reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miss dokladnie tez nazwa kopytka;-)
Zmeczona jestem...niewyspalam sie i ta pogoda dobijajaca...

Anula tez mialam dzis poprzekladac corki rzeczy do nowych mebli ale niechce mi sie;-)

A niepisalam Wam co mi wyszlo;/ febra!!!!!!

reklama
Ja mam za to ochotę na kurczaka w pięciu smakach w sosie sojowym,z czosnkiem i warzywami a sklepy pozamykane w Niemczech wszystkie :[

Znowu negatyw u mnie dzisiaj juz więcej nie testuje :)

Watpliwosci z jeden strony dobrze ze pozamykane bo ludzie przynajmniej spedzaja czas z rodzina, ale z drugiej strony czapa lekka.
No szkoda ze sie nieudalo:/:/

W tym miesiącu to biorę na klate :)) bo wiem ze moi dziadkowie przylatują z ciocia, w następnym tygodniu mój kochany przyjaciel z podstawówki z P przyjacielem i w trzecim tygodniu mama P sie zdecydowała ze przylatuje :)))
Fajne ceny biletów bo 164zlote w dwie strony łącznie są od 28 listopada do 20 grudnia
:))

Ostatnia edycja:
Watpliwosci to faktycznie dobre ceny;-)

Jej a mnie wlasnie mama przed chwila obudzila;-) padlam po napisaniu posta;-)
I nadal mi sie chce spac

Kurde jutro jade do tego poznania to moze skocze do selgrosu bo widzialam tam prezent pod choinke dla Ameli;-) obejrze jeszcze razi moze zakupie;-)

cześć dziewczyny,

trudno mi was nadrobić :D
A tylko jeden dzień nie zaglądałam :D
Byłam wczoraj u dentysty. Okazało się, że mi 3 lata temu dentystka źle zęba oczyściła i pod piękną plombą mam wielką próchnicę :/ Będzie trzeba kanałowo leczyć :/ A na dodatek podwójna (maksymalna) dawka znieczulenia nie zadziałała dobrze i nie było można oczyścić kanałów :/ Normalnie bez sensu :( Mam zatruty ząb i za 2 tygodnie powtórka :( Może tym razem będzie dobrze.

Właśnie piernik robię na święta. Zrobię ciasto i do lodówki wstawię na 6 tygodni :)

Czuję się jakoś dziwnie. Plamienie przeszło.

wątpliwości: szkoda że test ujemny :( Ceny biletów rewelacyjne!
julia: febra?! Jak rozumiem masz na myśli klasyczną opryszczkę?
missiiss: jak się czujesz? Faktycznie, do 19.11 dużo czasu jeszcze :/ Lepiej iść wcześniej do lekarza.
kornelia: udanego wypadu i smacznego papu :)

Jugoslawa o matko wspolczuje kochana:/ z tym zebem:/
A te pierniczki jakie pozniej wychodza? Sa mieciutkie?
Tak opryszczka:/ jutro krem musze na to kupic

Jestem zła, bo dbałam o zęby i teraz to kanałowe wyskoczyło :/
Nie dość, że to drogie to jeszcze boli :(

Piernik robię taki duży, przekładany powidłami śliwkowymi.
W necie widnieje zwykle jako "piernik staropolski dojrzewający".
Myślę, że z powodzeniem można z masy zrobić ciastka.
Co do twardości to stwierdzam, że dużo czynników ma na nią wpływ tj. czas pieczenia, powidła jakimi przekładam, czas jaki piernik leży przełożony, obciążenie ciasta i nie wiem co jeszcze :D

reklama
Hmmm apetyczne;-) uwielbiam pienik przekladany powidlami;-)

Cos tam mnie kluje;/ nieprzyjemnie, chyba niepekl pecherzyk:/

Ostatnia edycja:
Do góry