reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia
Dziiekuje :-)

Widzialyscie dziewczyny w ddtvn pokaz twerku?:-D ale czad!;-) oj bede trzasc jak urodze ooojjj beeeddee :-X:-D az maz padnnie ;-) bede musiala poszukac jakis zajec we wro albo okolicy :-)

reklama
Watpliwosci tez mam podobne ubezpieczenie ostatnio wykupilam ubezpieczenie od prawnikow tutaj bardzo przydatne jest :tak: oby jak najdluzej nie bylo potrzebne hihi

No a jak chodzi o lekarza to dalej jestem sama.Pobrali znow 6 ampulek do badan ale dowiedzialam sie ze refundacja dla kobiet w ciazy jest dopiero po 35 rz.
Zaczyna mi brakowac pomyslu gdzie i jak jeszcze walczyc.Pani genetyk dala namiar na lekarza mam ok 2.5 godziny drogi do niego.
Jednym slowem dalej jestem w czarnej doopie.Genetyk fajna pogadalysmy o roznych chorobach genetycznych,aberracjach itp szczerze myslalam ze uda sie cos zalatwic :(

Aschlee
A zrobia te badania na zespol af????

Mnie leb napierdziela katar i gardlo :-\ jeszcze kumpela z pracy pusze ze tez licha wyple dostala.... sie znow wkurzylam a ona tez na l4 100%. Chyba bede musiala sie do zusu i firmy przejechac.

Missiiss kochana niestety zycie zagranica jest bez porownania inne, nie mowie, ze zawsze latwiejsze, ale czesto.. my w PL jestesmy daleko w tyle, aby bylo lepiej niestety... no ale coz jedyny wniosek, ze trza wyjezdzac hehe. jak sie czujesz kochana?

Aschlee ehh ich polityka w zakresie leczenia problemow z zajsciem w ciaze jest masakryczna, porazka, ale mam nadzieje, ze znajdziecie kogos kto Wam pomoze kochana trzymam za to ogromne kciuki :tak:

Tak kochana zrobia badania ale co z tego jak szanse na refundacje marne...podsumawujac i przeliczajac na pl musialabym miec odlozone prawie 7 tys zl na cala ciaze pod warunkiem ze potrzebny bylby tylko utrogestan i hepryna...bo tylko tego koszty liczylam

Ostatnia edycja:
Jazza
To prawda. Ehh no ale moze w koncu i u nas sie poprawio_O dziekuje tak sobie bo zatoki naparzaja...:-\

Aschlee
Poczekaj az wyjdzie cos pozniej bedziemy cos kombinowac. Teraz najwazniejszy wynik. Daj znac jak bedziesz juz wiedziala cos.

Missiiss kochana dziekuje za wsparcie bo czasem juz serio sil mi brakuje...

Jazza no tez myslalam ze pomoc w tym kierunku bedzie nieco inna...i troche sie rozczarowalam...no nic teraz czekac a potem trzeba bedzie myslec co dalej.

Missiiss a Ty robilas ten zespol? Ile czekalas na wyniki?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry