reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Zouza kciuki &&&&&& aby nie przyszla ;-)

Jugoslawa kciuki za jutrzejsza wizyte kochana :tak:

Akatsuki mam nadzieje, ze lekarz się myli u Ciebie

Missiiss kochana moja wspolczuje, zdrowka dla synka i kciuki za Was wszystkich i za Ciebie największe abys się nie zarazila, przytulam do serducha :tak:

Kornelia gratulacje :-)

Ech mój tez by oszalal ze szczęścia jakby się okazalo, ze jestem w ciazy tak samo jak ja bym oszalala ;-), ale przy moim szczęściu to nie wiem czy kiedys się uda by moje i jego największe marzenie się spełniło.

Teraz zagladam, bo dzis miałam pier…nik w pracy jak zawsze wrrrrr i jeszcze kilka spraw, które dołują ostatnio, ale nie chce o nich tu pisac.. po prostu life is brutal…

Ale za to mój kolega wrócił do pracy po walce z rakiem i to mi daje nadzieje na to, ze cuda się zdarzaja :tak:

reklama
Dzień dobry

kornelia, gratki :-D
miss, tylko spokojnie - będzie dobrze ;**

temp spadaaaaa, gin mi napisała że to ewidentnie niedomoga progesteronu
no to bedziemy sie leczyć :)
jest światełko w tunelu :-D

Jazza - dziękuję, Wam też się uda!!!! Trzeba mieć wiarę, ja się od 2 lat leczyłam na jajniki, na hormony i w tym cyklu lekarz nam kazał wręcz się starać, bo mówił, że ciąża może te moje problemy wyprostować, ale nie dawał nam żadnych wspomagaczy, a na wizycie jak byłam to pęcherzyki zapowiadały niedaleką owulację, a jak widać na moim wykresie też się przeciągała w czasie, więc była jakaś niedomoga, ale w końcu pękł :) także trzea mieć nadzieję :))))

Zouza - współczuję @, ale wierzę, że niedługo się uda :) Progsteron jest łatwo naprostować, więc już następny cykl może być udany! &&&&&&&& :happy:

Witam

Kornelia to za ktorym razem sie udalo?;-)
Super beta gratuluje kochana;-)

A ja leze i sie zastanawiam czy nieskoczyc do tego lekarza?;-)
Po drodze wjechalabym po regal do pokoju malej bo ostatnio go niebylo;/

Moj maz wczoraj na chwile zjechal i pytal sie kiedy bedziemy sie mogli starac ja do niego ze ciagle mozemy ale celnie jedynie w przyszlym tygodniu;-)

Zouza to za nastepny cykl&&&&

Melka a jak tam u Ciebie? Temp spadla? Czy moze troszke w gorze jest?

Julia u mnie pięknie w dół leci ;-) Dziś albo jutro @. W tym cyklu miałam b.mało śluzu i myślę że może to stoi na drodze do szczęścia. Ale wiesiołek zakupiony, czeka w torebce także mam nadzieje że pomoże.

Sobie i reszcie staraczek życzę pięknego przedświątecznego cudu ;-)

Witajcie kochane :-)

Kornelia dziekuje za mile wiem :-) wiem, ze masz racje, trzeba wierzyc i tego sie trzymamy kochana :tak: zycze Ci spokojnych 9 miesiecy ;-)

Julia kciuki kochana za ewentulana wizyte u lekarza:tak:

Zouza wredna @, ale kciuki za nastepny cykl :tak:

Mmay piekna wiosne tej jesieni :-D po pracy trzeba to wykorzystac :-D

Milego dnia:-)

Julia - oficjalnie to był 3ci cykl starań, ale wcześniej też już się nie zabezpieczaliśmy, także byliśmy przygotowani na świadomą wpadkę przed ślubem a tu dopiero po ślubie przyszło, i jak dobrze pójdzie to na rocznicę będzie prezent :)

reklama
No to rewelacja;-)

Jazza witaj i milego dnia;-)

Ja chyba sobie odpuszcze wizyte bo przyjmuje od 15 wiec jak bede wracaz z poznania w najgorsze korki wjade:/
Tak mi sie niechce na te obserwacje jezdzic ze masakra:/

Do góry