reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lux a niech spadaja ... ja swoja wiarę stracilam ale kazdy jest inny-nie trac nadziei .... trzymam za kazda z was kciuki i nawet nie wiecie jak ciesze sie z kazdego pozytywnego testu ;-)
No a tymi babsztylami sue nie przejmuj nie warto się denerwować ... moi tesciowie to by strasznie chcieli i czekaja nie mowiac nic ale oni sa typu chca jak najlepiej a z drugiej strony nie chca się wtracac w nasze życie. ..zawsze można na nich liczyc ...wspaniali ludzie ;-)

Miss a ty czujesz się jak?

reklama
Miss a cie myslami ściągnąłam ;-) patrze a tu posta zapodalas ...

Jula właśnie ! Ja zakret jestem ... jak tam ?

Blair bywasz ?

Jazza i reszto hop hop ? Meldowac się ...

Polepszyl mi się humor ... czerwone słodkie winko sie chlodzi ... a teraz baja moja ulubiona leci "kraina lodu" ogladamy z mlodyn ;-)

Anulcia
Bo dzis jakos tak pisze wiecej na czerwcu ale cxytam na bierzaco was :-) i tak caly dzien na julke czekam :-)
Dzoeki ze pytasz, czuje sie tak se... gardlo nie boli jak wczoraj ale katar gorszy i bol nosa i czola :-\ tez bym bajke zapodala ale dzis hobbit wygrywa :-D

Missiiss bidulko oby jak najszybciej przeszlo.

U mnie dzisiaj piraci z karaibow na tapecie hihi juz to ogladalan kilka razy sle skoro mezul chce to niech bedzie :)

Dzisiaj stwierdzil ze organizuje fajny wieczor.Takze mala zaraz spac i zobaczymy co wykombinowal ;)

Julcia daj znac, czekamy :tak:

Ostatnia edycja:
lux: ano teściowa i szwagierka to ciężki orzech do zgryzienia. Niestety jak to mówią "rodziny się nie wybiera" :)

julia: daj znać co i jak po wizycie :) Też się nie mogę doczekać wieści :)

missiiss: dobrze, że gardło odpuściło. Pokonałaś to to i resztę pokonasz :) Zdrówka :)

anula: hmmm uwielbiam czerwone słodkie wino...:D Co do klimatu świąt to też jeszcze nie czuję. Mam wrażenie, że z roku na rok coraz później to można poczuć. Chyba przez to, że w sklepach jest zbyt wcześnie świątecznie...nie wiem. Takie wzięcie na śpiocha (jak to mówi mój TŻ) jest najlepsze :D:D:D

Hej dziewczyny ja zyje dojezdzam do lekarza odezee sie na miejscu
Jakos tak nieczuje zeby byl to cykl owulacyjny ale zobaczymy...
Zaraz bede wchodzic

Edit

SZOK SZOK
sa 3 pecherzyki ladne
W prawym 1,3cm
W lewym 1,5 cm i 1,4cm

Mialam przyjsc na ocene w pon. Ale mi niepasuje;/ i pojde we wtorek

Ostatnia edycja:
Miss kochana potrzebuje twojej fachowej oceny... bo co z tego jak tak ladna owulacja moze byc jak mezu musi byc w domu:/
Oto chodzi ze w poniedzialek juz nad ranem wyjezdza w trase....moglby zjechac ale musi wiedziec z dzien wczesniej:/
Jak sadzisz kiedy owu moze wystapic? I jak to jest ze jak peknie to juz po ptakach? Niema szans na zaplodnienie.. jak to jest pomoz prosze...

Jak pojde we wtorek i okaze sie ze pekl to sie wsciekne...postaram sie zalatwic wolne na poniedzialek ..
Do tego czasu kazal nam nie wspolzyc:/ martwie sie ze poprostu bedzie za pozno jak zjedzie ehhhh:/

Julia, świetne wieści! :-)
Dziewczyny, ja też jakoś tak słabo czuję ten świąteczny nastrój... Ale może jeszcze jest trochę za wczesnie.
My jutro mamy zakręcony dzień, a wieczorem jeszcze wychodzimy do znajomych. Podobno mamy coś świętować, ale nie chcieli powiedzieć co i umieram z ciekawości :-D

reklama
Julcia
Pecherzyk rosnie zazwyczaj 2 mm na dobe. Przy stymulacji clo sa ciut wieksze niz naturalnie (slowa gina). Wiec hmm mi sie wydaje ze pn-wt moze peknac a moze nawet sroda. Tylko pamietaj to moje gdybanie na podstawie np. Mojego pecherzyka. Choc moj to wiekszy byl niz tobie licze. Co do bzyku jezeli m nie moze przelozyc choc na wt wieczor trasy to wykorzystaj go w pn jeszcze z rana. :tak: i oby we wt okazalo sie ze juz pekniety w pn :-) plemniki tez potrzebuja chwili zeby dojrzec. Niby jest mozliwosc dzien po uwolnieniu jajeczka ale ja tam nie wiem. Skoro jajeczko zyje chyba 24 czy 48 h a plemnik tez musi dojrzec we florze kobiety? Z drugiej str jezeli bzykniecie sie w pn i owu bedzie we wtorek to gitarra :-) a jak we wtorek jeszcze bedzie pecherzyk to w srode niech maz zajedzie choc na szybki nr:-) Ale sie ciesze !:-) trzymam ogromniaste mega kciukasy!!:-D sprobuj po sexiku powisiec z pupa do gory i nogami prawie na swiece;-) mi to zawsze pomagalo tak z 10 minutek :-) baaardzo mocno kochana zaciskam &&&&& :-) NO teraz juz moge isc na hobbita i spac ;*

Jugoslawa aschlee
Odppisze jutro bo teraz mi sie marzy tylko film i spanie. Jeszcze leb napitala i dziurka jedna zatkana :-\ do juterra :*

Do góry