reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula ja tez mam ogolnie dzis lenia;-)
Maz na dzis konczy bo w nocy w trase jedzie dokonczymy we wtorek..
Ja jutro tez maraton mam bo jade do lekarza od rana pozniej prosto do pracy:/
Za Ciebie rowniez&&&&

Miss to nieciekawie jak masz takie omdlenia:-( mam nadzieje ze sie wiecej nie powtorzy!!

Kornelia mam nadzieje ze kolezance nic powaznego sie niestalo!! Zdrowka!!
Milej imprezki;-)

reklama
U nas tez okrutna mgla byla wieczorem .... powiem Ci ze taka samotność robi dobrze ;-) ... reset niekiedy wskazany ;-)

Julia dzięki, na szczęścię nic ale auto skasowane :-/ anula ja wiem, bo mój co 3ci dzień chodzi do pracy na 24 godz i wtedy mam spokój :p

Julcia
Czy mdlosci moga byc od tego hmm dobre pytanie o_O nie mam pojecia. Ja tez chetnie zobacze pokoik cory twojej.:-) jak skoncze ten remont ktorego mam po dziurki w nosie juz to tez wkleje fotki co tam nawymyslalismy :-)

A co do moich zaslabniec to nie przejdzie bo ja tak mamodmalego ale wtedy b. Zadko tylko w upaly i po dl. Bieganiu na wfie... a w ciazy mam nasilone.
Dzis to mnie strasznie mdlicholera martwie sie :-\

Anulcia
No wizyte mam dopiero 19 tego i musze spr wczesniej bozwariuje i tylko bede sie denerwowala. Fajny taki reset az zazdroszcze ja bym chetnie zrobila sobie reset od malucha i starego. Za pare lat bede jaska do tesciowej na tydzien dwa wysylac to odsapne ;-) ale az zazdroszcze relaxu :-)

Kornelia
Oszczedzaj sie tam ;-)

Ide skrobac ziemniory... u mnie dzis miecho z rekawa tzn. Cycki i palki plus suroweczka. Ale nie wiem czy cos tkne....

Mississ jeszcze zatesknisz za pieluszkami jak ci kawaler urosnie i będzie wolal inne dziewczyny zamiast mamusi :p a ja dziś bez obiadu bo w gościach zjem, także lenistwo :p

Kornelia
Juz tesknie :p bo jasko ma 4 latka i grzeczniekszy byl jak nie chodzil i nie mowil :p

Zakochalam sie w ed sheeran give me love... czy jakos tak.... w mam talent ta spiewala jedna to i se dzis wlaczylam. :-)

Anula88 u nas tez straszna mgla byla;/ dzis tez jakas beznadziejna pogoda...

Miss pokaze pokoik ;-) moze meble da mi sie dokupic za tydzien zobacze czy utrzymie oszczedzone pieniadze;-)
Mdli? Ehhh wspolczuje:/ ja pamietan jak od rana do wieczora tak do 14tc:/

A my dzis jednak sosik, piersi z kurczaka i szagoweczki zrobilam;-) do tego ogoreczek,juz po obiedzie jestesmy;-)

Kornelia masz racje, ja sama widze ze jak corka robi sie samodzielna...powiem ci ze na sama mysl ze kiedys mnie niebedzie potrzebowac przygnebiam sie:-( ehhhh

Jula "szagoweczki" ze co?

A co ja mam powiedzieć ...mlody zaraz 8 lat skończy ...pisze,czyta,liczy ... wczoraj za życzył sobie żel do włosów ... niedawno w pieluchy robil a teraz juz się tak wstydzi ze do łazienki nie pozwala wejść

Anula88 to sa ziemniaki ugotowane duszone polaczone z maka i jajkiem i takie paseczki robisz i do wody wrzucasz;-) nieznasz? Niewiem jeszcze jaka nazwa temu towarzyszy:-D
Ehhh te dzieci szybko nam rosna

reklama
Do góry