reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam wieczorowo;-)

Wlasnie skonczylam skrecac mebelki Melusi padam...a pelna chate mam;-) znajomi na walke czekaja;-)

Miss aa to rozumiem, a dziekuje , milo by bylo Ciebie zobaczyc;-) bo tam nic niewidze;-)
Wazne sa checi kochana mam nadzieje ze zdarzycie z remontem, my tez musimy odswiezyc salon, kuchnie i korytarz...

Zouza pizza pieknie wyglada, moj mezulek na wieczor mial plany zrobiv ale wybilam mu ten pomysl bo kiedy??!!;-)
I w sumie niedawno skonczylismy, maz malowal a ja meble sama skrecilam;-)

Hmm wszyscy pija, ja tam sie wstrzymalam w razie czego...ale jesli nic z tego to sobie odbije hihi;-)

Julcia
Przeciez na profilu mam dwie foty swoje z kwiatkiem na łbie ze slubu i z legitki studenckiej. No i wcoraj dodalam meza i jasia. Bo mialam z gor na komorce. Dzis jak przesle od meza ze soba z kom. To wrzuce. Ale sa dwa moje :-)

Miss no mass racje chcialabym zobaczyc cie w sukni slubnej z innego profilu;-) to zdjecie zapowiada sie super;-)
Jak sie czujesz? Zagrozenie minelo?

Ja jeszcze gnije w lozku;-) poszlismy spac o 3...

Ja pierdziele caly czas sie zastanawiam czy peklo ...no ale musze jeszcze poczekac

Ale wiecie co z tym zeby mowic naszym ukochanym ze to juz sa te dni plodne to chyba nienajlepszy pomysl:/
Wczoraj oczywiscie jak wiedzial o co kaman to niemial ochoty?!! Czaicie ?;-) a zawsze to on wraca mi chce...i mu powiedzialam ze napeeno przez to co wie, bo w innych warunkach on by napieral, przyznal racje;-) i skwitowalam ze sama sobie dziecka nie zrobie;-)

Hey kobietki ... nie potrafię was opuscic ... kurcze poprostu odechcialo mi się wszystkiego ...

Dziecko i psa oddelegowalam do dziadków ... gnije w lozku ..

Miss mam nadzieje ze lepiej z mlodym i ze ciebie dziadostwo nie dopadnie ....jak się czujesz?

Jula a właśnie z facetami tak jest piwiesz ze juz i oni kurde nie wiem blokują sie czy co i wszystko jest na odwrót ... dlatego u nas jakby nie ma szans w tym cyklu ... duzo o tym myslalam ostatnio ...o staraniach ... i mimo tego ze wypieralam ta mysl mając ciagle nadzieje ...teraz jestem na etapie że i tak nie ma szansy zeby sie udalo ....

Zouza jak u was ?

Jazza jak samopoczucie?

Asiu sz. Zagladasz ?jak sie czujesz?

Julia
Nie bo ja gruba jestem :p chociaz mam jedno ladne ale tam twarz malo widac. Poszukam moze cos na kompie. Albo wkleje z gor z tego roku bo ze slubu to 5 lat temu ;-)
Z chlopami tak jest ale mieliscie gosci dodatkowo wiec tez inaczej. Ja bym tam sie napila :-) pamietam jak w dniu owu z jaskiem schlalam sie na kawalerskim :p i wyszlo :-) a ja kiepsko. Obudzilam sie o 3 w nocy i bolalo jeszcze... jak dotknelam bolalo obok jak dotknelam to bolalo tam gdzie bolalo... masakra. Dzis ciut lepiej ale tez czuje . Chyba pojde na usg w pn lub sr bo sie boje...

reklama
Jula większość facetów tak ma. Najlepiej w ogóle im nie wspominać że to te dni, bo się spinają, stresują itd. Mój też tak raz zareagował, a jak nic nie mówie to jest oki, serduszkowanie dla przyjemości a nie żeby fasolka stworzyć. A co ja wtedy tam sobie myśle to już moja sprawa :)

Do góry