reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zouza - mam nadzieję, że to oznacza to co myślę, chociaż staram się nie napalać :) jeszcze ze 3 dni wytrzymam i zatestuję może we wtorek, jeśłi nic się nie zmieni :)

Hejho

Zouza melka
No ale mocno spadla? Bo moja tez spadala ale nie drastycznie w dol. Ale nie siegala nawet 37 stopni. Ja trzymam &&&& nadal :-)

Kornelia
&&&& :)

Julia
Zdrowka! Ja juz dzis ciut lepiej ale zobacze jak we wt bedzie czy pojde do roboty czy nie.

Dogadalam sie z kumploszefem :-D w ogole to na troche bym jeszcze poszla do pracy bo zanudze sie w domu. I moj stary to strasznie wykorzystuje no bo przeciez siedze w domu... a i kasa by wpadla moze jakas wieksza z planow... ale ja marudze! Zobaczymy co bozia da:-)

Zouza
Moze to nie pms a wnerw ze moze znow sie nie udalo a sie udalo? Oby tak bylo! :)

Chyba jednak sie nie dogadalam z kumploszefem.... oszaleje chyba zaraz. I jak pizne tym wszystkim to juz w ogole nie wroce do roboty

reklama
No bo oszalec mozna. Tak zle tak nie dobrze mowi tak robi tak... juz myslalam ze sie dogadaliamy a ten znow kombinuje aaggrr ja chyba mam ciazowego pmsa. Jeszcze sie wkurzylam bo w pt byl pogrzeb wujka a wczoraj zmarl moj dobry sasiad ktoey ma syna 13 latka i corke 22 lata... szkoda faceta... masakra poprostu jakas. Niecierpie listopada! Antos tez ma 5 rocznice smierci.... chyba mi sie udziela strach przed tym miesiacem zeby znow coa nie poszlo nie tak... bo jak narazie wszystkie dzieci rodze w liatopadzie :-(

Do góry