reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss kochana moja zobaczysz będzie dobrze i we srode nam tu piekne wiesci zaprezentujesz:tak:. A co do naszych związków to powiem Ci, ze przed M bylam w innych związkach w tym najdłuższy był 3 lata, ha o 3 lata za długo, a kiedy M poznalam to wszystko potoczylo się tak szybko i twedy zrozumiałam, ze czasem jest się z kims długo a nie można podjąć decyzji o wspolnej przyszłości i ciezko to przychodzi, a czasem to po prostu przychodzi szybko i wiesz, ze to to hehe romantico classico ale tak jest:-D:rofl2:

Julia dobrej nocki kochana za Twój tescik już zaciskam &&&&&;-)

Jugoslawa kochana ja się nie znam na braniu dupka wiec nie pomoge niestety:happy:

Zouza za zloty strzal &&&&&&&&:-D

A u mnie dalej cisza ha jutro dzien prawdy bedzie. Padam ze zmeczenia, nabiegalam sie dzis troche i na koniec dnia M mnie wykonczyl, faceci to jednak lubia czuc sie w centrum uwagi, a jak tylko poczuja (najczesciej mylnie, ale nawet kobieta to tylko czlowiek i czasem po prostu ma za duzo na glowie i nie jest dla swojego partnera taka jakby chcial) zagrozenie to panikuja gorzej jak kobiety, ale pogadalam z nim i jeszcze pare innych kuracji zastosowalam i mam nadzieje, ze mu wybilam te glupoty z glowy :-D
Najchetniej jutro przespalabym caly dzien :-p

Dobrej nocy kochane :-)

reklama
Witam

Ja zaraz kochane do pracy sie wybieram:/

Jazza czekam na wspaniale wiesci;-)

A ja glupia dzis siknelam na testa...mozecie sie spodziewac co wyszlo:/
Ehhh testy niemoga lezec w domu bo ciekawosc mnie zzera;-)

Hej dziewczyny,

muszę wcześniej spać chodzić, bo wstawanie rano to istny koszmar!
A do tego te wszystkie wiadomości o tym, że system do głosowania wciąż nie działa, o tym, że nie można biletu na IC kupić...Masakra. Jakby nie mogli powiedzieć czegoś pozytywnego, żeby się człowiekowi od rana buźka cieszyła. To nie, same negatywne info :/

julia: zaszalałaś :D U ciebie widzę testy tak bezpieczne jak u mnie biała czekolada z chrupkami :D Co prawda nie sikam na czekoladę, ale sens podobny :D:D:D

jazza: tak jak mówią dziewczyny, @ nie ma jest szansa :)

kornelia: dzięki za poradę :)

Czesc Kochane ja od rana urwanie glowy,latanie,zalatwianie,potem po poludniu do siasiadki pomoc przy rehabilitacji i kolejny dzien zleci...

Julcia moze za wczesnie siknelas...ja dalej trzymam.&&&&

Jazza za Ciebie tez &&&&&&

Korci mnie zeby zmienic avatar [emoji6] jakos ten smutny kot zaczyna mnie wkurzac

U mnie dzisiaj zimno i chmurska jakby mialo sniegiem sypnac.

Buziaki babeczki

Ostatnia edycja:
Hej
Julcia
Zaszalalas z tym testem :-) uszka do gory jeszcze czas :-)&&&&

Jazza
No nie ma @ jest szansa :-D &&&& :-) a co do facetow i zwiazkow zupelnie sie z toba zgadzam :-) ja tez przed moim m bylam 3 l z innym i jak tylko zachorowalam i zaczelam tracic wlosy to dzien przed zareczynami (przed wigilia) bylam u niego ogladalismy tv przytulalisny sie calowalismy. Wstalam pojechalam do domu umylam sie i polozylam do lozka... a tam sms od niego. "Musimy sie rozstac, juz cie nie kocham".... przezylam szok i horror...przez pol roku nie potrafilam sie otrzasnac... moja pierwsza milosc. Do tej pory jak go widze mam dreszcze i zawwsze dziwnie na siebie patrzymy. Przynajmniej ja czuje takie przeszywanie... ale wiem ze byl dupkiem bo zostawil mnie w takiej chwilii kiedy najbardziej go potrzebowalam... nienawidze go!

Aschlee
U nas mowia ze ponoc ma byc ciepla zima z zawirowaniami pogpdowymi :-\ moje dziecko znow sniegu nie zobaczy... aaggrr

Jugoslawa
Nununu mi odkladac dupka jak test pozytywny tak jak kornelia (?) Napisala czym to moze sie skonczyc! :-) padlam z sikania na czekolade :-D:p

Zouza &&&& :-)

No zbliza sie testowy dzien :-)

reklama
A ja już nie mogę się doczekać śniegu, tyle że do nas śnieg dochodzi zawsze najpóźniej i najszybciej znika...

Jazza a jak się czujesz? Bo ja np przed @ mam zawsze kilka objawów.

Do góry