reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jugoslawa no ja lubię mieć porządek w domu. Choć Ci powiem, że gdy dużo jestem w pracy to ciężko to ogarnąć. Ale codziennie musi być obiad. Nawet gdy się mijamy z Tomkiem to robię obiad tak, by go sobie odgrzal raz dwa. Dzieciaki dziś jakoś wyjątkowo grzeczne, tylko Pati wariuje trochę. Chyba na zmianę pogody.

reklama
Wrocilam padam na pyszczek;-)

Wiec kupilam sobie biala sukienke taki sam kroj jak moja corka na swieta;-) kupilam juz prawie wszystkie prezenty do dzieci;-)
Jedynie mam problem z meza chrzesniakiem, ma autyzm, niemowi...niemam pojecia co mu kupic:/

Juz jutro wizyta...zastanawiam sie jak to wszystko zorganizowac...
Chwila odpoczynku i czas sie szykowac do drzemki z corka;-)

Julia, a ja w pracy siedzę. Dzieciaki grają na kompie, potem zrobię im kolację, kąpiel i do łóżka. I ja też będę spać, dopóki ich mama nie wróci, czyli do 23-30.

Mam pytanko odnosnie frytek z piekarnika. Tak poprostu troche wrzucacie na blaszke i do piekarnika??

Boli mnie okropnie czolo i nos i oczy :-( znow zatoki... tak boli ze juz plakac mi sie chce... :'( polezalam. Zaslablam przeszlo i zasnelam. Przynajmniej nie bolalo jak spalam a teraz wsciec sie idzie... :-( :'(

Aschlee mam nadzieje ze jutro lepszy nastroj bedziesz miec;-)
JA pewnie jutro po wizycie bede miec kiepski dzien wiec wiem o czym piszesz...

Lux ja z popoludniowki tez tak pozno wracam:/

Nic zaraz ide robic kolacje

Miss tak wrzuc bez niczego do piekarnika ale masz te frytki z przeznaczeniem ze do piekarnika?
No zdrowka zycze kochana:****

Hey kobietki ...dawno mnie nie było ... przynajmniej takie odnosze wrażenie ....

Aschle trzymam kciuki za was ... i "udanego" np ptezenciku w postaci 2 kresek zycze ...

Miss współczuję ... kuruj się kochana .... duzy masz juz brzucho?

Jula Powodzenia na wizycie ...pozytywnych wiesci życzę ;-)

Więcej nie doczytalM,przepraszam ale ostatnio na wysokich obrotach dzialam a dzisiaj to kompletnie nie nadaje się do życia .... funkcje życiowe prawie zerowe ... roboty w pracy tyle ze nie wiem jak ja to jutro wszystko ogarnę .... ide z dzieckiem babeczki robic na jutro do szkoły ... Potem zajrze

lux: ja też gotuję obiady. Ja ogólnie nie przepadam za jedzeniem na mieście, bo zwykle mi to jedzenie niezbyt smakuje. No chyba, że jakaś sprawdzona knajpa i wiadomo, że dobre i świeże jedzenie mają. Ano, jak człowiek ma dużo na głowie to ciężko wszystko na raz ogarnąć :) Ale na szczęście my kobiety jesteśmy wielozadaniowe :D

julia: oooo będziecie pięknie ubrane z córcią :) Normalnie rewelacja, że udało ci się wszystko prawie kupić. A co do prezentu dla chrześniaka męża to może coś w necie wyczytasz? Są czasem artykuły na różne tematy. Dzieci z autyzmem inaczej odczuwają świat i pewnie ciężko trafić. Może podpytaj rodziców. Czytałam gdzieś, że autystyczne dzieci lubią różne faktury i materiały, lubią odczuwać dotykiem i widzieć wyraźnie to co mają blisko. No jeszcze pytanie ile dzieciaczek ma, bo to też ma wpływ. Podejrzewam, że klasyka też będzie dobra. O której masz jutro wizytę? &&&&&

missiiss: smacznych frytek :D Kuruj się jakoś kochana, bo normalnie szkoda, żebyś się męczyła :(

anula: a z jakiej okazji babeczki? Na andrzejki? Powodzenia z babeczkami i życzę chwili odpoczynku :) Może uda ci się znaleźć chwilę na relaks.

Ja zjadłam na kolację konserwę rybną i mam po niej zgagę :/
Jadę zaraz na szybkie zakupy, bo się sporo rzeczy skończyło. W weekend unikam robienia spożywczych zakupów, bo zawsze kolejki są, a ja jestem za nerwowa, żeby w nich stać :p
Jutro rano mam dentystę. Kolejny etap kanałówki...boję się trochę mniej niż ostatnio, bo większość roboty jest już zrobiona. Trzeba tylko doczyścić kanały i poszerzyć, bo jakieś resztki nerwów zostały na samym dole. A że nie jestem w ciąży to będę mogła mieć normalne znieczulenie i strzelę sobie od razu fotkę wszystkich zębów, żeby wiedzieć co tam jeszcze jest do zrobienia w razie czego :)

Jugoslawa o kurczaki współczuję nie nawidze dentysty!

No babeczki z okazji imprezki andrzejkowej ;-) pierwsza tura w piekarniku ...

Powiem Ci ze w tym tygodniu mam już mega zmęczenie materialu ... a tydzień przeleciał jak przez palce ... jak tam staranka?
Ja powiem wam ze totalnie olalam sprawe i dalam na luz ... i dobrze mi z tym ;-)

reklama
Anula milo ze sie odezwalas;-) ja trzymam &&&& za Ciebie

Jugoslawa wiesz co on ma 7 lat...no nic bedzie trzeba podpytac;-)

Ale jestem padnieta po tych zakupach:/

Do góry