reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
missiiss: zdrówka życzę. Coraz więcej z nas coś pobiera. Witaminki dziewczyny, jedzmy witaminy :D

jazza: w ciąży trzeba dużo spacerować, to sobie człowiek odbije :D A po urodzeniu jeszcze więcej :D

ania: o rany! normalnie jakiś koszmar miałaś :/ na szczęście fasolka silna i przetrwała. Odpoczywaj i wracaj do sił.

anula: dobrej nocy :) Mnie też cycki ostatnio bolą i nie mogę spać na brzuchu...dzisiaj trochę mniej, ale wczoraj i przedwczoraj :/ Zazdroszczę takiej sąsiadki jak ty :D

Dobrej nocy dziewczyny.

Ania dobrze, że wszystko ok, trzymaj się tam! :)

Mississ zdrówka!!

Jugosława, Anula - a mnie jak teraz bolą, to uuuuu :p nigdy nie miałam takich baniek ciężkich i bolących, dotknąć nie można :pP

Ja juz w domku leze w lozku, zmeczona jestem:/

Anula88 trzymam kciuki za Ciebie&&&& na kiedy masz termin @?

Jazza normalnie maz dba super o zone;-) zazdroszcze;-)

Akatsuki no wspolczuje sytuacji w pracy, ale moze za chwile bedzie lepiej?
Biedna coreczka z tymi zabkami...
Pewnie corka cie zmienila;-)

Jugoslawa masz racje szis bardzo duzo ludzi bylo na zakupach...pewnie wiekszosc korzystala z wolnego;-) nie to co ja;-)

Kornelia to kiedy do gina sie wybierasz?;-)

Miss:****** wiem wiem pisalas;-)
Mam nadzieje ze jutrzejszy dzien bedzie dla Ciebie lepszy;-)

Jazza to tez u Ciebie nieciekawa sytuacja w pracy;/

Ania o kurcze ale mialas przeboje!:/ zdrowka kochana i oby sie juz nic zlego nieprzytrafilo!!

Anulaa moze razem bedziemy testowac?;-) na kiedy data?
Hmmm teraz ty mi robisz smaka na kopytka i chyba jutro jeszcze raz zrobie;-)

Kornelia przez jakis czas beda takie...pozniej sie unormuje i niebeda tak bolaly piersi;-)

A ja juteo mam plan ukladania rzeczy w pokoju corki, mialam dzis karnisz kupic ale niemialam weny:/ no nic w tygodniu skocze.

Dzień dobry ;-) ja juz po spacerze z piesiem ...nie chcialo mi się no ale coz ..dziecko wstalo po 7 to i pies tez ... stary kima .... mgla u nas ... a jutro do pracy grr ... chociaż przerwa dluga to i nawet trochę mi sie chce ;-)

U nas to zazwyczaj tak sie obdarowujemy jak gotujemy ;-)

Ania jak samopoczucie dzisiaj?

Miss jak gardlo ? Mi mlody cos kaszlec zaczol od rana .... zaraz mu cos zapodam zeby sie nie rozlozyl ....

Kornelia u mnie z cycem dzisiaj spokój poki co bo uwolniony " nośnika jeszcze nie zalozylam".

A tak z innej beczki bo zapytać mialam jak wlosy ? W sensie dużo roboty z układaniem ?
Dalej sie czaje ale juz sama nie wiem czy zapuszczac czy ciachnac.

Jugoslawa jakie plany na dziś?

Jula ja ci powiem ze ja znowu nie wiem ... dzis jakos z 23dc albo cos kolo tego ... zresztą ja raczej nie mam co testowac ;-) a ty kiedy planujesz?

Witam

Kornelia to trzymam kciuki za wizyte;-)

Anula a srednio ile masz dni cykl?
Wiesz co niewiem kiedy zatestuje? Obiecalam sobie ze za 14 dni ale niewiem czy wytrzymie;-)

Ja wlasnie sie obudzilam, i wstaje z bolem glowy:/

reklama
Jula sprawdzilam ... dzis 25dc ... to jeszcze plus minis 10 dni do @ ... ostatnio cykl 37 .... a przed ostatnio 31 .... wiec cholera wie kiedy się spodziewać ... kiedy ovu byla ... tego nie wie nikt ... no ale u mnie raczej marne szansę ... bo przytulanek mało było ... power to tak od 19dc do wczoraj ;-) .... a tak to sporadycznie w 13dc i jakos hmm ok 16-17 .... hehe taka moja sexualna historia ;-)

Do góry