reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

missiiss: no ba! Nazwa zobowiązuje :D Tak więc do końca roku wszystkie II zobaczymy :D Ooo anyż to piękny jest. Zawsze mi się podobały te śliczne gwiazdki :) Niezła akcja z wynikami badań :/ Na szczęście wszystko się wyjaśniło. I tak miło, że trafiłaś na przyjemną koniec końców babkę, bo niektóre jak błąd zrobią to są wściekłe jak osy :/

julia: no właśnie, obserwacje są czasem konieczne. O a jak to zrobiłaś, że na luzie podeszłaś? Bo ja to się jednak podświadomie stresowałam jak miałam dni płodne :/ Z córcią widać poprawa, z dnia na dzień będzie lepiej. A kisielek czy budyń to bardzo dobry pomysł, bo łatwo się to je. Albo kasza manna z malinowym sokiem? Zdrówka dla córci.

kornelia: współczuję mdłości. Możesz mi oddać trochę :D Z chęcią je od ciebie wezmę :D W końcu przejdą :)

tinuś: tak jak dziewczyny piszą, że to może być różnie. A jak testu nie chcesz to możesz na betę iść, zawsze to odmiana :) A kiedy masz wizytę u gina?

Aaa i do mojego testowania w sobotę rano, to muszę kupić test. Myślałam, że mam dwa w szufladzie, ale został tylko 1. Musiałam go zatem zrobić. Nie pamiętam kiedy testowałam...Chyba jakoś dawno przed braniem antybiotyków na zapalenie oskrzeli. Jeden test to za mało. Muszę mieć dwa :D Hmmm a może od razu 3, bo jak jeden pokaże I a drugi II to wtedy będę potrzebowała wyjaśnienia :D

Ostatnia edycja:
reklama
Jugoslawa
No ba :-D bedzie git :-)

A ja sie juz stresuje jutrem bbrrr na sama mysl mnie brzuch pobolewa. Jeszcze moje dziecie do szalenstwa mnie doprowadza bo szaleje dzis jakby go ognie parzyly w tylek aagggrr. Kumpel pisal ze mu sie oberwalo za ta umowe co mi przedluzyl... mam wyrzuty sumienia.... ale mowil ze jakos sie wywinal z tematu... no to juz mi dalej nie przedluza ale tego juz nie cofna bo nie moga. Z jednej str to dobrze bo mam dosc pracy z ludzmi tam chodzi o pretensje wieczne klidntow. . Marzy mi sie praca w mediaku czy saturnie albo wlasna dzialalnosc na ktora mialam pomysl ale teraz sie zastanawiam czy wypali. Na szczescie jeszcze 1,5 roku przede mna... oby. I jakos to przemysle... ale z ta umowa to juz niepotrzebnie sie stresuje... aj ja glupia no

missiiss: tak w zasadzie to nie powinnaś czuć się winna, bo to normalna sprawa. Kobieta zachodzi w ciążę i chce jak najlepiej dla siebie i dziecka. A jak praca jest stresująca to wiadomo, że lepiej będzie jak się pójdzie na zwolnienie. To się tak wydaje, że stres nic takiego, ale to mocno wpływa na wszystko. Poza tym widać też jakie jest nastawienie firm na kobiety w ciąży. Wiadomo, że kobiety w ciąży mają trudniej. Niestety takie realia. Dobrze, że jest prawo, które chroni.

A to, że się przejmujesz pokazuje, że jesteś po prostu dobrym człowiekiem i tyle :) Będzie dobrze jutro :)
Kochana, przeżyłaś bunt dwulatka przeżyjesz szalejącego prawie czterolatka :D

Julia - tak ja w czwartek mam wizyte :)

Miss haha no tak, sama tego chciałam ::p

Jugosława - oddam z miłą chęcią :)

Tinuś - przełam się i testuj, my tu trzymamy kciuki :))

Dobranoc :*

Jugoslawa podchodze z luzwm bo to juz 3 cykl obserwowany;-) i tak sie nakrecalam...a teraz jakos tak mi sie udalo;-)
No to musisz kupic test jeszcze;-)

Miss no szkoda kumpla, ale za chwile zapomna;-)
Ciesz sie wynikiem koncowym;-)
Za dzisiaj &&&&&&&

Kornelia &&&&&

Milego dnia odezwe sie po pracy bo bede na innym dziale

Witajcie kochane :-)

Missiiss kochana juz nie moge sie doczekac twoich ozdow swiatecznych:-D, trzymam mega mocne kciuki za dzisiejsza wizyte:-)

Jugoslawa ja tez raz na jakis czas lubie zjesc sledzia ale albo z cebulka w occie albo na swieta robie sledzie z cebulka i koncentratem pomidorowym i one sa the best, a tak to uwielbiam lososia, zawsze na swieta robie zamiast karpia, bo nie lubie i szprotki hehe albo makrele:-)

Missiiss a co do ludzi i ich rekacji w kolejce to niestety zyjemy w takim spoleczenstwie, gdzie malo jest zyczliwosci, zwlaszcza dla ciezarnych, szkoda tylko, ze jeden z drugim w tej kolejce nie pomysla, ze Twoje dziecko, ktore sie urodzi bedzie pozniej placilo podatki na ich burackie emerytury, ale to szczegol dla nich anjwyrazniej. Masakra:wściekła/y:

Julia kochana zdrowka dla corci, a moj plan dzialania to kolejny cykl, bo dzis rano wredna @ zawitala, szkoda slow:no:

Jugoslawa kciuki bede trzymac za Twoje testowanie kochana ;-)

Kornelia zaciskam kciuki za jutrzejsza wizyte kochana;-)

Ale ja jestem glupia no.. wczoraj niepotrzebnie sprawdzilam maila pracowniczego w domu i zalowalam, bo szefowa mi cisnienie podniosla... fajnie jak szef tylko opiernicza pracownikow, a nigdy nie chwali, normalnie mam dosc tej roboty...

Ehhhh...

Milego dnia kochane:-)

Dzień dobry,
pada u was śnieg? Pokazywali w tv co się dzieje w USA to mi normalnie witki opadły :|
Ciekawe kiedy to przyjdzie do nas...
Coś mnie na kichanie wzięło, kicham, kicham i skończyć nie mogę :/ Mam nadzieję, że nie przyplątało się do mnie żadne choróbsko!

kornelia: a jak się dzisiaj czujesz z rana? &&&&& za czwartkową wizytę :)

missiiss: &&&&&& za wizytę :)

tinuś: jak tam? Co postanowiłaś?

julia: to muszę się tego nauczyć, bo mam wrażenie, że jak lekarz mówi, że tu w tych dniach jest owulka to człowiek czasem nie do końca ma chęć na przytulanie, ale, że ma widmo tego, że to teraz są te dni...tak się spinam czasem :/ Ale już wiem, że można podejść na luzie, więc będę próbować :) Thx :)

jazza: ja karpia też nie lubię, bo ma za dużo ości i taki dziwny smak. Za to też uwelbiam łososia :D Ojj, szef, który tyko opiernicza to jest masakra :/ Wiem co czujesz :/ Niestety niektórzy szefowie zbyt późno sobie zdają sprawę z tego, że ludzi też trzeba chwalić...niestety, bycie dobrym szefem wymaga pracy, a nie każdemu się chce :( Mimo wszystko udanego dnia kochana.

Ooooo przestałam kichać :D:D:D
Coś dzisiaj nie mogłam spać. Długo usypiałam. Mam nadzieję, że nie przytnę komara w trakcie dnia :D
Udanego dzionka :)

Hej wszystkim!

Jugosława - co do śniegu to u mnie prószy i zostaje bo ok 0st jest i jak zwykle najzimniej - urok woj, podlaskiego :) i kolejki u mechaników na zamianę opon bo śnieg na drodze ludzie ujrzeli hahaha :p

A ze spaniem też mam problemy od kilku dni, dziwne sny, gorąco mi, budzę się co chwila a rano jak trzeba wstać to już dobrze jest :p

Jazza - przytulam, szkoda, ale nastepny cykl jeszcze na święta będziesz miała mały prezencik :))

Julia - ja za Ciebie jeszcze bardziej &&&, jak się człowiek nie nakręca to wtedy jakoś łatwiej przychodzi, ja też myślałam, że to będzie cykl stracony u mnie a los mi dał niespodziankę :-D

Cześć dziewczyny :)

Jazza, szkoda... ale to tylko oznacza, że następny cykl będzie Twój ;)

Jugosława, u nas nie ma jeszcze śniegu. A co się w Stanach dzieje, bo nie wiem?

Dziewczyny, które mają niedługo wizytę u lekarza - trzymam kciuki za Was!

reklama
Dzien dobry u mnie deszcz ze sniegiem i zimno jak nie wiem ;)
Juz tesknie za ciepelkiem.

Nie wiem moj awatarek normalnie u Was widac bo mnie w tel cosik szwankuje i zle go widac.A ten koteczek wydawal mi sie bardzirj wesoly niz tamten ;)

Buziole ja wlasnie zmykam pomoc sasiadce

Do góry