reklama
Ja na chwile, juz jestem gotowa do wyjazdu na zakupy..
Aschlee a niewarto przejechac sie do Polski? Moze dostalabys z polecenia lekarza ktory na odleglosc poprowadzil twoja ciaze? Kurcze mega wspolczuje sytuacji:/
A wiesz ze pomyslalam ze wezmiesz ratownictwo?!;-)
Dobra ja uciekam odezwe sie wieczorem;-)
Trzymajcie sie laseczki
Aschlee a niewarto przejechac sie do Polski? Moze dostalabys z polecenia lekarza ktory na odleglosc poprowadzil twoja ciaze? Kurcze mega wspolczuje sytuacji:/
A wiesz ze pomyslalam ze wezmiesz ratownictwo?!;-)
Dobra ja uciekam odezwe sie wieczorem;-)
Trzymajcie sie laseczki
Lux nie kochana nad in vitro nigdy nie myslalam.Musze zrobic badania na antyfosfolipidowy zespol i w razie czego brac heparyne bo na chwile obecna nie znam przyczyn poronien.
Julia no mozliwosci wyjazdu do Pl nie mam przynajmniej na razie.Nie wiem na razie opadlam z sil...postaram sie zebrac szybko i myslec co dalej
Julia no mozliwosci wyjazdu do Pl nie mam przynajmniej na razie.Nie wiem na razie opadlam z sil...postaram sie zebrac szybko i myslec co dalej
jazza
Fanka BB :)
Julia udanych zakupow ;-)
Jugosława
Fanka BB :)
jazza: dokładnie tak. Ludzie myślą, że po prostu trzeba się bzyknąć i już. Dziecko pojawia się na świecie. Kurcze, żeby mi waga leciała podczas stresu i jedzenia
missiiss: moje endometrium po dupku jest grube i mięsiste mam wrażenie, zresztą na usg też tak wyszło :/ Tak więc ma prawo boleć :/ Pęcherz lepiej dzisiaj, dzięki. Furagina pomaga. Mam nadzieję, że twój pęcherz nie złapie. I zdrówka życzę, żeby katar minął i gardło zdrowe było.
lux: normalnie perfekcyjna pani domu z tv przy tobie wysiada Odpocznij sobie troszkę kochana
julia: udanych zakupów
aschlee: współczuję sytuacji kochana Jesteśmy z tobą. Może kurczę uda się coś wykombinować. A tam nie ma np. fundacji zajmujących się takimi problemami, albo jakichś właśnie stowarzyszeń, które pomagają w dojściu do lekarzy specjalistów? Może w ten sposób będzie łatwiej niż wszystko na własną rękę robić? Próbowałaś czegoś takiego?
missiiss: moje endometrium po dupku jest grube i mięsiste mam wrażenie, zresztą na usg też tak wyszło :/ Tak więc ma prawo boleć :/ Pęcherz lepiej dzisiaj, dzięki. Furagina pomaga. Mam nadzieję, że twój pęcherz nie złapie. I zdrówka życzę, żeby katar minął i gardło zdrowe było.
lux: normalnie perfekcyjna pani domu z tv przy tobie wysiada Odpocznij sobie troszkę kochana
julia: udanych zakupów
aschlee: współczuję sytuacji kochana Jesteśmy z tobą. Może kurczę uda się coś wykombinować. A tam nie ma np. fundacji zajmujących się takimi problemami, albo jakichś właśnie stowarzyszeń, które pomagają w dojściu do lekarzy specjalistów? Może w ten sposób będzie łatwiej niż wszystko na własną rękę robić? Próbowałaś czegoś takiego?
Jugoslawa pytalam gdzie jeszcze moge szukac pomocy to uslyszalam standard ze mam nie rozpamietywac tego co bylo tylko sie starac i probowac dalej.
Julcia udanych zakupow.
Jakis kiepski humor po tej wizycie mam...Maz stara sie mnie jakos pocieszyc i wlasnie robi pizze I wyskoczyl mi kupic moj ulubiony serek makowcowo-marcepanowy mniammm. Moj kochany piesio chyba tez czuje ze w nie najlepszym nastroju jestem bo caly czas lazi za mna i sie chce przytulac a co gdzies siade to wskakuje na kolana i sie patrzy jakos tak dziwnie
Julcia udanych zakupow.
Jakis kiepski humor po tej wizycie mam...Maz stara sie mnie jakos pocieszyc i wlasnie robi pizze I wyskoczyl mi kupic moj ulubiony serek makowcowo-marcepanowy mniammm. Moj kochany piesio chyba tez czuje ze w nie najlepszym nastroju jestem bo caly czas lazi za mna i sie chce przytulac a co gdzies siade to wskakuje na kolana i sie patrzy jakos tak dziwnie
Ostatnia edycja:
reklama
melka19, wiem, dzisiaj zrobię jeszcze raz ten test, będę mniej piła, to może wyjdzie
a jakiego wiesiołka kupujesz? Ja też mam jakieś tabletki, nazywają się Oeaparol czy jakoś tak - brałam je w tym cyklu, ale jakoś nie pomogły...
ale dzisiaj mam okropny dzień w pracy, ufff... dobrze, że już 15!
missiiss, nie ma za co, mam nadzieję, że u Ciebie też się sprawdzi ten sposób
moniusia_ a ile jesteście po ślubie? Nie przejmuj się gadaniem innych!
Aschlee, współczuję sytuacji... trzymam kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło!
a jakiego wiesiołka kupujesz? Ja też mam jakieś tabletki, nazywają się Oeaparol czy jakoś tak - brałam je w tym cyklu, ale jakoś nie pomogły...
ale dzisiaj mam okropny dzień w pracy, ufff... dobrze, że już 15!
missiiss, nie ma za co, mam nadzieję, że u Ciebie też się sprawdzi ten sposób
moniusia_ a ile jesteście po ślubie? Nie przejmuj się gadaniem innych!
Aschlee, współczuję sytuacji... trzymam kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło!