reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
missiiss: hihihi mówisz, że taki trening :D W sumie dobrze. Później nie będę zaskoczona :) Dla fasolki to ja mogę nawet przez 24h spać :D Buehehe...

Haha :-) no powaga :p ja nadal mam mdlosci bleee i przez to malo jem i jestem chyba dalej kolo 3 kg mniej niz przed ciaza ;-) co mi absolutnie nie przeszkadza :-D pozniej sie ostro biore za siebie i osiagne 60-65 kg :-) na cycu pewnie duzo spadne znow :-)

Może niedługo ci przejdą mdłości, w sumie skończysz 1 trymestr. Ale ten czas leci :D
Chociaż są dziewczyny co je bardzo długo trzyma. Są też takie co nie mają wcale :D Karmiąc o wagę się nie trzeba martwić, bo zwykle leci jak szalona w dół, tak jak mówisz :)
Fajnie jak się już ma jedno dzieciątko, bo chyba z drugim wtedy jest nieco łatwiej. Ja to się boję trochę jak to będzie z tym pierwszym :( Czy dam sobie radę, czy będę wiedziała jak...no ale to chyba wszystkie tak mamy :)

Mississ - mam podobnie, całe popołudnie przeleżałam, normalnie brak sił na cokolwiek, może teraz na spacer jakiś wyskoczę chociaż trochę żeby się otrzeźwić bo masakra jakaś dziś :p

Jugoslawa
Obawy sa naturalne. Ale z pierwszym chyba jest latwiej. Bo teraz musisz sie opiekowac i bobasem i starszakiem ktory nie zawsze moze byc wyrozumialy... ja sie tego boje . I corki sie boje miec :p bo jak ja bee dbala o jej tam pipulcie :p u chlopaka latwiej. A jak sie obsra po pachy i jej tam naleci? Tego sie boje :p

missiiss: no z pielęgnacją dziewczynek jest nieco trudniej. A z tą opieką nad dwoma dzieciątkami to masz całkowitą rację. Wyzwanie niezłe. Ale w sumie kto ma dać radę jak nie my? :D:D:D

kornelia: nie wiem jak u ciebie, ale u mnie wieczór dosyć rześki. Idealny na spacer po mglistym dniu :)

U mnie jednak lipa, pada mżawka i ziąb taki przejmujący, nie chcę być chora, jutro skorzystam ze spaceru jednak, a dziś auto :(

Ps. moja łazienka, trochę nie zmieściła mi się w kadrze tel kabina cała z deszczownicą, no i sorry za nieład :p ale lubię mieć wszystko pod ręką :p
DSC_0355.jpgDSC_0356.jpgDSC_0357.jpgDSC_0358.jpgDSC_0359.jpg

Załączniki

• DSC_0355.jpg
    DSC_0355.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0356.jpg
    DSC_0356.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0357.jpg
    DSC_0357.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0358.jpg
    DSC_0358.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0359.jpg
    DSC_0359.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 88
Kornelia
Ja tez cciagle z jaskiem w domu i u mnie tez nadal kropi bbrr. Lazienke masz super :-) ekstra komoda pod zlew! Ja marze o plytkach czarnych na podlodze i biale z czerwonym na scianie :-) tylko moja lazienka to chyba 1/4 jak nie 1/6 z twojej :-D;-) wiec micro bedzie.

Jugoslawa
Dokladnie kto jak nie my!:-D

reklama
Mississ dzięki, akurat tą komodę to kolega stolarz robił tak jak sama wymyśliłam :p ten blat jest super bo ma taki motyw roślinek czy kwiatków z bliska, ale tez kosztował połowę ceny całej szafki :p A czarnych płtek na podłodze juz bym drugi raz nie wzięła, muszę ścierać codziennie a czasem i z 2 razy na dzień bo od podłogowego ogrzewania to każdy pyłek widać :p

Co do dzieciaczków to u dziewczynek trochę więcej ceregieli przy zmianie pieluszki, ale znamy to z własnego doświadczenia :p gorzej z facetami bo ich trzeba nauczyć żeby wycierali od przodu do tyłu, nigdy na odwrót :p chociaż tyle :)

Ostatnia edycja:
Do góry