reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Zouza
No to kciuki:-) ostatnio za malo dwoch kresek wiec dziiewczyny czadu dajcie !:-D

Ania
Spoko ;-) no leze i ssam *spam* :p a ty jak tam sie czujesz :-)

Jazza
No to trza ruszyc do akcji bo zastuj sie nam tutaj maly zrobil :-D dzialaj zeby az wiory lecialy i by huczalo w calej wsi :-D:-D:p

A co do szefa... chyba jutro do niego zadzwonie. On twierdzi ze umowa juz zrealizowana i jej nie cofna a ja nie jestem tego pewna... nie dzwonilam do pipu. Walnal focha na mnie i sie nie odzywa bo napisalam mu ze sie produkuje a on sie dąsa tylko... jutro zapytam go wprost czy chce bym lazla juz na l4 i nie wracala czy mam wroci jeszcze na kilka dni. I juz. Sek w tym ze jak mnie nie ma w ciagu 33 dni on moze wziac kogos na zastepstwo za mnie a tak jak zrobie przerwe to na nowo bedzie mu liczone 33 dni a on nie moze pozwolic sobie na braki kadrowe. Masakra z tym. A jesCze ja sie wszystkim przejmuje i taka robota do dooopy ze mna.

Milej nocki i pracowitej ;-):p

Ostatnia edycja:
reklama
Missiiss of course wiory bede lecialy :-D:-D:-D to moge obiecac, wszedzie i o kazdej porze :-D teraz se winko grzane popijam, aby werwy sobie dodac :-D:-D:-D juz mu powiedzialam, ze teraz trza dzialac nie gadac :-D
a z tym szefem, kochana Ty sie przejmujesz wszystkim jak ja, wiec Cie rozumiem, oby okazal sie wyrozumialy i okazal zrozumienie, za to trzymam kciuki :-D

Jazza
Oj biedny ten chlop twoj :-D:-D:-D tylko nie wyssij z niego wszystkich sokow zebys ojca miala dla dziecka ;-):-D szalona moja !:-) dzialajcie dzialajcie :-)

Julcia
A ty jak tam? @ sie juz konczy?:-) i jak w koncu bedziesz to clo brala?:-):*

Ide spac milej i owocnej nocki dziewczyny :-)

Missiiss nie moge tego obiecac kochana :-D:-D:-D ale dla uspokojania powiem, ze my to dwa wariaty w tych sprawach, wiec zaprawiony w bojach juz jest :-D:-D wiec mam nadzieje, ze dlugo mi zolnierz nie padnie :-D
Tak mi sie humor podrasowal, ze az mnie naszla ochota na tance, jakbym byla calkiem zdrowa to bym go jeszcze dzis do jakiegos klubu wyciagnela :-D:-D

Ok uciekam do M ;-)

Dobranoc :-)

Hej

Ja dzis strasznie sie czuje:-:)-(
Niewiem skad dziasla mi spuchly:/ przelykam sline boli, robie zgryz boli....jakies pewnie zapalenie??!! Porazka oby jutro mnie przyjely do gabinetu:-(

Miss mam nadzieje ze sytuacje sie wyjasni u Ciebie i bedzie git;-)
Tak mam koncowke @, tabletki biore od 2dc i moze do 6 dc wezme bo tak widze ze inni po 5 dni biora leki

Jazza to teraz czekamy na efekty;-)

Zouza nietrac nadziei, jesli jutro pojdzie w dol to wtedy mozna sie obawiac .ale ja &&&&&&&

Melka i jak tempka? Testowalas?

Ja juz niemierze tempki co ma byc to bedzie ;-)
Dzis jade na zakupy, kupie meble do pokoju Meli, farbe itd.
I szkods ze tak sie czuje...ale wezme sobie leki przeciw bolowe...zrobilabym sobie plukanke ale nieeiem co to?!! Ropa?! Jak tabletki niepomoga to pewnie to

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry