reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julcia
I jak corcia? Juz o wiele lepiej? Moj na szczescie jutro lezie do przedszkola bo juz mam dosc tego nic nie robienia w domu. Dwa tygodnie siedzialam z moim ale my bez goraczki wiec szalal jak zawsze.;-) a mam pytanko kupowalas na allegro firanke do cory czy w sklepie? Bo na all jest tyle dziwacznych ze ja nie wiem zacofana jestem co modne i takiej prostej nie moge znalezc :-\
Dzieki za kciuki :-*

Dzis poszlam do labo po te wyniki prob watrobowych. I babka malo sie ze mna nie klucila ze jej nic o probach nie mowilam... na szczescie miala kartke z moim skierowaniem i wyliczeniami co i ile i wpisane miala ast i alt ale przeoczyla. Paragon tez mialam i jutro ide bez kolejki. Tylko zastanawiam sie jak to zrobie jak tylko stane w poczekalni i zaraz beda sie na mnie gapic i komentowac tak jak dzisiaj stanelam zeby poczekac az ktos wyjdzie i ktos przyszedl i sie pyta kto ostatni a ludzie wszyscy hurtemm pokazujac na mnie ta pani ostatnia w kolejce. A ja mowie ze nie bo ja tylko po wynik! Jace obuzeni byli masakra... a co bedzie jutro to chyba nie wiem. Az sie boje...:-\ zjedza mnie zywcem. A wtedy n atamte badania sie tyle nasiedzialam. A niestety nie ma kartki kobiety w ciazzy maja pierwszenstwo.. bbbrr

reklama
Miss corka niby lepiej...ale nos zawalony:/ do teho niechce kesc oczy juz podkrazone:-(
A ona z tych osob co lubia sobie zjesc!
A firanke kupilam w sklepie, ma z myszka Mini i jakis samolocik tam jest, taka kolorowa;-) jak zeobie fotki i pokaze tez firanke;-)
Niezle buty z tym badanie ale dobrze ze mialas udokumentowane!

No babka mnie przeprosila. Usmiechnela sie i powiedziala ze jutro bez kolejki. A co do corci moze budyn albo kisielek chociaz zje? Jak ja gardelko boli to sie nie dziwie bidulka moj jasko ma tak samo ale wtedy wlasnie budyn lub kisiel gotuje. Kisiel rzadszy i przez rurke sobie pije i sie cieszy ze ma rurke przy okazji.;-) ale na kazde dziecko cos innego dziala pewnie... zdrowka duzo! A co do pokoiku to juz sie doczekac nie moge na fotki :-) ja moze mojemu do konca listopada lub do mikolajkow tez skoncze to tez fotke wkleje :-)

Dziewczyny ja też nie moge się doczekać na fotki waszych pokoików dzieciowych :)))
Zdrówka dla dzieciaczków!!

Ja dziś mam mega mdłości i cały dzień zawroty głowy i nie mam siły :) ale powoli odchodzi, to może jakaś kolacje się lepszą wszamie :)))

Dziewczyny wytłumaczcie mi (bo czuje się juz głupia) jak to jest z tą owulacją i śluzem plodnym...bo cos mi się p*******o z cyklem....11 dc miałam śluz płodny z dodatkiem jakiegos brązowego skrzepu czy plamki 12dc śluz plodny szyjka otwarta...13dc skok temp i jak porównuje z poprzednim cyklem to owu (w tym cyklu) 12-13 dc powinnam miec i ostatnio 14dni po śluzie plodnym przyszla @ a teraz mija 17dni jej brzuch mnie boli jak na okres juz 6dni boje się ze coś mi się tam porobilo jakas torbiel znowu....:-( zwariuje wiem ze nie ma szans w tym momencie na ciąze ale dlaczego mnie tak małpa tak zwodzi i stresuje!!!

Kornelia dobrze pamietam ze masz wizyte teraz w czwartek?
A mdlosci wspolczuje:/ na pocieszenie powiem ze mijaja;-)

Tinus tak naprawde wszystko jest mozliwe! Wiec zacznij od testu ciazowego...a jesli negatyw to moze problem byl z owulacja?

Julia kochana a wiesz jaką mam blokadę psychiczną omijam apteki szerokim łukiem nie wiem czy dam rade kupic :-( a nawet jak ktos mi kupi to chyba bym nie siknela ;/

Tinus to niewiem co ci doradzic...jesli masz opory do testowania no to musisz czekac...albo skontaktuj sie z ginem moze on cos wymysli?
Daj moze jej czas pare dni

Tinus
Ale jak nie sikniesz to sie nie dowiesz ;-) chyba lepiej siknac i isc do gina z problemem niz nie siknac isc do gina ktory skieruje na bete :-D sikaj i sie nie boj jestesmy z toba :-)

Kornelia
Lacze sie w bolu mdlosciowym :-D hmm ale wiesz to na nasze wlasne zyczenie :-D

reklama
Do góry