reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

kornelia: wow! ile przestrzeni masz w łazience :D Podoba mi się pomysł z półkami koło kibelka. I szafka piękna, a przede wszystkim pojemna. Fajnie móc zrobić sobie meble, które od a do z samemu się wymyśli :) Co do czarnych płytek to nie wiem jak jest, ale mam kilka czarnych regałów/komód/półek i jest kosmos z kurzem! Już przywykłam do ich częstego odkurzania :)

Co do przewijania to u chłopców też więcej niespodzianek nas może spotkać :D Zwłaszcza jak się coś się coś wyjdzie z pieluszki :D Może być ciekawie :D Hihi...bobasy są pocieszne :)

reklama
No ja nie mam podlogowego ogrzewania :-D i w sumie tak malej lazience jak bede scierac to co mi tam ;-) mebli napewno z czarnymi blatami nie kupie bo wlasnie brat mial i masakra co chwile kurz! Oszalec moznabylo. :-)
Moj jasiek to sie kiedys obsral po sam kark. A w szpitalu jeszcze jak go przzewijalam zaczal srac i dostalam po twarzy blee :-D haha nigdy tego nie zapomne:p

missiiss: hihihi niezłe masz wspomnienia :D będziesz mogła mu opowiedzieć jak dorośnie :D Taaak przy dziecku powiedzenie "zasrać się po pachy" nabiera nowego, rzeczywistego znaczenia :D:D:D

Jugosława dzięki :) na szczęście blat sobie wzięłam już biały :p a miejsca jesto rzeczywiście sporo :) jeszcze pralka się zmieści i wanienka dla dzidziusia niedługo :)

A bobasy rzeczywiście są mega pocieszne :) ale, że tak powiem swojego bobaska gó*no jakby mniej śmierdzi niż obcego :)) i trzeba to zrobić i człowiek się przyzwyczaja :) a ja miałam swoją pierwszą przygodę jak miałam 16 lat zostałam sama z bratem ciotecznym - 7 miesięczniakiem i był chrzest bojowy - wieeelka kupa, takiego miałam stresa, że mu tyłka nie posmarowałam maścią i pieluchę tyłem do przodu założyłam hahaha ale przynajmniej dupkę miał czystą :p

kornelia: powiem szczerze, że mnie zapach kup jakoś nie przeraża. Nie obrzydza, ani nic z tych rzeczy - ku uciesze dzieciatych znajomych :D Nawet ich kolory i wielkość mnie nie przeraża :) A wiadomo, że własna pociecha to trochę inaczej. I kupy czasem nawet czasem fiołkami pachną :D

A u mnie melduje ze juz po nadziei ... plamienie sie zaczelo ... wiec @ się rozkreca .... no ale wiedzialam ze tak będzie. ...

Watpliwosci kochana bierz magnez jak niepomoze to idz to skonsultowac z lekarzem. Moze odwiedzisz moj domek i posprzatasz mi tak ladnie?;-)

Miss kochana a no widzisz ze ciezko z wekeendami, to jest zalezne od grafiku:/
Ale ten czas zlecial juz 13tc;-) jeszcze troche i poznasz kto tam mieszka;-)

AnnaMaria milo ze sie odezwalas;-)
A faktycznke jest ze jak masz wolne to masz tyle rzeczy do ogarniecia ze tak naprawde niema kiedy odpoczac:/

PCO idz na bete bedzie wszystko wiadomo;-)

Jugoslawa napewno dasz sobie rade;-) zawsze ktos doradzi;-)

Miss a widzisz a ja niewyo brazam sobie pielegnowac jajek chlopca haha

Kornelia piekna lazienka;-) ta mozaika boska;-)

Anula a moze to implantacja? Oby nie @...:/

Hej

Anulcia
A to @ durna :-\ &&& za kolejny cykl! Wwwrrrr

Julcia
Ale u chlopca nic nie trzeba pielegnowac ;-) i mozna go wyciedac w kazda str ktora chcesz :-)

Przygody z kupa sa the best :p ale plus taki ze dobrze ze mdlosci sie po ciazy nie ma bo to by tragedia byla haha ;-)

Jej znow dzis nie moglam spac od 3-4:30 :/ i snilo mi sie ze ur w 24 tc.... wali mi na mozg od tego czekania czy wszystko ok. Masakra tak sie martwie a gdzie jeszcze do srody....

Milego dnia :-)

Witam

Ja dopiero sie obudzilam...

Miss moze masz racje jeszcze chlopca nieogarnialam;-)
Moj maz to by dziewczynke chcial,chlopca by niechcial....ale dla mnie piorytet zeby zdrowe bylo no i zajsc w ciaze...bo narazie ani slychu ani widu:/

A kto na czasie jeszcze testuje?
Jugoslawa a ty kiedy robisz test??

reklama
Dzień dobry ...

Jula no ja odpadam ... ale bede wam kibicowala ....

Miss kurcze oby czas do wizyty szybko zlecial,zebys się już nie stresowala ....

Do góry