reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny, ja dziś cały dzień na uczelni i dopiero skończyłam zajęcia...

A rodzice ucieszyli się ale najpierw wszyscy mieli łzy w oczach, a najbardziej mój tata, ale on to i na zaręczynach i na ślubie, po prostu jestem jego jedyna zawsze mała córeczka i taki wrażliwy jest a ja taka sama i razem z nim zawsze becze :p

reklama
Monusia witamy;-)

Kornelia no widzisz a sie stresowalas;-)

Ja niemialam dzisiaj sily:/ tak mnie glowa i zatoki bolaly ze koniec:/
Ale zakupy udane to znaczy corka obkupiona...ehhh a mialam cos sobie no nic pojade sama to kupie kiecke na swieta;-)
Corci swietna sukienke na swieta kupilam i pare innych rzeczy bo tak mi sie spodobaly, a sukienke kupie w takim samym kroju jak corka ma;-)
A za tydzien jedziemy po meble do jej pokoju wiec pochwale sie w koncu ;-)

Ktoras pytala jaki lek biore , wiec to Clo , a wogole to prawie zapomnialam wziasc dzis twj tabletki:/

Ehh dobra spadam do mezusia;-)

kornelia: czyli miło było z rodzicami :) Faaaaaajnie :) Widzę, że ty intensywny weekend masz, bo zjazd.

mychunia: jedna z pozytywnych rzeczy w tym przypadku to to, że za jakiś czas przestanie kapać ;) Poza tym ciesz się, że masz pokarm, bo z tym ponoć różnie bywa :/ Oczywiście pomijam wiadomo jakie pozytywy: aspekt karmienia malucha, bliskości i tak dalej :)

lux: tak z czystej ludzkiej ciekawości: czemu nie chcesz cycem karmić? Dobrej nocy :)

julia: oooo za tydzień będą zdjęcia, za tydzień będą zdjęcia :D Już się doczekać nie mogę :D A jaki krój ma sukieneczka? Dużo ludzi w sklepach? Czuć już świąteczną gorączkę?

A mnie chyba sutki swędzą :|
Ale to dziwne uczucie :D Hihihi...

Ostatnia edycja:
Jugoslawa no mam nadzieje ze @ nie przyjdzie!!!
Tak juz po malu czuc atmosfere;-) ogladalam prezenty jakie dzieciakom kupie...mysle jeszcze co tu rodzicom... i mezusiowi...
A sukienka jest w pasie rozcinana biala;-) jutro fotke wstawie:-D

reklama
julia: ja ostatnio jak weszłam do sklepu to mało nie straciłam wzroku. Normalnie tyle błyszczących rzeczy, jakieś światełka migające, że prawie oczopląsu dostałam. Potem do końca dnia miałam mroczki przed oczami :D Ja za prezentami też się rozejrzeć muszę. Ciągle to odkładam i wyjdzie jak zawsze jak się w garść nie wezmę. Ja na szczęście drobiazgi kupuję, więc teoretycznie łatwiej :) Dla dzieciaczków to też mnóstwo możliwości jest, bo zawsze te zabawkowe alejki są najbardziej wypchane :D
W takim razie czekam na fotkę jutro :D

Do góry