reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Aschle
No wlasnie pomysl wydawal mi sie ok ale teraz juz watpic zaczynam... moze przez to ze czesto geesto mam slomiany zapal. I niby 1,5 roku to troche czasu na przemyslenie ale chyba za malo jeszcze . Ee osiol ze mnie i tyle ;-)
Tez ogarnelam chate i leze z mlodocianym na dwor zaraz :-)
No wlasnie pomysl wydawal mi sie ok ale teraz juz watpic zaczynam... moze przez to ze czesto geesto mam slomiany zapal. I niby 1,5 roku to troche czasu na przemyslenie ale chyba za malo jeszcze . Ee osiol ze mnie i tyle ;-)
Tez ogarnelam chate i leze z mlodocianym na dwor zaraz :-)
Julia, no właśnie próbowałam, ale mi nie wskoczyło. Rano raz mi się udało etytowac. Mój tel mi utrudnia niektóre funkcje :/ a ja właśnie idę myć włosy, kolejna rzecz do wykonania. Miss mój facet też chce iść na spacer, ale wszystko mam świeżo wyprane i ubrałam lekko podarte legginsy. A kto mnie tam w domku widzi
Ostatnia edycja:
Missiiss jak pomysl spoko to ja bym walczyla wypisz sobie plusiki u mubusy i to bedzie motywacja do dzialania udanego spacerku kochana u mnie dzisiaj strasznie zimno wiec nigdzie sie nie ruszam
Ja jak dziecko jestem nie moge doczekac sie az przyjada z tej niecierpliwosci juz wszystko pod obiad poszykowalam
Ja jak dziecko jestem nie moge doczekac sie az przyjada z tej niecierpliwosci juz wszystko pod obiad poszykowalam
Ostatnia edycja:
reklama
watpliwosci3
Fanka BB :)
Hey Moniusia fajnie ze do Nas dolaczasz rozgosc sie u mnie bodajże 17 cykl teraz leci intensywnych starań a mniej intensywnych 2 lata minęły na poczatku listopada Ehh..
Tak czy siak z okazji zmiany pracy i ślubu od stycznia starania trzeba zawiesić
Tak czy siak z okazji zmiany pracy i ślubu od stycznia starania trzeba zawiesić