reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula88 bardzo sie ciesze ze wrocilas do Nas:-D
Skad takie nastawienie kochana?:/
Moze nic jeszcze straconego...a kiedy masz owu?
Anula88 glowa do gory:*

Miss my o 14 probowalismy;-) bo poz iej pelna chata , remont on alkohol wiec wiesz ..;-)
Pewnie jak chcesz bys spokojniejsza to idz na to usg;-)

Dobra wstaje maz rosolek robi;-)

reklama
anula :*

Ja czekam na koniec @
Potem szybko 17-go do gina, z wykresmi, pytaniami i nadzieją :-D

Potem dajemy czadu a potem albo prezent na mikolaja albo czekaj do BN :-)

Tort robie czekoladowy. Na obiat do babci i ciotki T wiec trzeba tez cos do kawy dorzucic. Tylko w kuchni 2x1 to dostaje juz szału :-D

Jula a dlatego ze dzis 23dc ... cholera wie kiedy ovu byla ... z przytulankami marnie w tym cyklu ... i tak o ;-) ....
A kiedy @ to nie wiadomo .... nic wspomagajacego nie zapodaje zadnego inofoliku ani nic ....

Zapodaj fotke mebelkow ?

Zouza mmm uwielbiam wszystko co czekoladowe ;-)

Pisalam pisalam i omdlenie mialam... w ogole tak z niczego lezac na kanapie :-\ znow mam wieksze natezenie tego badziewia w ciazy i teraz conajmniej godzina bedzie mnie glowa bolala ...

Dzieki ze pyytacie, brzus ciut boli jeszcze ale nospe biore i jak sie uda to zapisze sie gdzie do jakiegos gina ale moze nie do tej baby co do niej chodzilam na poczatku blisko mnie bo ona dziwna jest...

Anulcia
Czesto bywa tak ze sie nie apodziewamy ze cos moze byc a tu niespodzianka :-) trzymam kciuki zeby jednak sie udalo :-)

Ze starymi juz tak jest moj to wiedzial i czul sie jak sam to okreslil kiedys jak buchaj rozplodowy wiec lepiej nie mowic ;-)

Zouza
Zjadlabym ciacho takie. Musze sie wziac za tort niedlugo dla mlodego ale w ogole zaczynam sie zastanawiac czy zrobie mu w tym roku urodziny... kasy malo i to przed swietami. Do bani.

Przepraszam jakis wisielczy humor mam :-\ glowa i brzuch mnie bola i zla jestem na starego jeszcze...

Jeszcze musze cos na obiad wymyslec i ruszyc tylek do sklepu... dajcie mi troche sily laseczki!

Miss " buchaj rozplodowy" hehe usmialam się ...
Odpoczywaj kochana jak najwięcej .... moj stary na rajd samochodiwy pojechal a ja leze książka i tv ... i nie wiem ba czym się skupic wiec bb ;-)

Na obiad zapodam ziemniory i kotlecior z piersi ... tyle ... nie chce mi się kombinować ....

Idz kochana moze di gina ... a kiedy masz wizytę kontrolna?

Miss oj tam zaraz gruba:p

Melka no masz racje;-)
Tylko czasami jestem zmuszona mu powiedziec bo jego w tygodniu niema;/ wiec trzeba powiedziec...teraz umowilam sie ze bedzie zjezdzal do domu bo ciezko zgeac dni plodne z wekeendami haha...trudno;-)

Zouza no to mam nadzieje ze uzyskasz odpowiedzi i podpowiedzi;-)
Torcik? Mniam ale czekoladowy to niemoje smaki;-)

Anula88 no to teraz czekamy;-)
Ok wrzuce fote mebli ale troszke pozniej bo teraz jeszcze umieszamy, trzeba powiesic szafke itd...
Ja na obiad mam rosolek i piers z kurczaka z ziemniaczkami;-)
Podrzucsm mi troche sil:-D

Anula88 hehe takie same obiadmy mamy hehe;-)
No moj majsterkuje w pokoju mlodej, ja tan z doskoku i troche porzadkow robie...

Miss kurde mdli mnie troszke od wczoraj...bleeee powiedz mi czy to tez na ten pecherzyk niepekniety moze byc?!
Czasami zakluje mnie ale z lewej steony a pecherzyk z prawej strony:/ a przez chwile mialam nadzieje ze moze peknie a potem mysle przeciez to nieta strona haha
No bo bez jaj ze moze przez ciaze haha;-)

Jula no to czekam na fotke ... ja mialam w planach porzadki w szafach porobic ... ubrania ogarnąć ... jakaś selekcja .... ale poki co lenia mam ;-) ....
Mam nadzieje ze mezu sie dostosuje i na znak będzie ... ale to w drugiej kolejności bo trzymam kciuki za ten cykl ;-)

Dziewczyny ciężko was nadrobić, wczoraj cały dzień na uczelni a dziś seminarium odpuscilam bo kiepsko się czułam, a ciężko się jechalo mi rano mgły a wieczorem ciemno i mokro, ale dałam radę a kumpela moja nie dojechala na zajęcia bo wypadek miala :-( a w nocy mężu z bratem i kumplem boks oglądali to nie mogłam spać :p a dziś mam u siostry 18stke :-)

Anula trzymaj sie!! Ja &&&% za ten cykl, może jednak?? :-)

Missiiss kochana ty uważaj na siebie i masz racje idź do lekarza, dbają o was! :-)

Kornelia dzieki
.. udanej imprezki ... a mezu wczoraj mial meski wieczor ... a ja sama ale dobrze mi z tym ;-) filmy,łóżko ,cisza i spokój ;-)

reklama
Ja to od 5 na nogach wczoraj, cały dzień ba uczelni i jazda samochodem w złych warunkach 2 razy po 130 km to padlam o 21 a potem tylko hałasy zza sciany mnie budziły :p anula też bym chciala taki wieczór ;-)

Do góry