Ja też muszę się ktoregos dnia zebrac i zrobić tylko kiedy ...
W ogóle jakoa nie czuje klimatu świat ... a to juz grudzień ....
Dobrze ze w pracy zamknelam prawie miesiac .... w pon juz luuz ... najgorsze za mną ....
Powiem wam ze ja odpuscilam starania a mężowi chyba to raczej nie po drodze i "stara" sie codziennie hehe dzisiaj to nawet o 2 w nocy go wzielo ....
Impreza dzis u ze tak powiem "starych znajomych" ale nie czuje ich klimatu i nie mam zbytnio ochoty ....
Jugosława, no liczę, że on dziś lub jutro zadzwoni i to załatwie. Kurczę, ewidentnie kończy mi się @ jutro dorwe faceta i zaczniemy działać. Miałam dziś specie z teściowa, wkurzyła mnie kobieta. Znów! Anula, a nóż widelec się teraz uda? Takie z niencaka
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Lux a tesciowa co szaleje ?
Kochana ponad rok staran bez owocnych dał mi tak w kosc psychicznie ze dotarlo do mnie ze pora dac na luzz bez oszukiwania samej siebie. ..nie myślę i dobrze mi .... a jeszcze ci powiem ze inofolik bralam i to cholernie rozregolowalo mi cykl a teraz znowu jak w zegarku 28 ... a z ino to i po 37
Kochana ponad rok staran bez owocnych dał mi tak w kosc psychicznie ze dotarlo do mnie ze pora dac na luzz bez oszukiwania samej siebie. ..nie myślę i dobrze mi .... a jeszcze ci powiem ze inofolik bralam i to cholernie rozregolowalo mi cykl a teraz znowu jak w zegarku 28 ... a z ino to i po 37
Anula, no ponad rok to bardzo długo u mnie teraz leci 8 cykl. O stracona ciążę walczyłam 8 cykli. A infolic chciałam zacząć brać, ale nie wiem...a teściowa? Ciężki temat. I ona i szwagierka nie wspierają nas w staraniach o bobo. Ciągle tylko głupie komentarze, docinki i gadanie, że po co nam dziecko. To przykre i mam dość. Szwagierka ma już dziecko, ale chciałaby drugie, a jej facet nie chce i gdy mi się kolejny miesiąc nie udaje, to ona triumfuje i głupio się uśmiecha. Słów mi brakuje. Mam ochotę walnąc jedna i druga w łeb i wykrzyczec wszystko, ale póki co się powstrzymuje.
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Julcia
Jak monitoring??
Jak monitoring??