reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Nie wierze...nie mogę w to uwierzyc!!! jejus jutro do ginki zadzwonie...miss brac progesteon" w razie czego"czy sama nic nie robic? jest w takim szoku ze nie dociera to do mnie

w tym miesiacu nie bralam w tamtym tak a w ty mowie po co skoro nic z tego nooo jutro zadzwonie..To jest CUD tyle moge powiedziec...:-)

aschlee: tak :) Teraz tylko testować :) Mam nadzieję, że będę miała pozytywne info :D Dosłownie :) Dobry z ciebie człowiek :) Szkoda, że jest takich mało.

julia: fajnie być wcześniej w domku :) Jakie pazurki robisz? Czerwień? :D Cieszę się, że córą dobrze :) taaak brakuje tylko II :D Co do kolorów to ja tego nigdy nie rozumiałam, że człowiek wybiera taki a potem się okazuje, że jest inny na danym materiale. Niby są wzorniki, ale czasem kolor na wzorniku a kolor rzeczywisty to dwa różne światy :/ A skoro nie możesz wymienić to może ci chociaż przemalują?

missiiss: mam nadzieję, że wejdziesz planowo. Czasem to człowiek jedzie tyle czasu i jeszcze jakieś mega opóźnienie jest. Jak dziewczyny czasem piszą, że o północy do gabinetu weszły to jakiś koszmar :/

watpliwosci: a może niech odda nasienie w domu i zawieziecie do kliniki. Tylko tam jest kwestia czasu, chyba ma się 30 minut na to. No i trzeba przestrzegać temperatury. Teraz chyba łatwiej, bo chłodno jest. Super, że kobieta od dziecka jest miła, jednak życzliwe osoby wprowadzają do życia radość i wiarę, że są dobrzy ludzie. Co do kurzu...ja odsunęłam kiedyś pralkę po 4 latach. O mamo! Co tam było...warstwa sprasowanego na 2cm kurzu :D Powodzenia ze sprzątniem :)

tinuś: gratulacje!!! Jaka wyraźna krecha :D

reklama
Tinus gratulacje :tak: super ze sie udalo.Piekne dwie kreski.

Missiiss kochana kciukasy zacisniete.

Jutro mam rozmowe o prace takze prosze o kciuki.Mialam nic nie mowic bo w sumie jestem pewna ze tylko jade sie przejechac...szanse raczej marne...ale coz sprobuje z czystej ciekawosci.
Wogole jakos mi tak zle dzisiaj same czarne mysli staram sie przegonic je ale czasem jakos mi nie idzie...takie to troche glupie...dzisiaj jakis dziwny ten dzien jest ok a z byle powodu potrafie siasc w pokoju i plakac...
Moze hormony znow mi szaleja :-/ jeszcze tego by brakowalo.

Wygadalam sie i troche mi lepiej :tak:

Do góry