reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula @ sie rozkrecila?:-(

Miss musisz myslec pozytywnie;-) bedzie dobrze innej opcji niema;-)

Troszke w domu sprzatam i probuje jak nawiecej czasu spedzic z corka!
A wogole dzis rano sie obudzils i mowila ze ja gardlo boli...oby sie nie rozwinelo bardziej

reklama
IMG_20141108_125909.jpg cioteczki oto Franuś :tak: na razie zdjęć więcej nie mam, ale jak dojdę do siebie to coś popstrykam :-)

Załączniki

• IMG_20141108_125909.jpg
    IMG_20141108_125909.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 75
Kornelia ide na 14 ciachac wlosy ;-)

Pco lacze się .... ja juz się poddalam .... nie staram się .... koniec ... moj czas i cierpliwość sie skonczyly ...mężowi nawet nie mowie bo i po co ... i tak nie zrozumie ....

Bede wam oczywiście kibicowala ....

reklama
hej dziewczyny,

anula: wredna @, nie miała kiedy przyjść :/ Eh ile to razy musimy się zasmucić zanim się doczeka tych dwóch kresek :(

missiiss: współczuję kłopotów ze snem. Może po pozytywnej wizycie wszystko wróci do normy. Musisz myśleć pozytywnie, albo czymś odciągnać myśli <przytul> Weekend szybko zleci, a potem do środy już szybciutko.

julia: ja będę testować 27 dc albo 28 dc co wypada 23 lub 24.11. Myślicie, że jest sens wcześniej? Niby przy cyklach 28 dniowych bardzo wcześnie można zacząć. Zdrówka dla córci :)

mychunia: śliczny chłopaczek :D Ile już włosków ciemnych ma :D Normalnie do zacałowania taki cukiereczek :D A jak ty się czujesz?

ania: co u ciebie? jak sie czujesz?

pco: eh...niezbyt się zaczyna nasze wspólne testowanie. Może następny będzie owocny, kciuki :)

Mnie dopadł chyba jakiś pms. Strasznie szybko się denerwuje :/ Mam wrażenie, że mi tak wszystko w środku buzuje :/ W sumie by pasowało, bo dzisiaj 19 dc.

Do góry