reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschle
No wlasnie pomysl wydawal mi sie ok ale teraz juz watpic zaczynam... moze przez to ze czesto geesto mam slomiany zapal. I niby 1,5 roku to troche czasu na przemyslenie ale chyba za malo jeszcze . Ee osiol ze mnie i tyle ;-)

Tez ogarnelam chate i leze z mlodocianym na dwor zaraz :-)

Julia, no właśnie próbowałam, ale mi nie wskoczyło. Rano raz mi się udało etytowac. Mój tel mi utrudnia niektóre funkcje :/ a ja właśnie idę myć włosy, kolejna rzecz do wykonania. Miss mój facet też chce iść na spacer, ale wszystko mam świeżo wyprane i ubrałam lekko podarte legginsy. A kto mnie tam w domku widzi :D

Ostatnia edycja:
Missiiss jak pomysl spoko to ja bym walczyla wypisz sobie plusiki u mubusy i to bedzie motywacja do dzialania ;) udanego spacerku kochana u mnie dzisiaj strasznie zimno wiec nigdzie sie nie ruszam ;)

Ja jak dziecko jestem nie moge doczekac sie az przyjada z tej niecierpliwosci juz wszystko pod obiad poszykowalam ;)

Ostatnia edycja:
No nic to :) posiedzimy tutaj, przynajmniej jest z kim pogadać ;) tam wszystkie nam już uciekły (i dobrze z jednej strony, hehe ;))

Właśnie usiadłam i policzyłam, że to mój 6 cykl starań, myślałam, że 7 leci ;)

reklama
Hey Moniusia :) fajnie ze do Nas dolaczasz rozgosc sie :) u mnie bodajże 17 cykl teraz leci intensywnych starań a mniej intensywnych 2 lata minęły na poczatku listopada Ehh..

Tak czy siak z okazji zmiany pracy i ślubu od stycznia starania trzeba zawiesić :)

Do góry