reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
melka19, ja jeszcze też czekam na owu - tak w okolicach 26.11 powinna być, więc już niedługo :)

Lux, ambitne plany :D udało Ci się to wszystko zrealizować?

monisia_, witaj :)

Do jutra jesteśmy u moich rodziców, dlatego tak malo piszę - za bardzo nie mam kiedy usiąśc do komputera ;)

lux: hmmm czuję się jak przed @ w zasadzie. Trochę częściej czuję jajniki i podbrzusze mam takie lekko wysadzone. Piersi chyba mnie bolą. Jestem jakby rozpalona, może zmarzłam na spacerze. A ty jak tam? Czujesz się ciążowo?
Ja szczerze mówiąc nie wierzę, że w poniedziałek mój test pokaże II. Jak byłam 10 dc u ginekologa to mój pęcherzyk potrzebował jeszcze trochę podrosnąć, żeby pęknąć. Owulka pewnie była 13 - 15 dc, więc jak dzisiaj jest 26 dc to powinno być już hcg na tyle wysokie, żeby test mógł wykazać. Jak zwykle dużo możliwości :)

mychunia:
tojak nic trzeba cycem karmić ile wlezie :D :) zdrówka dla was wszystkich <przytul>

Jugosława no u mnie ten ból brodawek się utrzymuje, jajniki też wariują. Brzuch kluje, ale rzadko. Senność jest, ale przez to ciśnienie. Może jednak zobaczysz te dwie malinowki :)

lux: ja też dzisiaj senna jestem. Kawkę musiałam sobie strzelić, bo normalnie usypiałam.
Czas wszystko pokaże. Ja się nie nakręcam. Chociaż zaczęłam już czytać czy to możliwe, żeby w 26 dc ... i tak dalej. To działa na mózg normalnie. Dlatego zajęłam się czymś innym. Nie chce mi się o tym myśleć i rozważać każdego scenariusza, bo i tak już nic nie zmienię, a tylko się przybijam. Poza tym ludzie w necie różne rzeczy piszą, więc tak w zasadzie wniosek jest jeden: wszystko jest możliwe :)

lux: no ja właśnie rozpuszczalną z dużą ilością mleka. W zasadzie piję mleko z kawą :) Ogólnie ja bardzo rzadko piję kawę. Ja po domu to zwykle bez stanika chodzę, nie lubię jak mnie coś uwiera :D Współczuję bólu, bo to niezbyt przyjemne uczucie :/ Zwłaszcza w nocy jak się lubi spać na brzuchu :/

reklama
No ja to w ogole po kawie mam bóle brzucha :/ a już któraś nocke źle śpię przez ten ból piersi. Wczoraj to aż plakalam, bo nie wiedziałam jak sobie pomoc.

Do góry