reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry,

anula: widzę, że intensywnie dzień zaczęłaś :) U nas dzisiaj o dziwo słonecznie! To chyba nagroda za wczoraj. Jak byłam na spacerze wieczorem to tylko jak się ludzi mijało to każdy narzekał na mgłę :D Miły zwyczaj z obdarowywaniem się ugotowanymi potrawami :) Moje plany na dziś to pełna rozpusta :D Mamy w planach spacer po lesie i jedzenie łakoci - rogali marcińskich. Mamy też zrobić listę prezentów dla rodziny, bo w tym roku chcemy to załatwić w listopadzie. Wieczorem jeszcze ogarnę nieco mieszkanie. Chyba tyle :)

julia: przyjemnego układania rzeczy w pokoju córki :) Ja też wstałam z bólem głowy, ale sam przeszedł. Może i tobie przejdzie. Mam nadzieję :)

missiiss: jak gardziołko?

ania: jak się czujesz? emocje już opadły? wybierasz się jeszcze do polskiej kliniki czy zostajesz w tej co byłaś?

akatsuki: jak samopoczucie dzisiaj? jak ząbki córci?

kornelia: może jakieś okłady na cyc? Kiedyś czytałam, że chłodne okłady pomagają :)

U mnie kolejny dzień staranek. Jednak seksowna bielizna jest niezawodna :D
Mam 15 dc i od jutra biorę progesteron. Swędzą mnie brodawki...a najbardziej prawa. Wrrr...

Jugoslawa milego działania.

Ja juz rosół wstawilam bo mlody uwielbia a źle się czuje. Zasnol przed 10 .. juz nie pamiętam kiedy tak spal.

Jugoslawa leze sobie jeszcze w lozku ale nieczuje juz bolu;-)
Trzymam &&&&& a mowilam ze bielizna dziala na faceta;-)
U nas tez ladna pogoda wiec musze podniesc tylek z lozka i sie ubrac a po obiadku wybrac sie na spacer z corka i mezem;-)

Anula rosolek mielismy w niedziele dzis jest kurczaczek na obiad;-)

Anula ja swoje uwiezilam bo do rodziców się wybralam hehe :-) a wlosy ok, mało roboty, same się układają a jak nie to trochę na szczotce susze i jest fajnie :-)
Też bym zjadła rosół, ja dziś z mama robie gulasz stroganov :-) tak za mną chodził gulasz a mama chyba mi w myslach czytała :p

Btw. Zdrowka dla syncia :-)

Julia & anula &&&& za kilka dni za testowanie :-) ja mialam też dopiero w 25dc owu i wyszlo :-)

Jugoslawa dzialajcie dobrze, bielizna się sprawdza :-)
Mississ jak tam??

Jula u nas podsmazane kopytka z pulpecikami w sosie pieczarkowym ;-)

Kornelia strogonov mmm ... no a ovu dosc pozno no no ... ale nie napalam się ;-)

Witajcie kochane:-)

Jugoslawa o wlasnie w ciazy sobie odbijemy hahav:-)

Anula u mnie tez od niedzieli królują kopytka, narobiłam wiecej, aby mieć spokoj od gotowania, bardzo lubie pichcic, ale jak chora to nie mam werwy hehe, a do nich zrobiłam pulpety z ryzem i mieta w sosie cytrynowym z natka pietruszki heheh bardzo dobre i zdrowe.
Zaciskam kciuki u Ciebie za niepodzianke, kto wie kochana kto wie. A co do ilości przytulanek to roznie z tym, bo moja kolezanka miala tak, ze tylko raz w cyklu był seksie, jakos tak w polowie, bo klocili się z chlopem i z tego złotego strzalu dwie krechy, wiec nie wie niktv:-D

Missiiss jak samopoczucie kochana ?

Julia milego układania rzeczy w pokoju corciv:-)

Jugoslawa u nas tez sloneczko, tylko jeszcze dzis zostaje w domu, aby jeszcze się wygrzac i podleczyc. A z seksowna bielizna to prawda, ze zawsze niezawodna, ja ostatnio kupiłam taki fajny zestawik, krociutka koronkowa koszulka bardzo sexy, miałam w ten weekend przetestowac, ale się rozłożyłam, ale co się odwlecze to nie uciecze hahaha, tlyko, żeby mój M zawalu nie dostal:-D:-D:-p

A ja dzis lepiej sie czuje, tylko uszy jeszcze zapchane i czekam az w pelni sluch odzyskam, ale dzis we mnie znacnzie wiecej wigoru. No to wracamy powoli do zywych :-D i trzeba cos zmajstrowac, bo ja jak czegos nie zorbie szalonego to chora chodze :-D:-D

Co do bielizny, to ja uwielbiam koronkowe staniki i do tego w komplecie jakieś ładne majtki. Nie wiem czemu, ale jak zakładam taki komplecik to czuję się mega seksownie :D A jeszcze jak majtki dobrze dobrane to i figurę wymodelują :D

jazza: mnie ostatnio też coś ucho zatkało, a jak się okazało, to było przez znieczulenie u dentysty :/ Jakoś tam gdzieś blisko było. Na szczęście przeszło. Przyjemnego psocenia :D:D:D

kornelia: strogonowa uwielbiam :D Mniam!

Ja mam dzisiaj w menu żurek z jajkiem i kiełbasą (mąż mnie tak męczył o to), a na drugie warzywka w sosie pomidorowym z soją. Tak dla kontrastu :)

reklama
Hej Dziewczyny
Dopiero teraz sie odzywam bo po wczorajszym dniu spalam jak zabita i z lozka wstac nie moglam
Dzis sie czuje juz lepiej rano jeszcze slaba i bolalo ale teraz juz ok

Co tam u Was?
Widze ze pyszne obiadki robicie

Jugoslawa zazdroszcze Ci takiego dnia Brzmi jak marzenie a Rogali Marcinskich nigdy nie jadlam a od lat mi sie marza

Julia widze ze Ty tez rodzinny dzionek planujesz :-) milego dnia zycze

Miss jak sie czujesz?

Jazza ciesze sie ze lepiej sie czujesz Zabaw sie troszke napewno Ci pomoze :-D

Kornelia Ty szczesciaro strogonov niam niam daj troszke

Anula rosolek napewno dobrze zrobi Zdrowka zycze dla Synka

Uwazacie ze powinnam i tak pojechac do tego Polskiego ginekologa?

Do góry