reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mam nadzieję, że wyjdzie pyszny! Już leżakuje w lodówce.
A powidła śliwkowe własnej roboty, więc nawet jak piernik nie wyjdzie to powidła będą pyszne :D

A może pękł właśnie? Mnie tak wczoraj i przedwczoraj kłuło. Dzisiaj spokój. Tak samo z plamieniem.
Szkoda, że temperatury nie mierzę :/ A twoja tempka jak? Jutro do lekarza idziesz o ile dobrze pamiętam? Będziesz wszystko wiedziała :)

Jeszcze na wieczór zrobiłam placki z cukinii, bo leżała odłogiem w lodówce.
Uwielbiam to warzywo! Ma tyle możliwości!

reklama
Jugoslawa moze peka..mam taka nadzieje ale chyba jak dzis peka to na ciaze niema szans bo pecherzyk pewnie teraz ma ponad 3 cm...wiec niewiem czy w takich przypadkach sie moze zaplodnic:/

Miss ty moja ekspertko co sadzisz?;-)

Tak jutro mam wizyte, w sumie boli troche tam wiec cos sie dzieje...tempki niemierze, troszke zaluje:/

Jugoslawa ty jestes w polowie cyklu?

Hej Dziewczyny

Widze ze tu o pysznych rzeczach piszecie az mi sie znow jesc chce hihi :-D

Mam do Was pytanko od czwartku biore ten antybiotyk na moje zakazenie i dalej mnie boli czy to normalne czy powinnam isc do lekarza i oznajmic ze nie dziala lekarstwo

Julia: ja w 13 dc obecnie jestem. Cykle mam zwykle 28-29 dniowe tzn. teraz po obniżeniu prl. Wcześnie to różnie bywało :D
Jutro się wszystko okaże. Ja czytałam, że po clo to różne są wielkości pęcherzyków, więc zapewne wszystko jest możliwe.
Na szczęście każda z nas jest ciut inna, więc zawsze według mnie jest nadzieja :)

Kciuki zaciśnięte mam :)

Ania antybiotyk na pecherz bierzesz? Hmm no juz powinno mijac, dla pewnosci tez bym poszla do lekarza sprawdzic

Jugoslawa a no przypomialo mi sie ze ty tez na obserwacji;-) dzialajcie;-)
A moze tez u Ciebie peknal wiec &&&&&&

ania; ja to mam dzisiaj wenę na kucharzenie, więc tak pichcę co mi podejdzie na myśl :D
A co do leków to mogą nie działać. Jak boli to ja bym poszła do lekarza.
Obserwujesz spadek wielkości bólu?Może masz jakieś delikatne proszeczki i dlatego wolniej działają.
Czasem antybiotyk może nie działać, bo np. jest na inną grupę bakterii przewidziany.

julia: tak, też na obserwacji jestem.
Kciuki za jutrzejszą wizytę.
Ja się zaczęłam stresować, że akurat teraz muszę tego zęba robić :/
Pewnie za tydzień trzeba będzie rtg zrobić, teraz mam zatruty ząbek, znieczulenia....jednym słowem cała tablica mendelejewa :/
No ale tak wyszło :(

Kochana przerabialam kanalowke wiec wiem o czym mowa:/
To najwyzej z tym zdjeciem rtg sie wstrzym...a znieczulenia pros dla kobiet w ciazy, sa ciut drozsze ale nieszkoda...mi gin mowil ze spokojnie na znieczuleniu moge robic zeby w ciazy;-)

Chyba tak będę właśnie robić. Dzięki za info :)
Po tej akcji nie jestem pewna jak pozostałe zęby. Może też mi babka źle oczyściła zęba i zaraz się okaże, że próchnica zjada :/ A wszystkie zęby leczyłam 3-4 lata temu, a potem na przeglądy regularnie chodziłam :/ I tak się sypnęło :/
No nic - głowa do góry, cyc do przodu. Nie ominę tego.
Poza tym to pewnie tak jest, że zawsze coś wypadnie. Same 9 miesięcy ciąży to długi okres i dużo się może przyplątać.
Damy rade!

reklama
Do góry