reklama
melka19, ja jeszcze też czekam na owu - tak w okolicach 26.11 powinna być, więc już niedługo
Lux, ambitne plany udało Ci się to wszystko zrealizować?
monisia_, witaj
Do jutra jesteśmy u moich rodziców, dlatego tak malo piszę - za bardzo nie mam kiedy usiąśc do komputera
Lux, ambitne plany udało Ci się to wszystko zrealizować?
monisia_, witaj
Do jutra jesteśmy u moich rodziców, dlatego tak malo piszę - za bardzo nie mam kiedy usiąśc do komputera
Jugosława
Fanka BB :)
lux: hmmm czuję się jak przed @ w zasadzie. Trochę częściej czuję jajniki i podbrzusze mam takie lekko wysadzone. Piersi chyba mnie bolą. Jestem jakby rozpalona, może zmarzłam na spacerze. A ty jak tam? Czujesz się ciążowo?
Ja szczerze mówiąc nie wierzę, że w poniedziałek mój test pokaże II. Jak byłam 10 dc u ginekologa to mój pęcherzyk potrzebował jeszcze trochę podrosnąć, żeby pęknąć. Owulka pewnie była 13 - 15 dc, więc jak dzisiaj jest 26 dc to powinno być już hcg na tyle wysokie, żeby test mógł wykazać. Jak zwykle dużo możliwości
mychunia: tojak nic trzeba cycem karmić ile wlezie zdrówka dla was wszystkich <przytul>
Ja szczerze mówiąc nie wierzę, że w poniedziałek mój test pokaże II. Jak byłam 10 dc u ginekologa to mój pęcherzyk potrzebował jeszcze trochę podrosnąć, żeby pęknąć. Owulka pewnie była 13 - 15 dc, więc jak dzisiaj jest 26 dc to powinno być już hcg na tyle wysokie, żeby test mógł wykazać. Jak zwykle dużo możliwości
mychunia: tojak nic trzeba cycem karmić ile wlezie zdrówka dla was wszystkich <przytul>
Jugosława
lux: ja też dzisiaj senna jestem. Kawkę musiałam sobie strzelić, bo normalnie usypiałam.
Czas wszystko pokaże. Ja się nie nakręcam. Chociaż zaczęłam już czytać czy to możliwe, żeby w 26 dc ... i tak dalej. To działa na mózg normalnie. Dlatego zajęłam się czymś innym. Nie chce mi się o tym myśleć i rozważać każdego scenariusza, bo i tak już nic nie zmienię, a tylko się przybijam. Poza tym ludzie w necie różne rzeczy piszą, więc tak w zasadzie wniosek jest jeden: wszystko jest możliwe
Czas wszystko pokaże. Ja się nie nakręcam. Chociaż zaczęłam już czytać czy to możliwe, żeby w 26 dc ... i tak dalej. To działa na mózg normalnie. Dlatego zajęłam się czymś innym. Nie chce mi się o tym myśleć i rozważać każdego scenariusza, bo i tak już nic nie zmienię, a tylko się przybijam. Poza tym ludzie w necie różne rzeczy piszą, więc tak w zasadzie wniosek jest jeden: wszystko jest możliwe
Jugosława
lux: no ja właśnie rozpuszczalną z dużą ilością mleka. W zasadzie piję mleko z kawą Ogólnie ja bardzo rzadko piję kawę. Ja po domu to zwykle bez stanika chodzę, nie lubię jak mnie coś uwiera Współczuję bólu, bo to niezbyt przyjemne uczucie :/ Zwłaszcza w nocy jak się lubi spać na brzuchu :/
reklama