reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, gratuluję :) to rzeczywiście trochę dziwne pytanie, ale rozmowy często takie są ;)

Kornelia, świetne wieści!

Luxuorius, witaj i rozgość się :)

Jugosława, powodzenia u dentysty!

Też już się nie mogę doczekać Świąt :) tylko jeszcze prezenty trzeba kupić :D a wy macie już kupione?

reklama
Dzien dobry u mnie dzisiaj zimno jak nie wiem...brrrrr...

Jazza to glupie pytanie z mojej strony to wiem....ale....co to jest kutia???

Noelka no ja pierwszy raz natrafilam na takie pytanie i balam sie ze bede przez nie spalona ale odpowiedziec mialam szczerze wiec to zrobilam...jak o tym tam opowie to pewno wyjde na dziwolaga ;)
Ja prezenty juz zakupione jeszcze popakowac trzeba ;) wszedzie juz szal w sklepach ale ja jakos specjalnie na nie nie czekam w tym roku.Jak o nich mysle to jakas przybita jestem, ale mam nadzieje ze to sie zmieni jeszcze

Julia tak mi przykro z powodu wstretnej @ :( Jak ja jej nie lubie

Luxuorius też straciłam ciąże , nie wolno sie poddawać tylko trzeba walczyć.... :) Będzie dobrze:)

Jugosława HSG robił mi ten lekarz ,który wprowadził tą luteine... a czy bolesne niestety nie powiem , ponieważ byłam zasypiana , bo z góry założylismy ze po ciazy pozmacicznej mogły pojawić sie zrosty i zeby nie męczyc mnie dwa razy zrobiono mi to pod narkozą a nastepnie zrobionomi laparoskopie i histeroskopie... Ogolnie bardzo dobrze to wspominam bo samego zabiegu nie pamietam ,a po za zabiegu czulam się swietnie i jak uslyszalam wiesci to juz w ogóle byłam szczęśliwa.... :)
oj nie lubie dentysty, trzymam kciuki za dzisiejszy i jutrzejszy dzien:*:*

Ashlee podziwiam takich ludzi jak TY .... Gratuluje

Aschlee25, no właśnie czasem nie wiadomo, czy odpowiadać szczerze czy celować pod pracę... Niecierpię rozmów kwalifikacyjnych :p
WSZYSTKIE prezenty masz kupione?! Podziwiam :) nam jeszcze trochę zostało, właściwie już wiemy co, tylko trzeba się w końcu wybrać do sklepu ;)
A dlaczego jesteś przybita jak pomyślisz o Świętach?

Anulcia
No to ten inofolik cos ci mieszal dziad jeden. A jeszcze do niedawna taki boom tyl na ten inofolik... dobrze ze nie liczysz bo w sumie lepiej sie pozytywnie zaskoczyc jak tinus niz niemilo znow rozczarowac. Ale wiesz ze ci zycze jak najlepiej!:-)

Jugoslawa
O widzisz to ja na promocjach totalnie sie nie znam :-\;-) musze polazic albbo po swietach kupie jak dozyje.

Aschlee
Aaa takie buty. Czyli cos jak alapsycholog? Tzn pracujesz rozmawiasz i organizujesz zajecia innym chorym ludzia? Taka forma terapii? Czy na czyms innym to polega? Ciekawosc wybacz :-)

Zouza
A wpadki z czego sa?:-D jedno bzykniecie i bach!;-)

Smerfik
Dobrze pamietasz :-D ja tez cos kojarzylam i ciagle myslalam czy to ten smerfik ;-) znow sie spotykamy :-) i trzymam mocno && za ciebie :-) jak po hsg? Wszystko ok? Bo to na droznosc sie z kontrastem robi tak?
Niezle z ta lutka mialas. Dechy. Niestety niektorzy lekarze dzialaja jak z ksiazki czyli nie wazne kiedy masz owu, bierzesz od 16 dc lutke... glupota. A chlopa badalas?

Julcia
Kurdee szkoda :-( trzymaj sie i oby dzien w pracy szybko zlecial.

Lux
Witaj :-)

Jugoslawa
Moj lewy w ogole spi i nie ma pecherzykow na nim. Cos w tym jest ze to "lewe" jajniki. &&& za dentyste.

Jazza
Haha a no jak sluzbowy to ba :p;-)
Taa swieta juz tuz tuz :-) a ja ide na szew i nie wiem czy mnie wypuszcza :-\

Noelka
Ja jeszcze nic. A za tydzien jeszcze urodzinki mlodego mam. Nue wie co mu kupic bo u nas w malym miasteczku to nic nue ma:-\

Smerfik
Doczytalam... kurcze to ci wszystko juz w tym bebechu robili. Dzielna kobitka :-)

Lux
U mnie zimnoo bbrr

W ogole myslalam ze mam zawal . Bez jaj o_O czesto mam zaslabniecia w ciazy jeszcze czesciej ale dzisiaj to przeszlo moje pojecie... poszlam z m do miesnego na targ pozniej do cukierni zobaczyc na tort maly dla mlodego bo mi sie robic nie chce i juz w cukierni czulam ze cos nie tak ale mysle ze wyjde na zimno i bedzie ok bo troche odlot mi sie inaxzej zaczynal zawsze. Wyszlam i jak mnie sieklo... moj maz pyta czy ty sie dobrze czujesz? Bo zbladlam jak sciana. Usiadlam na schodku od lumpka obok... niby zrobilo mi sie lepiej i nagle luup polecialam do tylu az sie drzwi otworzyly ale m mnie za fraki zlapal i nie walnelam glowa o podloge. Babexzka wyszla i mowie wezwac pogotowie? Wody dac? Dala mi wide m mnie wciagnal do sklepu leglam na podlodze nogi na krzeslo i lezalam chyba jak nigdy z 5-10 minut... zawsze mnie pieklo po str serca a teraz czulam taki cisk na calej klatce ze naprawde myyslalam ze mam zawal i gdyby nie zaczelo przechodzic krzyknelabym wolaj karetke! Teraz tradycyjnie bania mnie bedzie bolec. Ja to chyba mam od obciazenia organizmu bo jak nie jestem w ciazy to albo to mam po wysilku, 3 dni przed @ i 3 dni przed zachorowaniem na cos. Czasem od roznicy temp i z nerwow. A w ciazy non stop. W tamtym tyg. Tez... wkurza mnie to a na holterze niby ok bo lekarz powiedzial ze w moim wieku niemozliwe jest migotanie przedsionkow a holter wykazal ich 86 razy. Usg serca ok i wyniki z krwi ok. Niw mialam tylko prob wysilkowych. Mam nadzieje ze z dzieckiem wsio ok. Strachu sie najadlam bbrr

reklama
Ile macie do obdarowania dzieci na Święta? Ja siedmioro i one muszą dostać wypasione paczki no i prócz nich to skromne paczki dostanie piątka dzieci. Także 12! OMG!

Do góry