reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Moj weekend w domu sie zapowiada na kanapie jak mi to Malzonek mowi mam wypoczywac
Tez tak macie dziewczyny ze zawsze marzycie by nic nie robic a tu przychodzi takie kilka dni (dzis bedzie 3 ) i juz tego wcale nie chcecie Czuje sie jak pijawka

A u Was jakie planny na weekend? ;-)

Aniu tez tak miewam;-)
To tak jest chce sie tego czego niemozna miec;-)

Zouza:*

Ania ja planym mam na dzis i jutro;-) konczymy pokoj Amelki i wykorzytac meza musze;-)
Ehh chcialabym jeszcze jakies zakupy sobie sprawic ale musze zachwac rozsadek hihi;-)

A u Was dziewczynki? Odzywac sie prosze;-)

Hey ja jestem w duzo lepszym humorze bo od 28 do 1 przylatują do mnie moi dziadkowie i tata :))a 5grudnia na 3dni mój przyjaciel i P przyjaciel :))
A wczoraj na kawce w czasie powrotu z Anglii mój drugi przyjaciel nas odwiedził :))

Od razu wszystko staje sie piękniejsze jak wiem ze tyle odwiedzin z Polski :))

Watpliwosci to super ze jestes szczesliwa;-)

Ania napewno zleci ten czas;-)

Ja piernicze tyle zjadlam na sniadanie jajecznicy z cebulka , tez tersz mi niedobrze bleee, a tu mezulek wraca i chce obiadek;-)

Hej ho

Ja dzis kiepsko sie czuje wiec oblegam kanape...

Watpliwosci
Super ze bedziesz miala bliskich przy sobie na troche :-)

Julcia
Wiem ze clo uposledza ale u Ciebie tez dopiero 8 dc byl wiec ono tez tak szybko nie odrasta po @. ;) a tak ppza tym piekne masz zdjecia slubne :-) cudownie wygladalas :-) pewnie ciezko pracujecie z mezem ;-)

Mi to sie znow snily ozdoby swiateczne hahaha :-D tiaaa zaczyna sie szal u mnie. Goraczka przedswiateczna a nawet nie wiem czy zdarze wyremontowac kuchnie i jaska pokoj do swiat.... a tak bym chciala u siebie wigilie zrobic.

reklama
Tez chce zobaczyc zdj slubne julii !! :-D

U mnie dzis rzadzi pizza :-D

ImageUploadedByForum BabyBoom1415466587.097354.jpg

Pojadlam i leże ..

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1415466587.097354.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1415466587.097354.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 39
Do góry