reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jazza smacznie brzmi to sosiwo z mięta ;-)

Kiedys czesto mialam uszy zapchane grr a ból ucha to juz wogole masakra ...

No tak bywa jak mowisz .. raz i juz ...wiec juz wiem dlaczego się tak uparlam ze nic tego bo malo intensywnie w tym cyklu niz jak zawsze .... kuruj sie ;-)

reklama
Jugoslawa tak, dobry, sexy zestaw potrafi podnieść na duchu :-)
Anula mam nadzieję, że szybko ucho się wyleczy :-)
Jazza :-)
Ania - będzie dobrze, najważniejsze że z dzidzia ok, ja na twoim miejscu bym poszła chyba do tego gin :-)

Kornelia fryzurke zrobilas super ale ja bym w takich wlosach miala duzo pracy bo moje wlosy to siano:/

Jazza a wiesz ze niechcialo mi sie ukladac?:/ pokoj niekompletny , musze jechac jeszcze raz do ikei po lampe, karnisz i reszte mebli bo jakos jak niema wszystkiego to jakos wziasc sie za to niemoge:/
No juz widze jak nowa bielizna zrobi u Ciebie furore;-)

Ania to powinnas upiec tam u Ciebie takie rogaliki;-)
Ja kupilam ale ceny powalaja za 4 rogaliki zaplacilam 17zl:/ ale z tej cukierni uwielbiam
A kiedy masz te wizyte u polskiego lekarza? Teraz w sobote?
Bo jesli teraz to moze warto przelozyc na pozniej wizyte, bo usg juz mialas i wiesz ze jest wszystko ok;-)

Ufff ja już po spacerze :D Ładną mamy jesień :) Kolorowo w lesie było.

ania: dobrze, że jest poprawa. Znaczy wszystko idzie w dobrym kierunku i wraca do normy. Teraz widziałam, że rogale marcińskie można było na allegro zamawiać :D Co do wizyty u polskiego ginekologa to zależy od ciebie. Jak sie czujesz u tego lekarza co byłaś. Czy jesteś spokojna i tak dalej.

kornelia: goście w końcu pójdą :D Zawsze możesz ich poczęstować przesoloną zupą albo kawą z solą:D Może szybciej pójdą :D

Teraz będę grillować mmięsko na jutro. Zrobię coś a la kebab. Posiekałam drobno i zamarynowałam przez noc. Jutro będzie jak znalazł do domowej roboty pit albo ryżu. Zobaczymy czy będę miała wenę robić pity.

kornelia: bo oni tak mają. Zawsze znajdą dogodny moment na podniesienie nam ciśnienia :D Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko się pogodzicie. Z zabawnych historii - mój ostatnio jak kupił 10 jaj to wchodząc do mieszkania rzucił torbę na ziemię...ha! Na szczęście tylko 3 jaja poszły. Stwierdzam, że większości sprzeczek można uniknąć, gdyby tylko mężczyzna trochę pomyślał :p Pewnie oni tak samo mówią o nas :D

reklama
No tutaj to jest ciezki charakter, jak coś nie po jego mysli to się rzuca :p ale pojechalam do rodziców, on ochłonie to jeszcze przyjdzie mnie przepraszac jak zawsze :p dobrze, ze mam blisko

Do góry