reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
O przyjemnosciach tez nie moge bo mi nnie wolno sie bzykac :-D:-D:-D:-D haha chyba tylko medytacja mi zostaje ;-):p

Ide polezakowac bo juz cos plamic zaczynam chyba z nerwow. Milego slonecznego dnia i do wieczorka :-)

Dziewczyny ale sie ciesze :-)
Moj Kochany Maz powiedzial mi ze za 2 tygodnie w sobote zabiera mnie do dublina(prawie3godziny jazdy) do ginekologa na pierwszy skan
Znalazl Polskiego Ginekologa ktory mnie przyjmie i zrobi mi usg :-D juz sie doczekac nie moge :-)

A ja zrobilam test... i nic. Jestem w pracy akurat dzien idzie jak flaki z olejem a teraz jestem zawiedziona i smutna. Wieczorem walne sobie malinowke co kupilam w drodze powrotnej z Pl :((

Hey kobietki ;-)
Szkoda ze juz nd dobiega konca ....

Jula jak tam?
Miss az te cholerne plamienia grr ... odpoczywaj i się nie denerwuj !
Kornelia to jutro tescik ? Czy pokrecilam cos ...
Zouza mam nadzieje ze sie udalo ;-) fajnie ze juz kolejny cykl leci i zaraz będziesz mogla znowu testowac ....
Aniu milo ze mezus zadbal o wizyte,będziesz spokojniejsza
Ajatsuki no jeszcze nic przesadzone ...poczekaj do terminu ....

ANula - jutro to chyba za wcześnie bo dziś dopiero 8dpo :) jeszcze poczekam chociaż ze 3 dni :)

Ania - dobra nowina, 2 tygodnie to wytrzymasz :))

Akatsuki - dopóki nie ma @ nie ma co się smucić :p

Witajcie niedzielnie :-)

Julia zdrowka kochana :tak:, to pewnie jakies zapalenie, u mnie wredne zakichane osemki powoduja czasem takie zapalenie dziąsła

Kornelia &&&&&&& :-)

Zouza &&&&&& :-)

Missiiss :* wszystko będzie dobrze kurcze musi być, a kumploszefem się nie martw, pipa z niego i tyle, a Ty musisz odpoczywac i dbac o siebie i chrupke, a na pocieszenie kochana masz tu linka Lion Sleeps Tonight (Hippo and Dog) - YouTube
Mito zawsze poprawia humor :-D

Aniu super, ze malz taka niespodzianke Ci robi :-)

Akatsuki może jeszcze za wczesnie, poczekaj jeszcze :tak:

A mysmy wczoraj poszaleli :-D przez to dzis humor mam taki :-D. No i doszlam do wniosku, ze musze teraz pare zmian w zyciu zaprowadzic, bo czas na nie nadszedl, wiec trzymcie kciuki ;-), nie bede zanudzic o co kaman ;-).
Poza tym wracam do mojego motta z kiedys "luz gitara i do przodu" :-D O! :-D

reklama
Hej wieczornie

Anulcia a co tam u Ciebie?:)

Ania
Super! Cudownego masz tego chlopa swojego!:)

Akatsuki
Nie trac nadzieii u nas panuje wlasnie taka zasada poki @ nie ma jest nadzieja :-)&&&&&&

Kornelia
Poczekaj jeszcze ze dwa dni ;-)&&&&&&

Jazza
Haha no te zwierzaki sa dobre :-D
&&& trzymamy! Jak ja Cie podziwiam kobieto za ta energie! :-) musze brac z ciebie przyklad koniecznie.

A mnie szefokumpel coraz bardziej wkurza napisal co dzis sprzedal chwalac sie niemilosiernie z dopiskiem " mozesz juz zaczac zalowac ze cie nie bylo" normalnie sie we mnie zagotowalo ... odp mu ze nie jara mnie tak sprzedaz jak jego i ze wazniejsze jest dla mnie zdrowie mojego dziecka niz sprzedaz.
Jesze trafilam na " szkole uczuc" i zwylam sie jak bobr :p oczyscilam kanaliki lzowe ;-) kumpel napisal ze jego zona zacxela rodzic od hallowen a skonczyla dzisiaj przez cc Leos mial 3,4 kg i 54 cm.:-)

Do góry