reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julka gadalam z nim i ma do końca roku zrobić to badanie chociaż tym domowym testem .. ale czy zrobi?? Ah nie wiem ..
Mi sie naprawdę przyda przerwą w staraniach .. a prawdopodobnie od stycznia zmieniam pracę na inna ale u tej samej osoby i bede stac za barkiem .. zobaczymy. Wtedy moje starania odwleka sie w czasie ..
Jedno jest pewne ze kobieta ktorej dzieckiem sie opiekuje jest przekochana i nigdy tak zyczliwej osoby nie spotkałam :)

A ja zaraz lecę do sklepu i po powrocie ruszam sprzątać sypialnie Ehh boję sie aż odsunąć szafy i łóżko bo tam całe lato okno otwarte było a ze parter to pewnie spotkam nie jedne zwłoki małych owadowych przyjaciół .. P mi nie pozwala zabijać pająków bo pająki to nasi przyjaciele i dobrze ze są w domu bo zabijają inne robactwo .. - masz babo placek .. niby mi te pająki nic nie robią jak sobie siedzą na ścianie no ale wolę żyć z myślą ze żadnego w domu nie ma ..

Julka
Ale ze co z tymi drzwiam? Nie mozesz wymienic??

Watpliwosci
Tak to jest z tymi chlopami. My sobie flaki wyprowamy a oni ze strachu nie pojda i koniec... aniby tacy mezni i odwazni sa! Phi! Moj mowil taak pojde oczywiscie a jak mu powiedzialam dawaj idz za tydzien to mega klotnia ze on gotowy nie jest i takie tam bzdety... cykory i tyle. Fajnie ze masz ta babeczke kochana taka :-)

Noelka
Niby sporo i malo. Czytam :-D was!:-D;-) juz po 15 tej. Chwile poleze i przed 16 ta biore sie za golenie i ogarnianie i o 17 wyjazd mam nadzieje ze zdarze na 18:30.
Dzialaj tam dzialaj ;-)

Watpliwosci no to fajnie trafilas;-)

Miss kolorystyka straszna!!!!
Mialam problem bo te drzwi co mam w domu nieprodukuja juz ich w Polsce!!! I teraz musialam kupic podobne...byl znajomy z wzornikiem i szukalismy podobnego i stwierdzil ze twn kolor najblizej do tego co mamy a okazuje sie ze jedna wielka tragedia:-:)-( ryczec mi sie chce! Ja ich nie zamontuje...
Porazka!!!!

Niestety zwrocic niemoge bo byly robione pod zamowienie...
Kumpel moze wstawic z powrotem do sklepu ale gdy je sprzeda dopiero zobacze kase...:/
A ja zamowie nowe najwyzej....

reklama
Ja chyba śnię....

Załączniki

• Zdjęcie1126.jpg
    Zdjęcie1126.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 45
Do góry