reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
O przyjemnosciach tez nie moge bo mi nnie wolno sie bzykac haha chyba tylko medytacja mi zostaje ;-)
Ide polezakowac bo juz cos plamic zaczynam chyba z nerwow. Milego slonecznego dnia i do wieczorka :-)
Ide polezakowac bo juz cos plamic zaczynam chyba z nerwow. Milego slonecznego dnia i do wieczorka :-)
Ania-Belfast
Fanka BB :)
Dziewczyny ale sie ciesze :-)
Moj Kochany Maz powiedzial mi ze za 2 tygodnie w sobote zabiera mnie do dublina(prawie3godziny jazdy) do ginekologa na pierwszy skan
Znalazl Polskiego Ginekologa ktory mnie przyjmie i zrobi mi usg juz sie doczekac nie moge :-)
Moj Kochany Maz powiedzial mi ze za 2 tygodnie w sobote zabiera mnie do dublina(prawie3godziny jazdy) do ginekologa na pierwszy skan
Znalazl Polskiego Ginekologa ktory mnie przyjmie i zrobi mi usg juz sie doczekac nie moge :-)
Ania-Belfast
Akatsuki nie martw sie pamietam ze mi mowilas ze przy 1 ciazy dopiero po 5 dniach po oczekiwanej @ wyszedl Ci pozytyw
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey kobietki ;-)
Szkoda ze juz nd dobiega konca ....
Jula jak tam?
Miss az te cholerne plamienia grr ... odpoczywaj i się nie denerwuj !
Kornelia to jutro tescik ? Czy pokrecilam cos ...
Zouza mam nadzieje ze sie udalo ;-) fajnie ze juz kolejny cykl leci i zaraz będziesz mogla znowu testowac ....
Aniu milo ze mezus zadbal o wizyte,będziesz spokojniejsza
Ajatsuki no jeszcze nic przesadzone ...poczekaj do terminu ....
Szkoda ze juz nd dobiega konca ....
Jula jak tam?
Miss az te cholerne plamienia grr ... odpoczywaj i się nie denerwuj !
Kornelia to jutro tescik ? Czy pokrecilam cos ...
Zouza mam nadzieje ze sie udalo ;-) fajnie ze juz kolejny cykl leci i zaraz będziesz mogla znowu testowac ....
Aniu milo ze mezus zadbal o wizyte,będziesz spokojniejsza
Ajatsuki no jeszcze nic przesadzone ...poczekaj do terminu ....
kornelia1802
ANula - jutro to chyba za wcześnie bo dziś dopiero 8dpo jeszcze poczekam chociaż ze 3 dni
Ania - dobra nowina, 2 tygodnie to wytrzymasz )
Akatsuki - dopóki nie ma @ nie ma co się smucić
Ania - dobra nowina, 2 tygodnie to wytrzymasz )
Akatsuki - dopóki nie ma @ nie ma co się smucić
jazza
Witajcie niedzielnie :-)
Julia zdrowka kochana , to pewnie jakies zapalenie, u mnie wredne zakichane osemki powoduja czasem takie zapalenie dziąsła
Kornelia &&&&&&& :-)
Zouza &&&&&& :-)
Missiiss :* wszystko będzie dobrze kurcze musi być, a kumploszefem się nie martw, pipa z niego i tyle, a Ty musisz odpoczywac i dbac o siebie i chrupke, a na pocieszenie kochana masz tu linka Lion Sleeps Tonight (Hippo and Dog) - YouTube
Mito zawsze poprawia humor
Aniu super, ze malz taka niespodzianke Ci robi :-)
Akatsuki może jeszcze za wczesnie, poczekaj jeszcze
A mysmy wczoraj poszaleli przez to dzis humor mam taki . No i doszlam do wniosku, ze musze teraz pare zmian w zyciu zaprowadzic, bo czas na nie nadszedl, wiec trzymcie kciuki ;-), nie bede zanudzic o co kaman ;-).
Poza tym wracam do mojego motta z kiedys "luz gitara i do przodu" O!
Julia zdrowka kochana , to pewnie jakies zapalenie, u mnie wredne zakichane osemki powoduja czasem takie zapalenie dziąsła
Kornelia &&&&&&& :-)
Zouza &&&&&& :-)
Missiiss :* wszystko będzie dobrze kurcze musi być, a kumploszefem się nie martw, pipa z niego i tyle, a Ty musisz odpoczywac i dbac o siebie i chrupke, a na pocieszenie kochana masz tu linka Lion Sleeps Tonight (Hippo and Dog) - YouTube
Mito zawsze poprawia humor
Aniu super, ze malz taka niespodzianke Ci robi :-)
Akatsuki może jeszcze za wczesnie, poczekaj jeszcze
A mysmy wczoraj poszaleli przez to dzis humor mam taki . No i doszlam do wniosku, ze musze teraz pare zmian w zyciu zaprowadzic, bo czas na nie nadszedl, wiec trzymcie kciuki ;-), nie bede zanudzic o co kaman ;-).
Poza tym wracam do mojego motta z kiedys "luz gitara i do przodu" O!
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej wieczornie
Anulcia a co tam u Ciebie?
Ania
Super! Cudownego masz tego chlopa swojego!
Akatsuki
Nie trac nadzieii u nas panuje wlasnie taka zasada poki @ nie ma jest nadzieja :-)&&&&&&
Kornelia
Poczekaj jeszcze ze dwa dni ;-)&&&&&&
Jazza
Haha no te zwierzaki sa dobre
&&& trzymamy! Jak ja Cie podziwiam kobieto za ta energie! :-) musze brac z ciebie przyklad koniecznie.
A mnie szefokumpel coraz bardziej wkurza napisal co dzis sprzedal chwalac sie niemilosiernie z dopiskiem " mozesz juz zaczac zalowac ze cie nie bylo" normalnie sie we mnie zagotowalo ... odp mu ze nie jara mnie tak sprzedaz jak jego i ze wazniejsze jest dla mnie zdrowie mojego dziecka niz sprzedaz.
Jesze trafilam na " szkole uczuc" i zwylam sie jak bobr oczyscilam kanaliki lzowe ;-) kumpel napisal ze jego zona zacxela rodzic od hallowen a skonczyla dzisiaj przez cc Leos mial 3,4 kg i 54 cm.:-)
Anulcia a co tam u Ciebie?
Ania
Super! Cudownego masz tego chlopa swojego!
Akatsuki
Nie trac nadzieii u nas panuje wlasnie taka zasada poki @ nie ma jest nadzieja :-)&&&&&&
Kornelia
Poczekaj jeszcze ze dwa dni ;-)&&&&&&
Jazza
Haha no te zwierzaki sa dobre
&&& trzymamy! Jak ja Cie podziwiam kobieto za ta energie! :-) musze brac z ciebie przyklad koniecznie.
A mnie szefokumpel coraz bardziej wkurza napisal co dzis sprzedal chwalac sie niemilosiernie z dopiskiem " mozesz juz zaczac zalowac ze cie nie bylo" normalnie sie we mnie zagotowalo ... odp mu ze nie jara mnie tak sprzedaz jak jego i ze wazniejsze jest dla mnie zdrowie mojego dziecka niz sprzedaz.
Jesze trafilam na " szkole uczuc" i zwylam sie jak bobr oczyscilam kanaliki lzowe ;-) kumpel napisal ze jego zona zacxela rodzic od hallowen a skonczyla dzisiaj przez cc Leos mial 3,4 kg i 54 cm.:-)