reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Jugoslawa
Dzieki :-) no juz mialam sie wziac za czyszczenie a tata do mnie gdzie idziesz. To mowie ze mnie juz skreca ze na gorze nic nie zrobione. To kazal mi siedziec z jaskiem i sam poszedl :p ciekawe co wymodzi bo malowac na bank nie bedzie... co do ciastek yo takie byly w duzym pudelku maslane z ciasta francuzkiego posypane cukrem i cynamonem :-D przepyszne i tylko 5 zyla czad!! Bo podobne i jedna trzecia kupowalidmy z m zawsze w biedrze za 5 zl. :-)

Pco
Jak @ sie nie rozkreci to beta albo tesciochy :-) ja plamilam od dnia okresu baaardzo dlugo ale to przez braki w progesteronie chyba bo dostalam big dawke lutki i powoli sie wyciszylo.

Annamaria
Hej dawno cie nie bylo.:-) niezle przeboje mialas i piekny brzuszek :-)

Aaa kawke wypilam tzn. Cappuccino z nescafe pyyyycha :-) jutro zabieram sie za pierogiiiii ruskie z mamuska nalepimy i wrzuce troche do zamrazary :-)

reklama
Hey kobietki .... weekend !
Ja juz zaleglam na kanapie .... chociaż zaraz musze się ruszyc .... mezus sobie parowki w cieście francuskim zazyczyl grr ...no ale to szybciutko zapodam ... kawe zrobilam ale cos nie wchodzi chyba moj organizm ma dosc ....

Jakis ten tydzień rozbity .. przez dlugi weekend i zmeczyl mnie .... no ale wracajac zakupy zrobilam i z głowy ...

No w teatrze na "Meydey" byliśmy ...poplakalam się ze smiechu i potem co mi się przypomnialo to jak down brechtalam dalej ....

Pco oby tescior pozytywnie wyszedł.

Miss współczuję sprzątania po remontowe go ale potem jak pięknie będzie ;-) a mlodzieniec jak rozrabia to chyba lepiej się czuje? A ty to juz z 12tc ? Tak się zastanawiałam dzis a suwakow nie widzę ....

Jula czapa to mnie nawala ;-)

Aniu śliczny malusi brzusio ;-) przejścia widze mialas ! Dobrze ze wszystko sie juz skonczylo ...jak ja ci zazdroszczę tego wolnego-odpoczywaj ile się da ;-) noo maluch jak zacznie fikac to dopiero będzie się działo ;-)

Kornelia super ze zakupy udane ... ja tez czasem lubię .... za to ostatnio porzadki w garderobie zrobiłam co nie noszone-smietnik ....

Jugoslawa noo świąteczne to juz wszędzie jak dla mnie przegięcie ze tak szybko ...

Jula współczuję z tymi godzinami pracy ...grr ...

Jazza nam kiero zapowiedział ze do wigilii żadnych urlopów ... ehh ... weekendy na szczęście wolne ....

Hey dziewczyny mało bywam bo sie trochę dystansuje no i ogarniam chatę .. piotr firanki myje okna sprzatam za szafami i łóżkami ..no ogólnie wszystko to czego prawie nie widać .. :)
No i robię to w ratach bo codziennie mam Małego :)

Trzęsą mi sie ręce dość mocno a właściwie szczególnie prawa .. co to moze byc?? Przechodzi po godzinie np wraca na chwilę i znów spokój na trochę ..
Kupiłam magnez z jakimiś tam witaminami myślicie ze pomoże??

Anulcia
No dzis skonczony 12 tc :-) zaczyna biec 13 ty :-) mam fajna apke na telefonie ktora mi o tym przypomina i ile zostalo jeszcze dni do porodu :-) fajne musialo byc w tym teatrze :-) najwazniejsze ze dobrze sie bawilas :-)

Jula
Bidulo Ty weekendow wolnych nie masz w ogole??

Mnie bania dzis caly dzien napitala to chyba ta pogoda normalnie mgla caly dzien wisiala i tak ponuro i szaro bylo...

Witajcie popołudniowo, wieczorowo :)

annamaria: ładny brzusio :) To się niby tak wydaje, że jak człowiek na L4 pójdzie to ma mnóstwo wolnego czasu. A to właśnie zwykle tak jest jak piszesz :) I czas mija :) A wiadomo co ci było? Jakaś grypa żołądkowa? Czy po prostu czymś się zatrułaś? Kciuki za wizytę. Będzie dobrze :) Niedługo kopniaki poczujesz :D

pco: to może być wszystko :) Mam nadzieję, że to krwawienie związane jest z implantacją zarodka :) Nalepiej na betę iść i wtedy wszystko jest jasne. Może to zbyt wcześnie na test ciążowy. Poza tym one mają różną czułość i czasem dzień różnicy i już jest inaczej :)

missiiss: grunt to dobra motywacja :D sama jestem ciekawa co tam twój tato zrobi :D Muszę obczaić te ciasteczka, bo opis mnie zachęcił i cena :D

anula: parówki w cieście są pyszne :D Mój jadł na szczęście zwykłe, więc robić cudów nie musiałam :) Dobra sztuka to taka do której się wraca. A jeszcze jak poprawiają humor to rewelacyjnie :) Ja też mam czasem ataki śmiechu :p Co do świąt to ja też uważam ze za wcześnie, zwłaszcza, że u mnie to mikołaje były jeszcze przed zniczami na 1.11 :/ Co do urlopów - może do wigilii nic, ale za to po świętach? Może się jakoś odwdzięczy? Ponoć są na planecie dobrzy szefowie :D

watpliwosci: widzę, że działacie pełną parą z porządkami. Co do trzęsącej ręki to ja miałam kiedyś podobnie i było to od tego, że mi kawa wypłukiwała magnez i te inne pierwiastki co potrzebne są do odpowiedniego napięcia mięśni. Witaminki i magnez powinien pomóc. Może też to być z przemęczenia i stresu. W zasadzie różne są możliwości. A z tarczycą masz wszystko dobrze? Bo to też chyba może mieć związek.

Mnie też głowa bolała przez większość dnia :/ Niech ta pogoda się schowa wreszcie. Niech się zdecyduje czy chce być wiosną, jesienią czy zimą, bo ta przejściowa jest makabryczna. Udało mi się mieszkanie trochę ogarnąć. Swoją drogą jak na tym dupku będę się tak dalej czuła to normalnie koszmar. Usnęłam na siedząco dzisiaj :/ Czuję się jakbym miała z 90 lat z tym zmęczeniem.

A ja tak z ciekawości ... luteina ktora gin przepisuje to o jakiej mocy ?
Bo tabsy takie cos ala witaminy na oczy mam z luteina i jej tam 8mg ...

Gosci mam ehh ... meczyk ogladamy .... chipsy ... te sprawy ;-)

reklama
Jugosllawa
Ciadtka sa czadowe :-D a do dupka sie przyzwyczajaj bo tak sie czlowiek w ciazy czuje ;-) wiecznie senny mdli i w ogole.

Watpliwosci
Fajnie ze czas sobie wypelniasz zajeciami to dobrze :-) co do rak wlasnie mg z potasem. A jak nie pomoze to doktorek napewno cos przepisze.

Anula
50 mg i np. 100 mg ja mam ta wieksza. Relaksuj sie ;-)

Do góry